Patka2207
Fanka BB :)
a robiłaś jeszcze jakiś test ?niestety nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a robiłaś jeszcze jakiś test ?niestety nie
tak robiłam dzisiaj rano , niby nie wiem kiedy dokładnie była owulacja , ale 04.10 pecherzyk miał 21 mm więc nie mogła być jakoś duzo później , więc już do tej pory powinno coś wyjść na teście . Testy negatywny , okresu brak . Tak samo brak jakich kolwiek objawów że przyjdzie . Oczywiście już sobie wkręcam , bo pierwszy raz nie byłam sprawdzić czy pękł ,bo do tej pory pękały same , że pewnie nie pękł i zorobil się torbiel i dlatego nie mam okresu , a jeszcze mnie co jakiś czas podbolewa ten jajnik lewy na którym był pęcherzyk...a robiłaś jeszcze jakiś test ?
Matko, współczujęW ogóle siedzę 30 min, 45, godzinę po 1,5h stwierdziłam, że coś dziwnego, bo już ludzie którzy przyszli po mnie wchodzą ja nie, poszłam zapytać, a babka w rejestracji, że mają błąd w systemie i ja widnieje jako wizyta zakończona bym tak sobie do zamknięcia siedziała 2h w poczekalni
Dużo w tym racji. Napisałam do administratorki o usunięcie konta pare dni temu..Proponuję żebyś poprostu została na forum i olewała co niektóre komentarze.
Zawał łożyska to poważne wskazanie do heparyny, nie dziwię się że będziesz musiała brać. Czyli teraz owulacja? Powodzenia w staraniach
Ale staracie się w tym cyklu? Bo już się pogubiłam trochęDużo w tym racji. Napisałam do administratorki o usunięcie konta pare dni temu..
Generalnie w poniedziałek byłam u ginekologa, to mówił że lewy jajnik przygotowuje się do owulacji. I od poniedziałku boli mnie ten jajnik, a dzisiaj czuję bol jakby aż okresowy ciągnący do krzyża.. Ostatnio te owulacje są bardzo bolesne u mnie. W zeszłym cyklu tak nie miałam i też nie miałam potwierdzonej owulacji w żaden sposób, bo odpuściłam monitoring.. Także podejrzewam że mogło jej nie być.
Póki co podczytuje Was i mocno kibicuje
Staramy się.. Ale czy coś z tego wyjdzie...Ale staracie się w tym cyklu? Bo już się pogubiłam trochę
No to super to przynajmniej wiesz kiedy się starać bo rozumiem że owulacja już była albo zaraz będzie, to oby za 10 dni był wynik na teścieStaramy się.. Ale czy coś z tego wyjdzie...