Patka2207
Fanka BB :)
22dc. Czyli jakieś 8 dni po owulacji. No najlepiej 10 i wyżejA w którym dniu cyklu jesteś i ile powinien wynosić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
22dc. Czyli jakieś 8 dni po owulacji. No najlepiej 10 i wyżejA w którym dniu cyklu jesteś i ile powinien wynosić?
jakie piękne krechy leć na betę bo już chyba będzie wysoka. Gratulacje i nudnej ciążyDziewczyny, dziś wróciłam z wakacji, okres się nie pojawił, więc w drodze z lotniska zajechaliśmy po test Mam totalnie mieszane uczucia. Boję się cieszyć tym tak na full, ale mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze.Zobacz załącznik 1668902
ale piękna krecha gratulacjeDziewczyny, dziś wróciłam z wakacji, okres się nie pojawił, więc w drodze z lotniska zajechaliśmy po test Mam totalnie mieszane uczucia. Boję się cieszyć tym tak na full, ale mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze.Zobacz załącznik 1668902
Gratulacje!Dziewczyny, dziś wróciłam z wakacji, okres się nie pojawił, więc w drodze z lotniska zajechaliśmy po test Mam totalnie mieszane uczucia. Boję się cieszyć tym tak na full, ale mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze.Zobacz załącznik 1668902
piękne kreski wielkie gratulacje!Dziewczyny, dziś wróciłam z wakacji, okres się nie pojawił, więc w drodze z lotniska zajechaliśmy po test Mam totalnie mieszane uczucia. Boję się cieszyć tym tak na full, ale mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze.Zobacz załącznik 1668902