sandralevv93
Fanka BB :)
Ja tez często obcasy i to wysokie [emoji3]A ja tylko obcasy, rzadko jakieś adidasy. [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez często obcasy i to wysokie [emoji3]A ja tylko obcasy, rzadko jakieś adidasy. [emoji16]
3 to tez zapalenie [emoji4] ja mam roznie raz 1 raz 2 [emoji3]Ja zawsse mialam 1
Po 1 porodzie mialam 3 przez rok..mialam wycinki pobierane 2 razy....potem mialam grupe druga w drugiej ciazy
A teraz w 3 ciazy mam juz grupe 1
Grup jest 4.. i 4 to rak..a 3 grupa to moze byc, ale nie musi byc rak
Uwazaj bo karmi ma 0,5% alkoholu [emoji3]Filmowy wieczór czas start Zobacz załącznik 851543
Masakra [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]Nasza służbą zdrowia mnie przeraża...
Przed chwilą był sąsiad,pan po 60,po dwóch udarach. Wczoraj spotkalam go przed blokiem,patrzę...twarz wykrzywiona,ręką niewładna,przy pytaniach zaniki pamięci. Pogotowie natychmiast wezwalam,przyjechali po 5 minutach na sygnale. Jak go tylko pielegniarz zobaczył,powiedział tylko,że tu udar się zaczyna. Do szpitala też na sygnale. Dziś chlopina puka,że go ze szpitala 'wyprosili' bo na oddziale same pielegniarki i braki weekendowe. Stasiowi (sasiadowi) się ręka trzęsie,mowa niewyrazna,ale zadowolony bo chodzi....
Ale to wyproszenie bo majówka....
3 to tez zapalenie [emoji4] ja mam roznie raz 1 raz 2 [emoji3]
Uwazaj bo karmi ma 0,5% alkoholu [emoji3]
Może dla naszego narodu 0,5% to tak jakby bezCooooooo ? Jest napisane bezalkoholowe
No na necie właśnie zerknelam z ciekawości i faktycznie 0,5 %Cooooooo ? Jest napisane bezalkoholowe
Może dla naszego narodu 0,5% to tak jakby bez