reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
oooo no i powiedz jak wrażenia z tej edycji! :D
nudny format w tej edycji, nie wciągnął mnie. Ja to top model kochałam przez pierwsze sezony, nadal zostało to moim guilty pleasure ale już zdecydowanie nie wciąga mnie tak. Nie kibicuję chyba nawet szczególnie nikomu (jedna osoba, której kibicowałam, już odpadła). Mam wrażenie, że początkowe sezony jeszcze trochę nawet były o modelingu, teraz już typowa komercha, byle nabić oglądalność. Część ludzi, która weszła do domu modeli, w ogóle nie powinna tam być.

A z takich guilty pleasure to mam jeszcze „ślub od pierwszego wejrzenia” i to oglądamy razem z mężem 🥹😅

nudny format w tej edycji, nie wciągnął mnie. Ja to top model kochałam przez pierwsze sezony, nadal zostało to moim guilty pleasure ale już zdecydowanie nie wciąga mnie tak. Nie kibicuję chyba nawet szczególnie nikomu (jedna osoba, której kibicowałam, już odpadła). Mam wrażenie, że początkowe sezony jeszcze trochę nawet były o modelingu, teraz już typowa komercha, byle nabić oglądalność. Część ludzi, która weszła do domu modeli, w ogóle nie powinna tam być.

A z takich guilty pleasure to mam jeszcze „ślub od pierwszego wejrzenia” i to oglądamy razem z mężem 🥹😅
Tak, zdecydowanie teraz to bardziej show telewizyjny niż program o modelingu. Z resztą jak popatrzeć ilu ludzi z topm model serio pracuje w modelingu no to... 😅 ale tak jak mówisz - to też moja guilty pleisure.
W tej edycji też jakoś nie mam faworyta. Ale spoko mi się ogląda. Z resztą, dla mnie wyznacznikiem złej edycji jest 11 - chyba żadna edycja nie była tak nudna i nie składała się z ludzi nie nadających się do modelingu 😂

A tak na przestrzeni edycji wszystkich, to kto Ci się podobał najbardziej? :)
Ja jestem fanką Woskaniana a moim top of the top jest Mikołaj Krawiecki.

Tak, zdecydowanie teraz to bardziej show telewizyjny niż program o modelingu. Z resztą jak popatrzeć ilu ludzi z topm model serio pracuje w modelingu no to... 😅 ale tak jak mówisz - to też moja guilty pleisure.
W tej edycji też jakoś nie mam faworyta. Ale spoko mi się ogląda. Z resztą, dla mnie wyznacznikiem złej edycji jest 11 - chyba żadna edycja nie była tak nudna i nie składała się z ludzi nie nadających się do modelingu 😂

A tak na przestrzeni edycji wszystkich, to kto Ci się podobał najbardziej? :)
Ja jestem fanką Woskaniana a moim top of the top jest Mikołaj Krawiecki.
było kilka takich osób, które zrobiły niesamowite wrażenie, jak np. Łukasz Bogusławski, Michał Borzuchowski, Wiktoria Darda, Daria Zhalina. Ale pierwsze edycje były the best pod tym względem, tam co druga osoba była super. Nicole Rosłaniec, Kasia Smolińska, Wiera, Asia Kudzbalska (teraz Ibisz)…

Wystarczy spojrzeć, jakie osoby wygrywały pierwsze edycje a jakie wygrywają teraz. Jak mogli wygrać Radek Pestka, Mikołaj Śmieszek czy Klaudia Nieścior to do tej pory nie rozumiem 🫣

było kilka takich osób, które zrobiły niesamowite wrażenie, jak np. Łukasz Bogusławski, Michał Borzuchowski, Wiktoria Darda, Daria Zhalina. Ale pierwsze edycje były the best pod tym względem, tam co druga osoba była super. Nicole Rosłaniec, Kasia Smolińska, Wiera, Asia Kudzbalska (teraz Ibisz)…

Wystarczy spojrzeć, jakie osoby wygrywały pierwsze edycje a jakie wygrywają teraz. Jak mogli wygrać Radek Pestka, Mikołaj Śmieszek czy Klaudia Nieścior to do tej pory nie rozumiem 🫣
oj tak, Klaudii kompletnie nie rozumiem.
Michał Borzuchowski coś wspaniałego.
Wikotria Darda kurde była fawortyką, pięknie wychodziła na fotach, ale do mnie nie trafiła.
No ale np, że Papierska wygrała 1 edycje to też był błąd. Jakby wygrała którakoliwek inna finalistka (z tego co pamiętam to była Ola Kuligowska i Ania Piszczałka) to by był lepszy wybór. Z resztą Ania pracuje chyba do dziś, z tego co wiem.
Ja niestety nie oglądałam 4 i 6 edycji, bo nie było ich na playerze, a ja top model zaczełam oglądać dopiero jakieś 3 lata temu 😂

oj tak, Klaudii kompletnie nie rozumiem.
Michał Borzuchowski coś wspaniałego.
Wikotria Darda kurde była fawortyką, pięknie wychodziła na fotach, ale do mnie nie trafiła.
No ale np, że Papierska wygrała 1 edycje to też był błąd. Jakby wygrała którakoliwek inna finalistka (z tego co pamiętam to była Ola Kuligowska i Ania Piszczałka) to by był lepszy wybór. Z resztą Ania pracuje chyba do dziś, z tego co wiem.
Ja niestety nie oglądałam 4 i 6 edycji, bo nie było ich na playerze, a ja top model zaczełam oglądać dopiero jakieś 3 lata temu 😂
z Papierska to też nieładnie TVN się zachował, bo agencja z którą podpisała kontrakt w ramach wygranej, nie zrealizowała tego kontraktu. Zasłaniali się, że kontrakt jest „nieczytelny” i ona nie dostała żadnej pracy. Może gdyby faktycznie dostała ten kontrakt, też by było trochę inaczej.

Ona nie była moją faworytką wtedy, aczkolwiek i tak miała lepsze warunki niż niektóre osoby, które wygrały ten program.

Ja pamiętam, że jak leciał finał drugiego sezonu (tego z Anią Balon) to byłam akurat w szpitalu, i tam na okrągło leciał włączony tv. No i od tego się zaczęło, a że coś musiałam tam robić to włączyłam sobie na playerze pozostałe odcinki 🙈szkoda, że nie ma 4 i 6 sezonu na playerze, 6ty to wiadomo dlaczego, ale 4ty to nawet nie wiem jaka była motywacja do zdjęcia go.

z Papierska to też nieładnie TVN się zachował, bo agencja z którą podpisała kontrakt w ramach wygranej, nie zrealizowała tego kontraktu. Zasłaniali się, że kontrakt jest „nieczytelny” i ona nie dostała żadnej pracy. Może gdyby faktycznie dostała ten kontrakt, też by było trochę inaczej.

Ona nie była moją faworytką wtedy, aczkolwiek i tak miała lepsze warunki niż niektóre osoby, które wygrały ten program.

Ja pamiętam, że jak leciał finał drugiego sezonu (tego z Anią Balon) to byłam akurat w szpitalu, i tam na okrągło leciał włączony tv. No i od tego się zaczęło, a że coś musiałam tam robić to włączyłam sobie na playerze pozostałe odcinki 🙈szkoda, że nie ma 4 i 6 sezonu na playerze, 6ty to wiadomo dlaczego, ale 4ty to nawet nie wiem jaka była motywacja do zdjęcia go.
teraz to już skasowali większość sezonów, jest chyba tylko 8, 10, 11, 12.
A czemu nie ma 6 sezonu? Bo czemu nie ma i nie było 8 to wiem, bo tam był ten kolo oskarżony o gwałt.
Czemu nie ma 4 kiedyś moja koleżanka miała jakieś podejrzenia, ale już nie pamietam :D

teraz to już skasowali większość sezonów, jest chyba tylko 8, 10, 11, 12.
A czemu nie ma 6 sezonu? Bo czemu nie ma i nie było 8 to wiem, bo tam był ten kolo oskarżony o gwałt.
Czemu nie ma 4 kiedyś moja koleżanka miała jakieś podejrzenia, ale już nie pamietam :D
a nie, przepraszam. Mój błąd. Pomyliłam 6ta edycje z 9ta. 9tej nie ma bo był zdyskwalifikowany uczestnik tuż przed samym finałem do którego teoretycznie się dostał (uczestnik z wyrokiem za gwałt w USA). W finalne nie wziął już udziału, no ale w odcinkach był wszystkich więc wtedy cały sezon bardzo szybko zniknął z playera.

A tak jeśli chodzi o dyskwalifikacje uczestnika w już nakręconym sezonie to trochę inna sytuacja, ale w jednym z sezonów Ślubu od pierwszego wejrzenia rozwiązali współpracę z jednym z psychologów chwilę przed rozpoczęciem emisji. Opóźniło to emisję o jakiś tydzień czy dwa i oni z tych nagranych odcinków wszędzie wycinali tego psychologa… no i jakoś im się to udało puścić bez jego udziału i te odcinki są normalnie na playerze.

U mnie też dzisiaj taki jesienny, senny nastrój… co prawda trochę sprzątałam, rano nasmazylam kopę naleśników, a teraz kawkę popijam korzystając z drzemki córki.

Dzisiaj jestem 10 dni przed okresem, a wczoraj już miałam myśl aby rano dzisiaj zrobić test- bo przecież tyle ich kupiłam, że mogę już pykać co 2 dni… na szczęście rano zapomniałam 😂😂😂
ja też jestem teoretycznie 10 dni przed mam 50 testów w domu i walczeee hahah niby wiem że za wcześnie a jednak bym chciała sprawdzić haha 😅

reklama
Jak tam dziewczyny weekend mija ? U mnie dziś średnio i wieje ale słońce zapowiadają na cały tydzień nawet po 17 stopni. Trochę podpytam dla nudów i może ewentualnie jakąś propozycję na długie wieczory.
1. Ulubiona książka lub ostatnio przeczytana
2. Ulubiony serial, lub ostatnio oglądany
3. Ulubione wino
4. Wymarzone wakacje
5. Idealny wieczór na te ponure zimne wieczory

U mnie
1. ,,Co kryją jej oczy” Sarah Pinborough. Z wielu książek akurat ta mi utkwiła w pamięci
2. Lubię seriale zagadkowe które na końcu rozwalają system i jestem maniakiem seriali. Ostatnio oglądany - Para idealna - Netflix
3. Zasmakowałam ostatnio Gato Negro - czerwone półsłodkie i nie drogie 😅 BareFoot różowe i delikatne
4. Wszędzie gdzie jest piasek woda i ciepło 😆 W niedalekiej przyszłości
Hiszpania 🩷
5. Przed telewizorem, pod kocykiem z mężem i rozgrzewającą herbatą , najlepiej z palącym kominkiem zapachowym (bo prawdziwego nie mam 😆 )

1. Niestety książek nie czytam i nie mam ulubionej 😔
2. Ulubionych seriali mam mnóstwo , podobnie jak tu uwielbiam krymianelne/zagadkowe . Teraz ogaladamy krew z krwi zobaczymy jak to będzie , ostatnio sie przekonaliśmy do polskich seriali ,bo jak filmy z ostatnich lat są raczej mocno średnie moim zdaniem tak w seriale dobrze im idzie
3. Wina raczej nie pijam, rzadko bo głowa później boli 😅 ale jak już to musi być słodkie , wręcz ulepek 😅 ostatnie takie to pamiętam Monte Santi truskawkowe
4. Dominikana ! 🥰
5. Netflix/HBO , gorąca herbatka zimowa , kołderka i mój mąż , więcej nic nie potrzebuje 🥰☺️

Do góry