Otoona
Fanka BB :)
Dziwne zawsze się wydaje że w Niemczech wszystko jest a tu takie coś....Ale tych spodni nie bylo ani bluzek.ciazowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne zawsze się wydaje że w Niemczech wszystko jest a tu takie coś....Ale tych spodni nie bylo ani bluzek.ciazowych
Ja już odliczam godziny do jutrzejszej wizyty ♡ już się wydepilowalam, samoopalacz mnie opala. Jutro pozostaje odświeżenie . Ale powiem Wam że mam stres. Już nie mogę doczekać się zobaczyć mojego dzidziusia. Ciekawe na kiedy będę miała połówkowe
Cos ci dolega, ze takie zalecenia? Zastanawiam sie czemu spacery nie.a właśnie, mi lekarz wczoraj na wizycie kategorycznie zabronił jazdy na rowerze, ciężkiego wysiłku fizycznego i długich spacerów, zalecił barnie raz na tydzień probiotyków dopochwowych, polecił basen ale z wodą ozonowaną, nie chlorowaną, no i na tę nieszczęsną opryszczkę dał 5x1 heviran na 5 dni
no i witam się w 18tc <3
Ja też nie byłam, choć chętnie bym zajrzala ale sama z dzieciakami w domu więc się nie dałoJa budzilam tylko po poludniu jak za dlugo spal, zeby pozniej na noc problemu nie bylo
Czy tylko ja nie bylam w lidlu po leginsy? [emoji23]
@ranny.ptaszek a mąż to chyba dawno sam z synkiem nie zostal i calym domowym balaganem? Nie wybierasz się na kawę,ciacho,fo fryzjera itd? bo zdaje mi się,że masz ochotę
Czy któraś z Was ma też tak jak ja pęcherz wielkości orzeszka? Co chwile latam do WC, bo wydaje mi się że zaraz pekne. Przed wyjściem to 3x chodzę siku bo inaczej po przejściu 100 m od razu muszę wracać. Koszmar!
Ja też tak mam [emoji23][emoji23][emoji23]Czy któraś z Was ma też tak jak ja pęcherz wielkości orzeszka? Co chwile latam do WC, bo wydaje mi się że zaraz pekne. Przed wyjściem to 3x chodzę siku bo inaczej po przejściu 100 m od razu muszę wracać. Koszmar!