Aga10_2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też... Wygląda na wypoczęta właściwie zaraz po porodzie i jeszcze wyszła w szpilkach [emoji6]A tak apropo Royal Baby...to ja Kate podziwiam. Po ok. 7-8h od porodu wyszła z noworodkiem do ludzi, wymalowana, wystylizowana i wypoczęta. Trzeba chyba pozazdrościć zdrowia
Mój mąż cały czas marzy o papugach haha, wiecznie słyszę o wolierze dla papug
[emoji23]
Nasze bydle prezentuje się tak, już przerósł kota rodziców haha [emoji23] Zobacz załącznik 850203
UmarłamA propo ksieznej [emoji85] znalezione na fb [emoji23]Zobacz załącznik 850209
27 skończę w listopadzie a termin porodu wyznaczony masz z OM czy z Usg? Bo ja z usg prenatalnego, ciekawe czy jeszcze się nie zmieni...
U mnie termin raz 8.10 raz10.10 .... ale pewnie będzie jeszcze inny ze względu na ccZ OM, ale z usg prenatalnego był tylko dzień różnicy. Podobno już po pierwszym trymestrze nie powinno się zmieniać terminu porodu, bo dzieci od drugiego trymestru zaczynają już rosnąć w różnym tempie, więc teoretycznie powinien już nam zostać ten 10.10 Zresztą termin terminem, a kiedy dzidzie się pokażą, to może być inna sprawa
Ale zwierzyniec, super My mamy dwa koty - Lilusia przylepa cały czas by mi na brzuchu leżała i Lando kot Męża - rozmawiają sobie normalnieTutaj Masza z Czesławem
Kochają się bardzo , dalej najstarsza Łata i na koniec Paulie Zobacz załącznik 850118Zobacz załącznik 850119Zobacz załącznik 850120
Może być [emoji7] [emoji4]Zasiadam przed lapka, ktoras chce byc dopisana do listy?
I jak w koncu z dopisywaniem plci? Chcemy czy nie chcemy?