pysia1986
Fanka BB :)
Mnie melisę zabronił. Z tego co widzę to każdy lekarz swoje praktyki ma.Woleć zimny okład i wypicie melisycoś tam może pomoże.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie melisę zabronił. Z tego co widzę to każdy lekarz swoje praktyki ma.Woleć zimny okład i wypicie melisycoś tam może pomoże.
Ja sex mam zakazany więc staram się nie myśleć nawet i zblizen jaki głowie unikamy mój mąż póki co wyrozumiały.Dziewczyny a jak u Was z libido ? Ja nie mam w ogóle ochoty na sex :-(
Ech...nie rozumiem. Myślę że gorszą krzywdę sobie i dziecku można zrobić takim rozwiniętym stanem bólu głowy niż tym, że weźmiesz jedną tabletkę paracetamolu i po bólu. Mama ma już lepsze samopoczucie i może cieszyć się życiem, a tak....? Unikanie światła, poszukiwanie ciszy...wymioty bo często bóle gliwy doprowadzają do wymotów...
Lekarzem nie jestem ale zalecenie jest dla mnie dziwne. Chyba ten lekarz nie miał nigdy migreny. [emoji54]
Wiesz w planach miałam jakbym miała 23 lata nie 21i22. Więc też bym była młoda. Ale ja za to starszego męża mam i chciałam przed "jego 40' urodzić chociaż 1 dziecko. mam też siostrę 15 lat. I ona spokojnie moglabyc jego corka (21 lat różnicy)To podziwiam Cię Emol , masz dużo na głowie i trzeba to jakoś ogarnąć i to Twoje 2 dziecko super gratulacje
Pewnie że są + i - oczywiście , moje znajome już dzieci u komunii świętej miały rok temu hihi od kilku lat pracują w spokoju bo dzieci odchowane i nie planują np więcej . W pracy też się ciesza bo nie będzie kolejnego macierzyńskiego hihi . Temat rzeka wiafomo , każdy wybiera Swoją drogę i pomysl na życie
Dobrze, że temat został poruszony bo już myślałam że ze mną coś nie tak
Ja też chodzę do mojego lekarza na NFZ i mam usg na każdej wizycieJa mam na NFZ dokładnie co trzy tygodnie i zawsze robi usg
Ja w październiku wracam na uczelnie wiec wole być za wczasu przygotowana niż potem latać za laktatorani i butelkami
Będę zamawiać zestaw startowy z tommee tippee
Ale ja też na uczelnię i uwierz przez tydzień od porodu nie będziesz latać przez uczelnię.po porodzie 3 dni w szpitalu a potem jeśli sn to ściągają ci 5 dnia. Więc spokojnie w tych dniach masz czas nauczyć faceta jak co działa
wiem to z doświadczenia. A butelkę mówiłam ze lepiej właśnie mieć już.
![]()
Polecam sklep Etam.O proszę. Ja Chorwacją ale autem ;D
Właśnie nic same jakieś takie BABCIA STYLE lambadziarskie.
A ja chce fajne jakieś. Byłam ost w sinsay i były fajne ale tam masz sparowane majtki ze stanikiem a ja potrzebuje stanik L a majtki M [emoji23] wiec nie dobiorę nic. W H&M jeszcze nie ma. Nie wiem boje się z internetu kupić....... bo nie wiem czy mi się biust zmieści. Muszę widzieć na żywo. Nie wiem w których sklepach mogą być jeszcze stroje..... chyba wybiorę się na sklepy jak będę jechać na paznokcie
Mi w 1 ciąży wyszły 3 ósemki. Zdarzylam wyrwać 1 po karmieniu piersią a zajsciu w drugą ciążę. Teraz mi ostatnia wychodzi. :/ razem z synem zabkujemyA mnie dopadł problem z zębem , ósemka która siedziała sobie kilka lat nie do końca wyrżnięta , teraz postanowiła sobie .... zacząć rosnąć .... boli jak jasna cholera, dziąsło mi opuchlo , czuje ze policzek zaczyna brzeknac , no masakra jakaś![]()