reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Jakiego cybexa?
Jeśli któraś posiada już listę wyprawkowa,a zechce się podzielić,to ja bardzo proszę:)
Sama mam zamiar zacząć kupować dopiero po polowkowym,choć do teraz kupiłam po taniosci spioworek do wózka cieplutki i spiworek do łóżeczka.
Póki co mam plan na kupienie lozeczka,matwracyka,ze 3 przescieradla,ochraniacz. Posciel jak maluch bedzie wiekszy. Na początek zainwestuje w lepszy kocyk

reklama
No i chcą mnie położyć na szczękowke do operacji w znieczuleniu ogólnym, ząb rośnie w policzek zaraz przy kanale słuchowym .... tego tylko mi brakowało, ale tak mi rozsadza głowę ze już mi chyba wszystko jedno

Jakie są sposoby na rozruszanie dzidziola w brzuchu? Tylko coś słodkiego?
Środa, czwartek czułam ruchy a od piątku nie mogę wyłapać :/
Wiem, że te początki to takie subtelne muśnięcia i w ciągu dnia ciężko wyłapać...wieczorami dało się wyłapać a teraz cisza :( Martwię się :(

Wiem, że te początki to takie subtelne muśnięcia i w ciągu dnia ciężko wyłapać...wieczorami dało się wyłapać a teraz cisza :( Martwię się :(

Poobracaj się na boki na łóżku ;) ostatnio to na usg u mnie zadziałało

Hej dziewczyny. Zarejestrowałam się na tej platformie epuap. Powiedzcie mi proszę co dalej z tym zrobic. W co wejść żeby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat zusu

Tego jeszcze nie było, żebym sama z siebie o 6:30 w niedziele wstała :o co za dziwny stan.

Tommy tippie zestaw fajny, tylko sterylizator trochę był „niedorobiony” pokrywa nie była idealnie spasowana i ta para uciekała. Miałam reklamować, ale był cały czas w użyciu i tak wyszło.

Co do porodu wcześniejszego oczywiście, ze przebyty taki w przeszłości zwiększa prawdopodobieństwo kolejnego :) ja już mam zalecone żeby w 30 tygodniu zgłosić się do szpitala na zastrzyk ze sterydem przyspieszającym rozwój płuc. Oczywiście marze, żeby wyleżeć do września ale jak będzie... zobaczymy.

Wyprawkę zacznę po magicznej granicy 20 tygodni.

6:30 środek nocy hihi ja dopiero próbuje wstać , bardzo długo śpie...

Też wyprawke jak Ty planuje dopiero po 20 tc...

No i chcą mnie położyć na szczękowke do operacji w znieczuleniu ogólnym, ząb rośnie w policzek zaraz przy kanale słuchowym .... tego tylko mi brakowało, ale tak mi rozsadza głowę ze już mi chyba wszystko jedno
No musisz iść koniecznie. Usuna i będzie z głowy. Nie wytrzymasz z takim bólem.

Mozesz sprobowac zimna ale naparwde zimna wode duza szklanke jak tak robilam w pierwszej ciazy ale juz wyzej jak moj syn spal za dlugo rano a ja sie martwilam gdzie kopniaki

reklama

A w którym TC zaczęłaś coś czuć ? Ja jeszcze nic a nic ... Czekam na to piękne uczucie żeby poczuć dzidziusia :)

Do góry