reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jakiego cybexa?
Jeśli któraś posiada już listę wyprawkowa,a zechce się podzielić,to ja bardzo proszę:)
Sama mam zamiar zacząć kupować dopiero po polowkowym,choć do teraz kupiłam po taniosci spioworek do wózka cieplutki i spiworek do łóżeczka.
Póki co mam plan na kupienie lozeczka,matwracyka,ze 3 przescieradla,ochraniacz. Posciel jak maluch bedzie wiekszy. Na początek zainwestuje w lepszy kocyk

reklama
No i chcą mnie położyć na szczękowke do operacji w znieczuleniu ogólnym, ząb rośnie w policzek zaraz przy kanale słuchowym .... tego tylko mi brakowało, ale tak mi rozsadza głowę ze już mi chyba wszystko jedno

Jakie są sposoby na rozruszanie dzidziola w brzuchu? Tylko coś słodkiego?
Środa, czwartek czułam ruchy a od piątku nie mogę wyłapać :/
Wiem, że te początki to takie subtelne muśnięcia i w ciągu dnia ciężko wyłapać...wieczorami dało się wyłapać a teraz cisza :( Martwię się :(

Wiem, że te początki to takie subtelne muśnięcia i w ciągu dnia ciężko wyłapać...wieczorami dało się wyłapać a teraz cisza :( Martwię się :(

Poobracaj się na boki na łóżku ;) ostatnio to na usg u mnie zadziałało

Hej dziewczyny. Zarejestrowałam się na tej platformie epuap. Powiedzcie mi proszę co dalej z tym zrobic. W co wejść żeby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat zusu

Tego jeszcze nie było, żebym sama z siebie o 6:30 w niedziele wstała :o co za dziwny stan.

Tommy tippie zestaw fajny, tylko sterylizator trochę był „niedorobiony” pokrywa nie była idealnie spasowana i ta para uciekała. Miałam reklamować, ale był cały czas w użyciu i tak wyszło.

Co do porodu wcześniejszego oczywiście, ze przebyty taki w przeszłości zwiększa prawdopodobieństwo kolejnego :) ja już mam zalecone żeby w 30 tygodniu zgłosić się do szpitala na zastrzyk ze sterydem przyspieszającym rozwój płuc. Oczywiście marze, żeby wyleżeć do września ale jak będzie... zobaczymy.

Wyprawkę zacznę po magicznej granicy 20 tygodni.

6:30 środek nocy hihi ja dopiero próbuje wstać , bardzo długo śpie...

Też wyprawke jak Ty planuje dopiero po 20 tc...

No i chcą mnie położyć na szczękowke do operacji w znieczuleniu ogólnym, ząb rośnie w policzek zaraz przy kanale słuchowym .... tego tylko mi brakowało, ale tak mi rozsadza głowę ze już mi chyba wszystko jedno
No musisz iść koniecznie. Usuna i będzie z głowy. Nie wytrzymasz z takim bólem.

Mozesz sprobowac zimna ale naparwde zimna wode duza szklanke jak tak robilam w pierwszej ciazy ale juz wyzej jak moj syn spal za dlugo rano a ja sie martwilam gdzie kopniaki

reklama

A w którym TC zaczęłaś coś czuć ? Ja jeszcze nic a nic ... Czekam na to piękne uczucie żeby poczuć dzidziusia :)

Do góry