W
Waska0393
Gość
Tylko się cieszyć Ogromne gratulacjeMam wyniki, zrobiłam progesteron też. Jezu sama nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie 28 dc, 10dpo. Do dnia miesiączki jeszcze troszkę brakuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko się cieszyć Ogromne gratulacjeMam wyniki, zrobiłam progesteron też. Jezu sama nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie 28 dc, 10dpo. Do dnia miesiączki jeszcze troszkę brakuje.
Ja właśnie za bardzo patrze na normy, które powinny być liczę, że do dnia spodziewanej miesiączki będzie dobrze i, że to nie biochem...Ladny wynik jak na ten dzień! Gratuluję i trzymam mocno kciuki
Nie badałam jeszcze. Muszę z tym wynikiem iść do hematologa albo do rodzinnego chociaż, żeby pokierował co dalej.A badalas sobie czy nie masz też czasem obniżonej krzepliwości krwi (wskaźnik PT, APTT i INR)?
Ja mam tak jak Ty homo pai 4g4g ale równocześnie też właśnie obniżona krzepliwość krwi, więc najpewniej i heparyna i acard by mi tylko zaszkodziły.
Wyniki bardzo ładne. To początek, więc na normy nie patrz. Trzymam kciuki za przyrostMam wyniki, zrobiłam progesteron też. Jezu sama nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie 28 dc, 10dpo. Do dnia miesiączki jeszcze troszkę brakuje.
Ja bym poszukała bardziej ginekologa, który w tym siedzi mnie osobiście hematolog zbył ja mogłabym polecić, ale tylko w Warszawie, więc nie wiem czy to Ci się przydaNie badałam jeszcze. Muszę z tym wynikiem iść do hematologa albo do rodzinnego chociaż, żeby pokierował co dalej.
A jednak dziś to badałam dla anestezjologa do histero, wcześniej nie skojarzyłamA badalas sobie czy nie masz też czasem obniżonej krzepliwości krwi (wskaźnik PT, APTT i INR)?
Ja mam tak jak Ty homo pai 4g4g ale równocześnie też właśnie obniżona krzepliwość krwi, więc najpewniej i heparyna i acard by mi tylko zaszkodziły.
Poproszę, wizyty w Warszawie biorę pod uwagęJa bym poszukała bardziej ginekologa, który w tym siedzi mnie osobiście hematolog zbył ja mogłabym polecić, ale tylko w Warszawie, więc nie wiem czy to Ci się przyda
Jenyyyy...dlaczego zawsze cośTransferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Super już wpisuje . Będziesz robić przyrost ?Mam wyniki, zrobiłam progesteron też. Jezu sama nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie 28 dc, 10dpo. Do dnia miesiączki jeszcze troszkę brakuje.