reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Hmm ja mam pai1 4G homo i mthfr hetero i zarówno na czas starań jak i ciążę mam mieć i heparynę i acard.
Właśnie tak też czytałam i myślałam, a mój lekarz zbił mnie z tropu.. niby jest ok bo V Leiden mam prawidłowy.
Takie zalecenia masz od ginekologa czy hematologa?

Właśnie tak też czytałam i myślałam, a mój lekarz zbił mnie z tropu.. niby jest ok bo V Leiden mam prawidłowy.
Takie zalecenia masz od ginekologa czy hematologa?
A badalas sobie czy nie masz też czasem obniżonej krzepliwości krwi (wskaźnik PT, APTT i INR)?
Ja mam tak jak Ty homo pai 4g4g ale równocześnie też właśnie obniżona krzepliwość krwi, więc najpewniej i heparyna i acard by mi tylko zaszkodziły.

Ja to w ogóle nie odczuwam stymulacji, nic mnie nie kluje, nic nie ciągnie. Poprzednim razem było tak samo. Ponoć pecherzyki są równe i maja koło 10 mm. W tamtym roku punkcję mialam w 13 dc, myślę że teraz będzie podobnie.
Super, że dobrze się czujesz! Oby wszystko szło zgodnie z planem 🙂 jestem ciekawa jak to będzie u mnie wyglądać, dzisiaj 4 dc🙈 ale już niedługo się okaże.

A badalas sobie czy nie masz też czasem obniżonej krzepliwości krwi (wskaźnik PT, APTT i INR)?
Ja mam tak jak Ty homo pai 4g4g ale równocześnie też właśnie obniżona krzepliwość krwi, więc najpewniej i heparyna i acard by mi tylko zaszkodziły.
Ja jak badałam wtedy to miałam obniżone aptt i podniesiony fibrynogen to też skierowało lekarza, żebym sprawdziła te mutacje/polimorfizmy czy co to tam jest

Nie w temacie staraczkowym - czy któraś z was ma może borderline albo zna kogoś z tą diagnozą? Czasami się zastanawiam czy to nie wyjaśniałoby niektórych moich problemów. Ale nie za bardzo chcę myśleć o diagnozowaniu się, leków pewnie i tak przy staraniach bym za bardzo nie mogła brać itp.

jaka tam blada 🩷 leć i dawaj znać jak wynik 🤞
Mam wyniki, zrobiłam progesteron też. Jezu sama nie wiem co o tym myśleć. Dokładnie 28 dc, 10dpo. Do dnia miesiączki jeszcze troszkę brakuje.

Załączniki

• Screenshot_20241005_153152_OneDrive.jpg
    Screenshot_20241005_153152_OneDrive.jpg
    116,1 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry