reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Na stosunek LH:FSH już się tak nie patrzy. Minimalnie podwyższony testosteron też nie musi być wyznacznikiem jakiegoś problemu. Domyślam się, że badałaś gdzieś 2-5dc? Ja mam niby w normie, chociaż blisko górnej granicy (podobnie androstendion), ale endokrynolog powiedział, żeby się tym nie przejmować.
to znowu ja też mam testosteron niby w normach, ale tak jak u Ciebie blisko górnej granicy i każdy lekarz i ginekolog i endokrynolog stwierdzili, że jest za wysoki..

reklama
Ja w tym cyklu mam cykl raczej bezowulacyjny bo niema piku ani śluzu nic żadnych objawów owulacji a zawsze bolał jajnik.we wtorek mam wizyte u ginekologa będę zaskoczona jak powie ,ze jest po owulacji

U mnie się już dzisiaj rozkręciło, także zaczynam nowy cykl. Teoretycznie jutro powinnam dzwonić do szpitala, żeby mnie wpisali na dniach na oddział (pobyt diagnostyczny), ale jakoś mi to zupełnie nie na rękę w tym tygodniu 😓 Tyle, że już w poprzednim cyklu nie poszłam - jak teraz też nie pójdę, to kolejny cykl w plecy i po raz kolejny przesunie się IUI. I trochę nie wiem co robić 🫣

U mnie się już dzisiaj rozkręciło, także zaczynam nowy cykl. Teoretycznie jutro powinnam dzwonić do szpitala, żeby mnie wpisali na dniach na oddział (pobyt diagnostyczny), ale jakoś mi to zupełnie nie na rękę w tym tygodniu 😓 Tyle, że już w poprzednim cyklu nie poszłam - jak teraz też nie pójdę, to kolejny cykl w plecy i po raz kolejny przesunie się IUI. I trochę nie wiem co robić 🫣
Nigdy nie będzie idealnego momentu na pójście do szpitala... Dzwoń zapisuj się, nie odkładaj 💪

reklama
To jak to było, zrobienie testu żeby wywołać okres? Oczywiście! 🤡
Ten cykl był u mnie dziwny, cieszę się że wreszcie się skończył i zaczynam na nowo. Rano miałam chwilę załamania, wyryczalam się mężowi. Ustaliliśmy że jutro dzwonimy do kliniki i umawiamy się na pierwszą wizytę.

Do góry