reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A co do libido. To zawsze mi sie chcialo. A teraz kompletnie. Ale to tez pewnie do tego jak sie czuje. Mdlo i bezsilnie. Niby od drugiego mowia, ze przechodzi. Rzygam juz mniej, ale ciagle jeszcze.

reklama
Jak już jesteśmy w temacie wyjazdu na L4 to ja właśnie wybieram bikini na mój wyjazd na Chorwację (na L4) mam zamiar się pluskać i odpoczywać przed największa rewolucja życiowa jaka mnie czeka na jesień ;)

Wiec życzę wam abyście tez skorzystały z wakacji
Ja do Bułgarii lece [emoji3][emoji3] i tez bikini szukalam, znalazłaś cos interesującego? [emoji3]

Ja do Bułgarii lece [emoji3][emoji3] i tez bikini szukalam, znalazłaś cos interesującego? [emoji3]

O proszę. Ja Chorwacją ale autem ;D
Właśnie nic same jakieś takie BABCIA STYLE lambadziarskie.
A ja chce fajne jakieś. Byłam ost w sinsay i były fajne ale tam masz sparowane majtki ze stanikiem a ja potrzebuje stanik L a majtki M [emoji23] wiec nie dobiorę nic. W H&M jeszcze nie ma. Nie wiem boje się z internetu kupić....... bo nie wiem czy mi się biust zmieści. Muszę widzieć na żywo. Nie wiem w których sklepach mogą być jeszcze stroje..... chyba wybiorę się na sklepy jak będę jechać na paznokcie

O proszę. Ja Chorwacją ale autem ;D
Właśnie nic same jakieś takie BABCIA STYLE lambadziarskie.
A ja chce fajne jakieś. Byłam ost w sinsay i były fajne ale tam masz sparowane majtki ze stanikiem a ja potrzebuje stanik L a majtki M [emoji23] wiec nie dobiorę nic. W H&M jeszcze nie ma. Nie wiem boje się z internetu kupić....... bo nie wiem czy mi się biust zmieści. Muszę widzieć na żywo. Nie wiem w których sklepach mogą być jeszcze stroje..... chyba wybiorę się na sklepy jak będę jechać na paznokcie
Dwuczesciowe chcesz kupić? [emoji846]

I co ? Było trochę spokoju i zaczyna znowu boleć głowa .... Marze żeby łyknąć Apap jak dawniej i by przeszło ale lekarz mi zabronił , kazał unikać leków i nauczyć się walczyć z bólem głowy , ewentualnie zimny oklad na glowe , twierdzi że bol glowy to z nerwów ....
Ech...nie rozumiem. Myślę że gorszą krzywdę sobie i dziecku można zrobić takim rozwiniętym stanem bólu głowy niż tym, że weźmiesz jedną tabletkę paracetamolu i po bólu. Mama ma już lepsze samopoczucie i może cieszyć się życiem, a tak....? Unikanie światła, poszukiwanie ciszy...wymioty bo często bóle gliwy doprowadzają do wymotów...
Lekarzem nie jestem ale zalecenie jest dla mnie dziwne. Chyba ten lekarz nie miał nigdy migreny. [emoji54]

Ja mam na każdej wizycie USG chodzę oczywiście prywatnie ...

A właśnie co jaki czas macie te wizyty mniej więcej ? Zauważyłam że na NFZ i tzw. kliniki z pracy co mają nie które osoby typu Lux med itp.itd. umawiają wizyty ok co miesicm, no chyba że coś wymaga diagnostyki to wiadomo te wizyty są częściej . A wizyty prywatne są częściej ok 3 tygodnie...

A Wasze uwagi jakie są ,jak często wizyty byłyby dobrze , mc tj strasznie długo moim zdaniem....
Ja mam na NFZ dokładnie co trzy tygodnie i zawsze robi usg

reklama
Do góry