reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
@penguinlicious
Happy Anniversary Celebration GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Poród był naturalny. W grudniu przeszłam laparoskopię przy cp - na szczęście jajnik cały ale gin mówił ,że sytuacja może się powtórzyć jak trafiamy na cykl z tego jajnika.
Może to niski progesteron?
To pasowało by zbadać progesteron 7dpo ja badałam parę razy i na razie jeden miał 16 a reszta poniżej 10. Więc zbadała bym proga z estradiolem i może homocysteine ?

a co z tym twoim plamieniem ?
Dzięki że pytasz. Niałam w niedzielę rano brązowa plamę na wkładce i w poniedziałek rano to samo. Od wtedy tylko dużą ilość wodnistego śluzu. Nie chce się nakręcać że to implantacja, ale wiadomo mózg swoje. Ale w zeszłym cyklu plamienie wyglądalo zupełnie inaczej, trwało 2 tygodnie i było ciemniejsze i obfitsze.
Mąż mnie namawia żeby w weekend testować.

będziesz jeszcze robić albo betę ? Czy czekasz
Zrobię niedługo tylko muszę skoczyć do rossmana a pogoda nie rozpieszcza. Na betę za późno bo ja już jutro z samego rana wyjeżdżam do innego miasta. Ale albo test się wybarwil albo ja tam widzę cień. Ale nie chce się nakręcać 😂

Dzięki że pytasz. Niałam w niedzielę rano brązowa plamę na wkładce i w poniedziałek rano to samo. Od wtedy tylko dużą ilość wodnistego śluzu. Nie chce się nakręcać że to implantacja, ale wiadomo mózg swoje. Ale w zeszłym cyklu plamienie wyglądalo zupełnie inaczej, trwało 2 tygodnie i było ciemniejsze i obfitsze.
Mąż mnie namawia żeby w weekend testować.
✊✊✊✊

reklama
Do góry