AuraWaves
Fanka BB :)
podziwiam za wytrwałość i trzymam kciuki za wasod września 2020 r. Z tym, że miałam prawie roczną przerwę z przyczyn zdrowotnych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podziwiam za wytrwałość i trzymam kciuki za wasod września 2020 r. Z tym, że miałam prawie roczną przerwę z przyczyn zdrowotnych.
Prawie 4 lata, w tym 3 inseminacje i 3 transfery ivf.Ile już się staracie dziewczyny o ciąże ?
czyli urosła od ostatniego badania ? Czy coś źle rozumiem ?Jutro rano jadę powtórzyć bete i progesteron.
Bo beta prawie 5
A pog nie całe 4 .
Testy o dziwo wychodzą mocniejsze ale wieczorem.
Do tego mam stan podgorączkowy i brzuch boli jak na okres .najgorsze pms szczerze .
Jak nie dostanę okresu oczywiście
my 15 miesięcy i 2 biochemiczne na koncieIle już się staracie dziewczyny o ciąże ?
Jutro będę badac czy rosnie czy spada .czyli urosła od ostatniego badania ? Czy coś źle rozumiem ?
4,5 rokuIle już się staracie dziewczyny o ciąże ?
W listopadzie stukną dwa lata. Jak ten czas szybko leci ..Ile już się staracie dziewczyny o ciąże ?