reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
a robiłaś jeszcze jakiś test ?
tak robiłam dzisiaj rano , niby nie wiem kiedy dokładnie była owulacja , ale 04.10 pecherzyk miał 21 mm więc nie mogła być jakoś duzo później , więc już do tej pory powinno coś wyjść na teście . Testy negatywny , okresu brak . Tak samo brak jakich kolwiek objawów że przyjdzie . Oczywiście już sobie wkręcam , bo pierwszy raz nie byłam sprawdzić czy pękł ,bo do tej pory pękały same , że pewnie nie pękł i zorobil się torbiel i dlatego nie mam okresu , a jeszcze mnie co jakiś czas podbolewa ten jajnik lewy na którym był pęcherzyk... 🤦

W ogóle siedzę 30 min, 45, godzinę po 1,5h stwierdziłam, że coś dziwnego, bo już ludzie którzy przyszli po mnie wchodzą ja nie, poszłam zapytać, a babka w rejestracji, że mają błąd w systemie i ja widnieje jako wizyta zakończona bym tak sobie do zamknięcia siedziała 🤡 2h w poczekalni 🙃

W ogóle siedzę 30 min, 45, godzinę po 1,5h stwierdziłam, że coś dziwnego, bo już ludzie którzy przyszli po mnie wchodzą ja nie, poszłam zapytać, a babka w rejestracji, że mają błąd w systemie i ja widnieje jako wizyta zakończona bym tak sobie do zamknięcia siedziała 🤡 2h w poczekalni 🙃
Matko, współczuję 🫣

Proponuję żebyś poprostu została na forum i olewała co niektóre komentarze.
Zawał łożyska to poważne wskazanie do heparyny, nie dziwię się że będziesz musiała brać. Czyli teraz owulacja? Powodzenia w staraniach :)
Dużo w tym racji. Napisałam do administratorki o usunięcie konta pare dni temu..
Generalnie w poniedziałek byłam u ginekologa, to mówił że lewy jajnik przygotowuje się do owulacji. I od poniedziałku boli mnie ten jajnik, a dzisiaj czuję bol jakby aż okresowy ciągnący do krzyża.. Ostatnio te owulacje są bardzo bolesne u mnie. W zeszłym cyklu tak nie miałam i też nie miałam potwierdzonej owulacji w żaden sposób, bo odpuściłam monitoring.. Także podejrzewam że mogło jej nie być.
Póki co podczytuje Was i mocno kibicuje

Dużo w tym racji. Napisałam do administratorki o usunięcie konta pare dni temu..
Generalnie w poniedziałek byłam u ginekologa, to mówił że lewy jajnik przygotowuje się do owulacji. I od poniedziałku boli mnie ten jajnik, a dzisiaj czuję bol jakby aż okresowy ciągnący do krzyża.. Ostatnio te owulacje są bardzo bolesne u mnie. W zeszłym cyklu tak nie miałam i też nie miałam potwierdzonej owulacji w żaden sposób, bo odpuściłam monitoring.. Także podejrzewam że mogło jej nie być.
Póki co podczytuje Was i mocno kibicuje
Ale staracie się w tym cyklu? Bo już się pogubiłam trochę 🙈

reklama
Do góry