margerrita
Fanka BB :)
A co do libido. To zawsze mi sie chcialo. A teraz kompletnie. Ale to tez pewnie do tego jak sie czuje. Mdlo i bezsilnie. Niby od drugiego mowia, ze przechodzi. Rzygam juz mniej, ale ciagle jeszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dokładnie jutro 16+0 termin z om na 30.09.O, to mamy chyba ten sam TP, bo ja też dziś 16+0
Ja do Bułgarii lece [emoji3][emoji3] i tez bikini szukalam, znalazłaś cos interesującego? [emoji3]Jak już jesteśmy w temacie wyjazdu na L4 to ja właśnie wybieram bikini na mój wyjazd na Chorwację (na L4) mam zamiar się pluskać i odpoczywać przed największa rewolucja życiowa jaka mnie czeka na jesień
Wiec życzę wam abyście tez skorzystały z wakacji
Ja do Bułgarii lece [emoji3][emoji3] i tez bikini szukalam, znalazłaś cos interesującego? [emoji3]
Ja na początku marca tak się strulam że trzy dni rzygalam okropnie. Do zeszlej niedzieli nie mogłam patrzeć na lody ale już na nowo je lubię.Jak tam Waaze zdanie odnośnie lodów czy to gałki czy automat czy ze sklepu ? Boicie się zatrucia czy jecie jak macie smaka a tu już ciepło się robi....
Dwuczesciowe chcesz kupić? [emoji846]O proszę. Ja Chorwacją ale autem ;D
Właśnie nic same jakieś takie BABCIA STYLE lambadziarskie.
A ja chce fajne jakieś. Byłam ost w sinsay i były fajne ale tam masz sparowane majtki ze stanikiem a ja potrzebuje stanik L a majtki M [emoji23] wiec nie dobiorę nic. W H&M jeszcze nie ma. Nie wiem boje się z internetu kupić....... bo nie wiem czy mi się biust zmieści. Muszę widzieć na żywo. Nie wiem w których sklepach mogą być jeszcze stroje..... chyba wybiorę się na sklepy jak będę jechać na paznokcie
Kupiłam taki zestaw w pierwszej ciąży, z tym ze w zestawie znajdowały się również podgrzewacz sterylizator i pojemniki na mm jakoś butelki tej firmy najbardziej mi odpowiadają.Cały zestaw z tomme tippee dokładnie ten ;
Link do: Tommee Tippee Zestaw startowy dla noworodka
Ech...nie rozumiem. Myślę że gorszą krzywdę sobie i dziecku można zrobić takim rozwiniętym stanem bólu głowy niż tym, że weźmiesz jedną tabletkę paracetamolu i po bólu. Mama ma już lepsze samopoczucie i może cieszyć się życiem, a tak....? Unikanie światła, poszukiwanie ciszy...wymioty bo często bóle gliwy doprowadzają do wymotów...I co ? Było trochę spokoju i zaczyna znowu boleć głowa .... Marze żeby łyknąć Apap jak dawniej i by przeszło ale lekarz mi zabronił , kazał unikać leków i nauczyć się walczyć z bólem głowy , ewentualnie zimny oklad na glowe , twierdzi że bol glowy to z nerwów ....
Ja mam na NFZ dokładnie co trzy tygodnie i zawsze robi usgJa mam na każdej wizycie USG chodzę oczywiście prywatnie ...
A właśnie co jaki czas macie te wizyty mniej więcej ? Zauważyłam że na NFZ i tzw. kliniki z pracy co mają nie które osoby typu Lux med itp.itd. umawiają wizyty ok co miesicm, no chyba że coś wymaga diagnostyki to wiadomo te wizyty są częściej . A wizyty prywatne są częściej ok 3 tygodnie...
A Wasze uwagi jakie są ,jak często wizyty byłyby dobrze , mc tj strasznie długo moim zdaniem....
Dwuczesciowe chcesz kupić? [emoji846]