sandralevv93
Fanka BB :)
Dokładnie [emoji106]No tylko warka radler 0% jest faktycznie bezalkoholowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie [emoji106]No tylko warka radler 0% jest faktycznie bezalkoholowa
Dokładnie [emoji106]
Nooo to teraz męża w obroty bierz bo alkohol trzeba szybko wypocićDobra. Popiłam wodą, może już wyparowało i nie zdąży nic narozrabiać te 0,5 %
.....
Nooo to teraz męża w obroty bierz bo alkohol trzeba szybko wypocić
Nie przejmuj się, tyle alkoholu to ma w sobie nawet kefir... Nie zdąży przejść nawet do krwi. Poczytaj sobie odpowiedź na tej stronieDobra. Popiłam wodą, może już wyparowało i nie zdąży nic narozrabiać te 0,5 %
.....
Nie przejmuj się, tyle alkoholu to ma w sobie nawet kefir... Nie zdąży przejść nawet do krwi. Poczytaj sobie odpowiedź na tej stronie
Link do: Czy karmiąc piersią można pić kefir?
Ja tez 1Ja mam pierwsza i dziewica zdecydowanie nie jestem.
U mnie podobnie, buciki, torebeczki, sukieneczki, a teraz wygodne spidnueHah tez tak mialam przed ciaza koszule eleganckie spodnie, sukienki torebeczki a teraz przy dziecku dres, nerka zamiast torebki koszulki byle tylko wygodnie
Czy tylko ja mam takie zboczenie że zawsze we wszystkich produktach czytam etykiety? Nie kupiłbym niczego bez przeczytania etykiety, nawet w mięsnym i piekarni proszę o listę składnikówFilmowy wieczór czas start Zobacz załącznik 851543