reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja chcę. TP 10. 10, 1 dziecko, płeć: dziewczynka.

Oooo, to jeszcze powiedz, że masz 28 lat? :) Bo ja mam dokładnie tak samo, też pierwsze dziecko, też córeczka i też termin 10.10:)

Ja dziś byłam na kontrolnym usg, nasza dziewczynka waży już jakieś 130 g:) Wszystkie pomiary wyszły ok:) Cudownie widzieć, jak się rusza i jak bije jej serduszko:)

No i pocieszyłyście mnie, że nie tylko ja nic nie przytyłam - do tej pory mnie to trochę martwiło, bo jednak "normalniejsze" jest zacząć już powoli przybierać, a u mnie waga ani drgnie... Ale skoro dzidzia zdrowo rośnie, to w sumie chyba powinnam się cieszyć:)

Pysia - cudownie, że masz już wyniki Nifty i że możesz już być spokojna! :)

reklama
I jeszcze co do piersi to powiedzcie czy wam się zmieniły brodawki? Moje są ciemniejsze tzn ta cała otoczka i zrobiła się większa.. straszne to jest... kolor rozumiem że po ciąży wróci do normy ale jest szansa że ta otoczka też zmaleje? :oo:
Czy ciemniejsze, to nie wiem, ale wieksze napewno. Mam wrazenie ze ta otoczka cala to wieeeeelka jest [emoji85]
Ja się ważę tylko u lekarza :D

Mam stanik do karmienia z Alles i całkiem ściśliwy jest pod biustem, także możesz też tam próbować 70.

Wychodzę do lekarza, trzymajcie kciuki!
Kciuki!!

Ja sobie nie wyobrażam domu bez psa <3 chociaż mój należy do tych 4kilogramowych, śpiących w łóżku i myślących że jest naszym dzieckiem więc mam nadzieję że jakoś się pogodzi z tym że pojawi się nowy członek rodziny [emoji23]
Moje 40kg i 20kg plus kot też się pchają do łóżka [emoji23]

Więc tak , wysoka jesteś i szczupła więc biustonosze pewnie ciężko Ci dopasować...

A można wiedzieć na jaka prace zmieniłaś tzn jaka branża że spokojniej niż w korporacji i godziny normalne jak już po 16 w domu jesteś ? :confused:

Coś w tym jest że jak praca stresująca to się chudnie w oczach albo nie można przytyć.
Ja całe życie 53 ważyłam , teraz 2 lata coś poszła waga do góry na 55-57 ....
Wcześniej 5 lat w banku a zmieniłam na firmę spedycyjną. Nie jestem spedytorem, praca biurowa czyli bardziej obsługa tych zleceń, płatności itd.

Tutaj Masza z Czesławem :)
Kochają się bardzo :), dalej najstarsza Łata i na koniec Paulie :) Zobacz załącznik 850118Zobacz załącznik 850119Zobacz załącznik 850120
Mój mąż cały czas marzy o papugach haha, wiecznie słyszę o wolierze dla papug
[emoji23]

Nasze bydle prezentuje się tak, już przerósł kota rodziców haha [emoji23]
FB_IMG_1517570323191.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1517570323191.jpg
    FB_IMG_1517570323191.jpg
    125,9 KB · Wyświetleń: 355
Wcześniej 5 lat w banku a zmieniłam na firmę spedycyjną. Nie jestem spedytorem, praca biurowa czyli bardziej obsługa tych zleceń, płatności itd.

Ooo fajnie , spedycja fajna sprawa , żebym tylko biegle znała język...to by bajka była ....

Mi skoczylo 10 lat pracy w bankach :oops::szok:
Szok jak lata mijają... Też mega praca z ogromnym ciśnieniem . Doskonale Cię rozumiem .... Super że udało ci się odciac pępowinę i znałesc nowa prace :D

reklama
Oooo, to jeszcze powiedz, że masz 28 lat? :) Bo ja mam dokładnie tak samo, też pierwsze dziecko, też córeczka i też termin 10.10:)

Ja dziś byłam na kontrolnym usg, nasza dziewczynka waży już jakieś 130 g:) Wszystkie pomiary wyszły ok:) Cudownie widzieć, jak się rusza i jak bije jej serduszko:)

No i pocieszyłyście mnie, że nie tylko ja nic nie przytyłam - do tej pory mnie to trochę martwiło, bo jednak "normalniejsze" jest zacząć już powoli przybierać, a u mnie waga ani drgnie... Ale skoro dzidzia zdrowo rośnie, to w sumie chyba powinnam się cieszyć:)

Pysia - cudownie, że masz już wyniki Nifty i że możesz już być spokojna! :)
27 skończę w listopadzie :blink: a termin porodu wyznaczony masz z OM czy z Usg? Bo ja z usg prenatalnego, ciekawe czy jeszcze się nie zmieni...

Do góry