No właśnie dlatego ze mnie zemdliło i pobolewa mnie brzuch po tej stronie to sobie wkręcam. Staram się nie panikować, tylko poczekać na spokojnieJa kiedyś miałam tak wkręcone, że nawet mdłości miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie dlatego ze mnie zemdliło i pobolewa mnie brzuch po tej stronie to sobie wkręcam. Staram się nie panikować, tylko poczekać na spokojnieJa kiedyś miałam tak wkręcone, że nawet mdłości miałam
Aż tak to nieJa jestem 2 dzień po owu i już mam mdłości
Badanie było ultrasonograficzne nie jest do bezpieczniejsze jak RTG ?mi też się kazał starać bo są większe szanse! Więc głowa do góry
no jak miałaś sono to tym bardziej można się staraćBadanie było ultrasonograficzne nie jest do bezpieczniejsze jak RTG ?
Właśnie sono hsg jest bezpieczniejsze, więc nie masz co się martwić u nas też lekarz mówił, żeby działać w tym samym cyklu.Badanie było ultrasonograficzne nie jest do bezpieczniejsze jak RTG ?
no jak miałaś sono to tym bardziej można się starać
Właśnie sono hsg jest bezpieczniejsze, więc nie masz co się martwić u nas też lekarz mówił, żeby działać w tym samym cyklu.
Oby Wam się udało
Ej co Ty! Przepraszam, że Cie zestresowałam, ale skoro powiedział, że można to można, a jak miałaś sono to w ogóle ja miałam zwykłe więc zgaduje, że dlatego powiedzieli żebym sobie na spokojnie odczekałaNo teraz to jestem zesrana, że się może coś stać