reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Hej, nie natrzaskałyście za dużo stron wiec udało mi się Was nadrobić 😏
Drugi transfer mam zaplanowany na 14.10, więc @Patka2207 zapisz mnie proszę na 24.10 na testowanie. Wtedy będzie 10dpt więc pewnie będę musiała tez zrobić tego dnia betę w klinice. Sama na własną rękę badać nie będę, bo i tak nic to nie zmieni. Ale znając życie testować pewnie będę nałogowo ;)
Bo ostatnim biochemie zapał niestety mocno opadł..
Przykro mi z powodu biochemu. Mocno trzymam kciuki za kolejny transfer.
A jak czułaś się na Accofilu? Miałaś tylko zastrzyki czy wlew też?

Przykro mi z powodu biochemu. Mocno trzymam kciuki za kolejny transfer.
A jak czułaś się na Accofilu? Miałaś tylko zastrzyki czy wlew też?
Dziękuję :)
Po accofilu raczej nie miałam żadnych objawów, nie rozłożyło mnie ani nic. Ogólnie byłam osłabiona i średnio się czułam, ale to mi towarzyszy już od początku sztucznego cyklu od samego estrofemu, wiec jak dołożyłam proga to już w ogóle słabo. I miałam tylko zastrzyki :)

W sumie to mamy tylko 1 dzień różnicy w dniu cyklu, także Idziemy prawie na równo ze stymulacją z tym że ja jestem nowicjuszką w temacie. Trzymam kciuki za Twój kolejny podgląd✊✊️a jakie masz leki rozpisane i dawki?
Myslalam, ze sa 2 dni roznicy :) Tylko Bemfola 300 (10szt) i orgalutran 0,25mg (4szt). Nic więcej. Może w poniedziałek cos mi jeszcze dorzuci. Pamiętam, że przed punkcja w ubiegłym roku bralam jeszcze jakiś lek dzien przed, także tym razem też mi go pewnie zapisze.
Z tego co pamietam Ty Bemfola 225 (ja miałam taka dawke poprzednim razem, teraz lekarz mi zwiekszyl dawke, ostatnio tylko 6 komorek nadawało sie do zaplodnienia, wiec moze w jego ocenie to bylo mało). Masz zapisane coś jeszcze poza Bemfola i orgalutranem? Planujesz transfer świeży?

Myslalam, ze sa 2 dni roznicy :) Tylko Bemfola 300 (10szt) i orgalutran 0,25mg (4szt). Nic więcej. Może w poniedziałek cos mi jeszcze dorzuci. Pamiętam, że przed punkcja w ubiegłym roku bralam jeszcze jakiś lek dzien przed, także tym razem też mi go pewnie zapisze.
Z tego co pamietam Ty Bemfola 225 (ja miałam taka dawke poprzednim razem, teraz lekarz mi zwiekszyl dawke, ostatnio tylko 6 komorek nadawało sie do zaplodnienia, wiec moze w jego ocenie to bylo mało). Masz zapisane coś jeszcze poza Bemfola i orgalutranem? Planujesz transfer świeży?
Dzięki za odpowiedź🙂 Tak, dobrze pamiętasz. Narazie tylko tyle mam zapisane. Bardzo bym chciała mieć świeży, jeżeli wszystko pomyślnie się ułoży, ale jak wiadomo tutaj nic do przodu nie da rady przewidzieć i czas wszystko zweryfikuje.

reklama
Do góry