NattNatt
Fanka BB :)
Ja byłam dziś na krwi, po południu wyniki oby były dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam dziś na krwi, po południu wyniki oby były dobre
Ja to w ogóle nie odczuwam stymulacji, nic mnie nie kluje, nic nie ciągnie. Poprzednim razem było tak samo. Ponoć pecherzyki są równe i maja koło 10 mm. W tamtym roku punkcję mialam w 13 dc, myślę że teraz będzie podobnie.A jak Ty się czujesz? Jakiej wielkości były Twoje pęcherzyki?
Bardzo mi przykro ale z dwojga złego może dobrze, że trafiłaś do tego lekarza jeszcze przed transferem bo tak to pewnie stracilibyście zarodek, a tak to "na spokojnie" zwiększycie swoje szanse. Szkoda tylko, że się to odciągnie w czasie ale pamiętaj, że wciąż jesteście bliżej niż dalej ściskam mocno!Transferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Tak, ja ogólnie sie ciesze, ale mam żal, że znów coś.Bardzo mi przykro ale z dwojga złego może dobrze, że trafiłaś do tego lekarza jeszcze przed transferem bo tak to pewnie stracilibyście zarodek, a tak to "na spokojnie" zwiększycie swoje szanse. Szkoda tylko, że się to odciągnie w czasie ale pamiętaj, że wciąż jesteście bliżej niż dalej ściskam mocno!
To jakiś inny lekarz teraz? Dopiero wykryte czy po prostu teraz się zrobił ten polip?Transferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Nie wiadomo w sumie. Nowy lekarz, specjalizuje sie w wadach macicy, zrostach etc. No nic. Trzeba czekać.To jakiś inny lekarz teraz? Dopiero wykryte czy po prostu teraz się zrobił ten polip?
Przykro mi bardzo, myślę sobie tylko że lepiej tak i zwiększyć szanse że się uda niż podejść nie wiedząc o polipie. Ja kiedyś miałam jakiegoś i sam się wchłonął, może u Ciebie też tak się zadzieje
Jejku przykro, że cały czas pod wiatr ale nie daj się, bądź dobrej myśliTransferu nie będzie. Trafilam na lekarza, ktory sie zna na macicy i POLIP ENDOMETRIALNY 6MM!!!!! Dostalam skierowanie na histeroskopie operacyjną. Mam przyjść w przyszłym cyklu - może sie złuszczy, wtedy zrobimy transfer, a jak nie, to robimy histero i potem transfer. Ja pierdole...
Jeju serce się kraje jak czytam te wasze historie takie to nie sprawiedliwe czasamiJejku przykro, że cały czas pod wiatr ale nie daj się, bądź dobrej myśli
Ja wczoraj byłam na wizycie z wynikami badań z Kato i też wyszłam niepocieszona. Moja mutacja 4g/4g w serpine1 nie kwalifikuje się do heparyny. Acardu też mam nie brać na stałe na własną rękę, on nie zaleca.
Zdaniem lekarza przyczyną naszych niepowodzeń są nieprawidłowości w kariotypie męża, a co za tym idzie, wadliwe zarodki. Rekomenduje ivf z badaniem zarodków.
No albo liczyć na łut szczęścia, którego nie mamy
Masakra, że to musi być takie trudneJejku przykro, że cały czas pod wiatr ale nie daj się, bądź dobrej myśli
Ja wczoraj byłam na wizycie z wynikami badań z Kato i też wyszłam niepocieszona. Moja mutacja 4g/4g w serpine1 nie kwalifikuje się do heparyny. Acardu też mam nie brać na stałe na własną rękę, on nie zaleca.
Zdaniem lekarza przyczyną naszych niepowodzeń są nieprawidłowości w kariotypie męża, a co za tym idzie, wadliwe zarodki. Rekomenduje ivf z badaniem zarodków.
No albo liczyć na łut szczęścia, którego nie mamy