Poland1981
Fanka BB :)
[emoji16]Witamy masz tylko 1250 stron do nadrobienia hihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji16]Witamy masz tylko 1250 stron do nadrobienia hihihi
Mi niestety nie zmalała a miałam takie właśnie małe te brodawki.I jeszcze co do piersi to powiedzcie czy wam się zmieniły brodawki? Moje są ciemniejsze tzn ta cała otoczka i zrobiła się większa.. straszne to jest... kolor rozumiem że po ciąży wróci do normy ale jest szansa że ta otoczka też zmaleje?
My mieliśmy 18letnia kotkę (w moim avatarze) , ale niestety musieliśmy uśpić, bo już się męczyła. Dostała padaczki... Naprawdę straszny widok a wszystko przez nadczynność tarczycyAle zwierzyniec, super My mamy dwa koty - Lilusia przylepa cały czas by mi na brzuchu leżała i Lando kot Męża - rozmawiają sobie normalnie Zobacz załącznik 850216Zobacz załącznik 850217
Dziewczynkadziewczyny, ktore jeszcze znaja plec? Podawajcie, to dopisze do listy
Witamy zapraszamy i gratulujemyCześć dziewczyny chciałam dołączyć do waszej grupy mam 36 lat jestem mamą dwójki dzieci i teraz trzecie w drodze jestem w 16 tygodniu ciąży termin porodu 06/10/18 [emoji846]
Nie pokazuj mi szerszeni !!! Przez 2 lata z nimi walczyliśmy u rodzicow w domu na strychu , okropne są wielkie i jaki hałas robią jak helikopter nie dało się okien otwierać ani pranie w sadzie powiesić na polu ani grilla robić bo ciągle latały koło nas
Ja się za to uśmiałam, więc dziękujęOjej przepraszam. Nie wiedziałam . Już nie będę :-(
Dziękuję kochana wzajemnie [emoji846]Witamy zapraszamy i gratulujemy
Majówka w szpitalu to trochę kicha ale na pocieszenie i tak pogoda średnia ma być a czemu tak długo po zabiegu w szpitalu? To jest krótki zabieg? Mogą być jakieś plamienia po tym czy coś? Luteinę dalej bierzesz?Ja już po wizycie dziewczyny. Mój ginekolog nie powiedział płci powiedział ze za wcześnie, jeszcze nie widać na jego sprzęcie [emoji23]
I w niedziele lub poniedziałek idę do szpitala na zakładanie szwu bo mam bardzo krótka szyjkę. Powiedział ze trzyma ale jej długość wymaga wdrożenia profilaktyki ..... wiec
Witaj majowko w szpitalu.... będę leżeć po zabiegu 4 dni wiec łącznie 5.....