Ja tez nie byłam, liczę na to że w okolicy mało ciężarnych i nie wykupią wszystkiego zanim tam dotręJa budzilam tylko po poludniu jak za dlugo spal, zeby pozniej na noc problemu nie bylo
Czy tylko ja nie bylam w lidlu po leginsy? [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie byłam, liczę na to że w okolicy mało ciężarnych i nie wykupią wszystkiego zanim tam dotręJa budzilam tylko po poludniu jak za dlugo spal, zeby pozniej na noc problemu nie bylo
Czy tylko ja nie bylam w lidlu po leginsy? [emoji23]
Tak... ja jej nie upolowalamTa sukienka jest piękna. Też z lidla?
No i poleciałam;-) ja to się z garderobą do Lidla przeniose. Kupiła spod i w hm prawie 150 zł i kupiła w sklepie za 120 dziś kupiła w Lidlu za 40 i są tak fajne jak te za 120 bo tych z hm nie lubię za mała gumę mają i mi źle na brzuchu leżą. Kupiła pierwsze ciuszki dla mojej dzidzi wstałam się ale tak mi znajoma zachwalala gatunek tych ubranek że się nie powstrzymalam. Za zwykła bluzkę w hm A ramiączkach zapłaciłam ponad 30 zł A tutaj za 16 normalnie zachwycona jestem :-) I znowu dzięki Wam ;-)Leć, leć bo warto
Na 10:40 dziś 19 tydzien zaczynam albo jak wolisz skończyłam 18 tydzień a Ty który? Znasz już płeć? Jutro połówkowe cxy normalna wizyta?Tez mam jutro [emoji12] ale jeszcze nie kosiłam ogarne sie rano. Na ktora masz ?? Ktory tc?
Ja ja mam ale.zalozylam i ładnie wygląda. Nie wyśle bo się wstydzę [emoji16]A sprawdź proszę tę bluzkę khaki bo twraz siedzę i myślę czy ja coś źle patrzylam...
No kurde, jutro drę do lidla po te majtkową a co!Ja ja mam ale.zalozylam i ładnie wygląda. Nie wyśle bo się wstydzę [emoji16]
A co to?![emoji4] w sensie w środku coś się wypełnia? Pierwszy raz się spotykam [emoji6]Zobacz załącznik 855513 U mnie dziś dzień kuriera
Segregator z fajnymi przegrodkami na badania w ciazy zeby ladny porzadek bylA co to?![emoji4] w sensie w środku coś się wypełnia? Pierwszy raz się spotykam [emoji6]
A na drugiej stronie przegrodek fajne informacje dotyczace badan w ciazyA co to?![emoji4] w sensie w środku coś się wypełnia? Pierwszy raz się spotykam [emoji6]
Ja też jutro normalna wizyta zaczynam 18 tydzień. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Na 10:40 dziś 19 tydzien zaczynam albo jak wolisz skończyłam 18 tydzień [emoji14] a Ty który? Znasz już płeć? Jutro połówkowe cxy normalna wizyta?