reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Hmm ja mam pai1 4G homo i mthfr hetero i zarówno na czas starań jak i ciążę mam mieć i heparynę i acard.
Właśnie tak też czytałam i myślałam, a mój lekarz zbił mnie z tropu.. niby jest ok bo V Leiden mam prawidłowy.
Takie zalecenia masz od ginekologa czy hematologa?

Właśnie tak też czytałam i myślałam, a mój lekarz zbił mnie z tropu.. niby jest ok bo V Leiden mam prawidłowy.
Takie zalecenia masz od ginekologa czy hematologa?
A badalas sobie czy nie masz też czasem obniżonej krzepliwości krwi (wskaźnik PT, APTT i INR)?
Ja mam tak jak Ty homo pai 4g4g ale równocześnie też właśnie obniżona krzepliwość krwi, więc najpewniej i heparyna i acard by mi tylko zaszkodziły.

Ja to w ogóle nie odczuwam stymulacji, nic mnie nie kluje, nic nie ciągnie. Poprzednim razem było tak samo. Ponoć pecherzyki są równe i maja koło 10 mm. W tamtym roku punkcję mialam w 13 dc, myślę że teraz będzie podobnie.
Super, że dobrze się czujesz! Oby wszystko szło zgodnie z planem 🙂 jestem ciekawa jak to będzie u mnie wyglądać, dzisiaj 4 dc🙈 ale już niedługo się okaże.

A badalas sobie czy nie masz też czasem obniżonej krzepliwości krwi (wskaźnik PT, APTT i INR)?
Ja mam tak jak Ty homo pai 4g4g ale równocześnie też właśnie obniżona krzepliwość krwi, więc najpewniej i heparyna i acard by mi tylko zaszkodziły.
Ja jak badałam wtedy to miałam obniżone aptt i podniesiony fibrynogen to też skierowało lekarza, żebym sprawdziła te mutacje/polimorfizmy czy co to tam jest

Nie w temacie staraczkowym - czy któraś z was ma może borderline albo zna kogoś z tą diagnozą? Czasami się zastanawiam czy to nie wyjaśniałoby niektórych moich problemów. Ale nie za bardzo chcę myśleć o diagnozowaniu się, leków pewnie i tak przy staraniach bym za bardzo nie mogła brać itp.

jaka tam blada 🩷 leć i dawaj znać jak wynik 🤞
Mam wyniki, zrobiłam progesteron też. Jezu sama nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie 28 dc, 10dpo. Do dnia miesiączki jeszcze troszkę brakuje.

Załączniki

• Screenshot_20241005_153152_OneDrive.jpg
    Screenshot_20241005_153152_OneDrive.jpg
    116,1 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry