reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Hej, nie natrzaskałyście za dużo stron wiec udało mi się Was nadrobić 😏
Drugi transfer mam zaplanowany na 14.10, więc @Patka2207 zapisz mnie proszę na 24.10 na testowanie. Wtedy będzie 10dpt więc pewnie będę musiała tez zrobić tego dnia betę w klinice. Sama na własną rękę badać nie będę, bo i tak nic to nie zmieni. Ale znając życie testować pewnie będę nałogowo ;)
Bo ostatnim biochemie zapał niestety mocno opadł..
Przykro mi z powodu biochemu. Mocno trzymam kciuki za kolejny transfer.
A jak czułaś się na Accofilu? Miałaś tylko zastrzyki czy wlew też?

Przykro mi z powodu biochemu. Mocno trzymam kciuki za kolejny transfer.
A jak czułaś się na Accofilu? Miałaś tylko zastrzyki czy wlew też?
Dziękuję :)
Po accofilu raczej nie miałam żadnych objawów, nie rozłożyło mnie ani nic. Ogólnie byłam osłabiona i średnio się czułam, ale to mi towarzyszy już od początku sztucznego cyklu od samego estrofemu, wiec jak dołożyłam proga to już w ogóle słabo. I miałam tylko zastrzyki :)

W sumie to mamy tylko 1 dzień różnicy w dniu cyklu, także Idziemy prawie na równo ze stymulacją z tym że ja jestem nowicjuszką w temacie. Trzymam kciuki za Twój kolejny podgląd✊✊️a jakie masz leki rozpisane i dawki?
Myslalam, ze sa 2 dni roznicy :) Tylko Bemfola 300 (10szt) i orgalutran 0,25mg (4szt). Nic więcej. Może w poniedziałek cos mi jeszcze dorzuci. Pamiętam, że przed punkcja w ubiegłym roku bralam jeszcze jakiś lek dzien przed, także tym razem też mi go pewnie zapisze.
Z tego co pamietam Ty Bemfola 225 (ja miałam taka dawke poprzednim razem, teraz lekarz mi zwiekszyl dawke, ostatnio tylko 6 komorek nadawało sie do zaplodnienia, wiec moze w jego ocenie to bylo mało). Masz zapisane coś jeszcze poza Bemfola i orgalutranem? Planujesz transfer świeży?

Myslalam, ze sa 2 dni roznicy :) Tylko Bemfola 300 (10szt) i orgalutran 0,25mg (4szt). Nic więcej. Może w poniedziałek cos mi jeszcze dorzuci. Pamiętam, że przed punkcja w ubiegłym roku bralam jeszcze jakiś lek dzien przed, także tym razem też mi go pewnie zapisze.
Z tego co pamietam Ty Bemfola 225 (ja miałam taka dawke poprzednim razem, teraz lekarz mi zwiekszyl dawke, ostatnio tylko 6 komorek nadawało sie do zaplodnienia, wiec moze w jego ocenie to bylo mało). Masz zapisane coś jeszcze poza Bemfola i orgalutranem? Planujesz transfer świeży?
Dzięki za odpowiedź🙂 Tak, dobrze pamiętasz. Narazie tylko tyle mam zapisane. Bardzo bym chciała mieć świeży, jeżeli wszystko pomyślnie się ułoży, ale jak wiadomo tutaj nic do przodu nie da rady przewidzieć i czas wszystko zweryfikuje.

reklama
Do góry