reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
no zostały pobrane wycinki do badania , napewno to co prosił lekarz czyli do CD138 . To ja już nie wiem czemu ja tak mocno to czuję , ogólnie myślałam że pójdę dzisiaj normlanie do pracy , ale cieszę że sama z siebie mi dała L4 do końca tygodnia bo ledwo chodzę 😔
Też miałam ostatnio histero diagnostyczną, ale mnie nic nie bolało. Starałam się oszczędzać i za dużo nie chodzić, ale np. autem na drugi dzień normalnie jeździłam.
3 dni krwawiłam, później już było ok.
Oszczędzaj się, nie przemęczaj :)

Ja wiem, że bez sensu, ale przez to, że nie mogę zrobić proga 7-8dpo to poszłam dzisiaj (5dpo) i pójdę 10-11dpo po weekendzie.

Właśnie wpadły wyniki i mam 14.9. Na 5dpo to mam nadzieję że ok. Bałam się, że będzie niski przez niskie temp.

Właśnie sprawdziłam i w poprzednim cyklu miałam 16.4 w 7dpo.

Ostatnia edycja:
Coś się ze mną dzieje. Miesiączka powinna być właściwie już. Od poniedziałku plamię brzydką, brązowo- czarną krwią. Już miewałam takie objawy przed okresem, ale zazwyczaj było tego mniej i następnego dnia już przychodził. Pierwszy cykl z potwierdzoną owulacją (monitoring) i zastrzykiem. Nawet nie ma sensu testować skoro tak dziwnie plamię.

Coś się ze mną dzieje. Miesiączka powinna być właściwie już. Od poniedziałku plamię brzydką, brązowo- czarną krwią. Już miewałam takie objawy przed okresem, ale zazwyczaj było tego mniej i następnego dnia już przychodził. Pierwszy cykl z potwierdzoną owulacją (monitoring) i zastrzykiem. Nawet nie ma sensu testować skoro tak dziwnie plamię.
Czarna to nie zbyt dobra krew. Dzwoniłaś do swojego ginekologa ? A nie chcesz spróbować zrobić test ?

@spoko23 mam nadziej, że u Ciebie jest okej 🤞i nas podczytujesz. Wszystkiego Najlepszego i spełnienia tego najważniejszego marzenia 🩷
Happy Birthday Party GIF by sendwishonline.com
Cześć, podczytuję, podczytuję, choć nie tak dużo jak wcześniej, bo musiałam trochę głowę uwolnić od tematu starań. Dziękuję za życzenia ❤️❤️

Mam teraz pierwszy "normalny" cykl po stymulacji i punkcji i totalnie wszystko się u mnie pomieszało, nie miałam żadnych objawów owulacji (ale też nie testowałam), dziś powinnam dostać @ ale nie spodziewam się i objawy na to nie wskazują. Lekarz mówił, że cykl na pewno będzie dłuższy, więc czekam cierpliwie. W listopadzie pewnie wrócimy do gry.

Czarna to nie zbyt dobra krew. Dzwoniłaś do swojego ginekologa ? A nie chcesz spróbować zrobić test ?
Mój lekarz nie jest dostępny 24/h pod telefonem. Zapewne usłyszałabym, żeby umówić się na wizytę i tak zrobię jeżeli nie pojawi się okres, a dalej będzie to dziwne plamienie. Testowanie jest zbędne. Miałam zastrzyk i zalecenie sexu przez 3 dni, ale tak wyszło, że nie wyszło w tych terminach, więc nie miało prawa to się udać.

Mój lekarz nie jest dostępny 24/h pod telefonem. Zapewne usłyszałabym, żeby umówić się na wizytę i tak zrobię jeżeli nie pojawi się okres, a dalej będzie to dziwne plamienie. Testowanie jest zbędne. Miałam zastrzyk i zalecenie sexu przez 3 dni, ale tak wyszło, że nie wyszło w tych terminach, więc nie miało prawa to się udać.
a tak z ciekawości jak to jest z zastrzykiem? Jak się ma zlecony to co lekarz nakazuje? Seks tego samego dnia co zastrzyk, kolejnego dnia i jeszcze kolejnego? O konkretnych porach?

reklama
a tak z ciekawości jak to jest z zastrzykiem? Jak się ma zlecony to co lekarz nakazuje? Seks tego samego dnia co zastrzyk, kolejnego dnia i jeszcze kolejnego? O konkretnych porach?
Do tej pory miałam dwa zastrzyki i za każdym razem lekarz (dwóch różnych) kazał tego samego dnia wieczorem i kolejnego, z tego pierwszego mam synka 2 letniego, więc zadziałało

Do góry