Margonelka
Fanka BB :)
Jeju..Wy tu takie wymyślne cuda zajadacie,a mnie sie chce schabowego. Takiego zeyklego w panierce,mocno pieprznego+ kartofelki z koperkiem i mizeria
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jedzcie łososia w ciąży jakiegokolwiek. Same antybiotyki i pestycydy.W ogóle nie powinno się jeść tłustych ryb tylko chude.Ja dzis na obiad jem cukinie faszerowana...akurat z miesem mielonym z kurczaka.. fasolka kukurydza papryka mozarella kasza jaglana..w sosie meksykanskim... na to pladtry boczku
Nankolacje salatka grecka..ale taka wzbogacona o grzanki..o kosteczki buraka ugotowanego.. boczek ze śliwką..
Teraz jadlam kanapki z łososiem
U nas podobnie, przy czym nie kilka miesięcy, a 2 lata w naszej sypialni (nie mam zdania, czy to dobrze, czy źle i czy polecam).
No ja też tak miałam zalecane że te 4 tabletki na w ciągu całego dnia mogę spokojnie brać na migrenę.Mnie wręcz zalecił Apap na migrenowe bóle głowy i kazał od razu wziąć dwa.
No ja też tak miałam zalecane że te 4 tabletki na w ciągu całego dnia mogę spokojnie brać na migrenę.
Jeju..Wy tu takie wymyślne cuda zajadacie,a mnie sie chce schabowego. Takiego zeyklego w panierce,mocno pieprznego+ kartofelki z koperkiem i mizeria
A mnie dopadł problem z zębem , ósemka która siedziała sobie kilka lat nie do końca wyrżnięta , teraz postanowiła sobie .... zacząć rosnąć .... boli jak jasna cholera, dziąsło mi opuchlo , czuje ze policzek zaczyna brzeknac , no masakra jakaś
Czy jeździ któraś już z adapterem do pasów dla ciężarnych ? Możecie polecić coś wygodnego ? Wiele do wyboru nie ma, ale wolałabym, żeby mnie tam nigdzie nie uwierał podczas dłuższej jazdy
Migrena ma wiele przyczyn. Ważne by dużo pić wody. Ważne by nie jeść czekolady ani niczego co zawiera kakao bo wzmaga bóle. Podobnie awokado może powodować bóle. Na pewno pogoda może mieć duży wpływ. Choruję na migreny od 9 lat..teraz w ciąży trochę zelżał i mam tak raz na miesiąc.To ja już nie wiem czemu mój lekarz zarówno ten obecny jak i inny u którego się wczesniej leczylam odradzali mi nawet Apap ...
W ciąży mi się aktywowała ta migrena , nigdy czegoś takiego nie miałam , wiadomo raz na ile mnie głowa bolala ale rzadko . Najczęściej mnie teraz łapie migrena np . zauważyłam jak się pogoda zmienia albo jest silny wiatr lub np deszczowo .... Biometr moze ...
U mnie dzisiaj taki zestaw na obiad. Typowa zachcianka bo to raczej nie moje smaki.Jeju..Wy tu takie wymyślne cuda zajadacie,a mnie sie chce schabowego. Takiego zeyklego w panierce,mocno pieprznego+ kartofelki z koperkiem i mizeria