reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Uwazaj bo karmi ma 0,5% alkoholu [emoji3]
Na to samo zwrocilam uwage [emoji85]
Nasza służbą zdrowia mnie przeraża...
Przed chwilą był sąsiad,pan po 60,po dwóch udarach. Wczoraj spotkalam go przed blokiem,patrzę...twarz wykrzywiona,ręką niewładna,przy pytaniach zaniki pamięci. Pogotowie natychmiast wezwalam,przyjechali po 5 minutach na sygnale. Jak go tylko pielegniarz zobaczył,powiedział tylko,że tu udar się zaczyna. Do szpitala też na sygnale. Dziś chlopina puka,że go ze szpitala 'wyprosili' bo na oddziale same pielegniarki i braki weekendowe. Stasiowi (sasiadowi) się ręka trzęsie,mowa niewyrazna,ale zadowolony bo chodzi....
Ale to wyproszenie bo majówka....:realmad:
Ze cooooo?! Ja pierdziele...
Cooooooo ? Jest napisane bezalkoholowe

:eek:
Przyjrzyj sie dobrze na etykiecie. Ja tez zawsze myslallam, ze bezalkoholowe, a jak karmilam to kupilam i sie zdziwilam [emoji14]

reklama
Przede mnie wczoraj się staruszka wcisnęła, ale lekarka tylko na nią popatrzyła i odesłała. I w sumie staruszka straciła tym wpychaniem się, bo ja byłam bardzo krótko, następny pacjent nie przyszedł i myślę, że lekarka by ją przyjęła po mnie. Nawet myślałam, żeby jej to powiedzieć, że ja będę krótko, ale uznałam, że ona jakoś się moim ciężkim wstawaniem z krzesła (korzonki) i wyeksponowanym brzuchem nie zainteresowała, to i ja nie muszę się wyrywać z dobrą radą.

Wiecie, co jest najgorsze w tym syfnym systemie? Że żadna z nas nie wie, czy faktycznie dociągnie w pracy do tego miesiąca, do którego chce. A jak tak się nie stanie, to nie dość, że nieszczęście w postaci strachu o ciążę, często leków, unieczynnienia, zawalonych zadań zawodowych, to jeszcze ktoś sobie w ZUSie wymyśli, że wyłudzenie, będzie po komisjach ciągał, wstrzyma wypłaty - horror!

Myślę sobie: jaki wieczór?!? A to już po 18 jest. Ech, czas w soboty za szybko nam leci, bo mąż ogarnia dom po całym tygodniu, a ja dyryguję.
Mojej koleżanki siostra pracuje w zusie. I raz było tak ze przyjechał pan bez 2 nóg i wydarl się ze on musi na wozku tu się stawiać na komisję, już 4 raz. I mu kur*wa nogi nie odrosna po amputacji i aby się ogarneli"

Mojej koleżanki siostra pracuje w zusie. I raz było tak ze przyjechał pan bez 2 nóg i wydarl się ze on musi na wozku tu się stawiać na komisję, już 4 raz. I mu kur*wa nogi nie odrosna po amputacji i aby się ogarneli"
A bo im by się przydało żeby raz na tydzień taką akcje przeprowadzić,to może by się bali wzywać..

A ja myslę nad ciastem,nad sękaczem z piekarnika. Ale chce mi się i nie chce mi się.

Ja bym się ostatnio tak przejechała na Lechu free bodajże. Też odwróciłam przeczytałam i było tam jakieś 0.5 czy coś podobnego. Nie wypiłam chociaż oczywiście nic by się nie stało od takiej ilości, ale wkurzyć się można....

Ja tez niestety takiego Lecha miałam i po fakcie się zorientowałam.

Dziś za to piłam radlera i faktycznie jest 0%
Jeszcze na pewno jest Bavaria ale nie widziałam jej póki co nigdzie w sklepie wiec pewnie ciut ciężej ja kupić

reklama
Do góry