reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Hej Dziewczyny.
Na długo się z Wami nie pożegnałam ..
Jeśli mogę to mogę posiedzieć na ławeczce ?
U mnie niestety beta zaczęła drastycznie spadać ,w czwartek byłam w szpitalu na zabiegu . Za dużo dla mnie jak na ten rok . Pierwsze poronienie w maju ,teraz drugie. Muszę ogarnąć badania ,wyniki na trombofilie itp. 😓
przykro mi 😔 dużo siły , odpoczywaj teraz 😔☺️

reklama
Hej Dziewczyny.
U mnie niestety beta zaczęła drastycznie spadać ,w czwartek byłam w szpitalu na zabiegu . Za dużo dla mnie jak na ten rok . Pierwsze poronienie w maju ,teraz drugie. Muszę ogarnąć badania ,wyniki na trombofilie itp. 😓
Przykro mi😔 nie miało tak być.
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

U mnie jakieś 6-7 dni po owulacji i od jakiś 2-3 dni kłuje mnie ten lewy jajnik na którym był pęcherzyk , zaczynam się martwić bo nie mam pewności czy pękł bo tym razem nie poszłam już sprawdzić skoro 2 razy byłam i pękały i nakręcam sobie że może nie pękł i zrobił się torbiel 😯 znaczy raz mnie z jednej strony kłuje ,raz z drugiej ale głównie z lewej .. Nastrój 0/10 nie wiem czy to jesienne przylesie czy co , a jak u was dziewczyny ?

U mnie też dzisiaj taki jesienny, senny nastrój… co prawda trochę sprzątałam, rano nasmazylam kopę naleśników, a teraz kawkę popijam korzystając z drzemki córki.

Dzisiaj jestem 10 dni przed okresem, a wczoraj już miałam myśl aby rano dzisiaj zrobić test- bo przecież tyle ich kupiłam, że mogę już pykać co 2 dni… na szczęście rano zapomniałam 😂😂😂

Jak tam dziewczyny weekend mija ? U mnie dziś średnio i wieje ale słońce zapowiadają na cały tydzień nawet po 17 stopni. Trochę podpytam dla nudów i może ewentualnie jakąś propozycję na długie wieczory.
1. Ulubiona książka lub ostatnio przeczytana
2. Ulubiony serial, lub ostatnio oglądany
3. Ulubione wino
4. Wymarzone wakacje
5. Idealny wieczór na te ponure zimne wieczory

U mnie
1. ,,Co kryją jej oczy” Sarah Pinborough. Z wielu książek akurat ta mi utkwiła w pamięci
2. Lubię seriale zagadkowe które na końcu rozwalają system i jestem maniakiem seriali. Ostatnio oglądany - Para idealna - Netflix
3. Zasmakowałam ostatnio Gato Negro - czerwone półsłodkie i nie drogie 😅 BareFoot różowe i delikatne
4. Wszędzie gdzie jest piasek woda i ciepło 😆 W niedalekiej przyszłości
Hiszpania 🩷
5. Przed telewizorem, pod kocykiem z mężem i rozgrzewającą herbatą , najlepiej z palącym kominkiem zapachowym (bo prawdziwego nie mam 😆 )

Jak tam dziewczyny weekend mija ? U mnie dziś średnio i wieje ale słońce zapowiadają na cały tydzień nawet po 17 stopni. Trochę podpytam dla nudów i może ewentualnie jakąś propozycję na długie wieczory.
1. Ulubiona książka lub ostatnio przeczytana
2. Ulubiony serial, lub ostatnio oglądany
3. Ulubione wino
4. Wymarzone wakacje
5. Idealny wieczór na te ponure zimne wieczory

U mnie
1. ,,Co kryją jej oczy” Sarah Pinborough. Z wielu książek akurat ta mi utkwiła w pamięci
2. Lubię seriale zagadkowe które na końcu rozwalają system i jestem maniakiem seriali. Ostatnio oglądany - Para idealna - Netflix
3. Zasmakowałam ostatnio Gato Negro - czerwone półsłodkie i nie drogie 😅 BareFoot różowe i delikatne
4. Wszędzie gdzie jest piasek woda i ciepło 😆 W niedalekiej przyszłości
Hiszpania 🩷
5. Przed telewizorem, pod kocykiem z mężem i rozgrzewającą herbatą , najlepiej z palącym kominkiem zapachowym (bo prawdziwego nie mam 😆 )
Ja dziś odpoczywam pod kocykiem z herbatką i w grubych skarpetach 🥰 gotuję zupkę krem z białych warzyw i full regeneracja!
1. Seria Harry Potter 😅 Ja ogolnie i do filmów i ksiażek mam ogormny sentyment, kilka razy w roku wjeżdżają filmy (tak w tle do obowiązków domowych), dorostałam z Harrym i kocham go, ma specjalne miesjce w moim sercu.
2. Tak samo specjalne miejsce w moim sercu ma serial "gotowe na wszystko" 😅 podobnie jak Potter wjeżdża kilka razy w roku.
A oprócz tego bardzo lubię Chiago Fire i 911 - bardzo lubię seriale o strażakach :D
3. Nie mam :) ale im bardziej wytrawne tym lepiej. Lubię jak "wykręca ryj" 😅
4. Dokładnie tak jak Ty - kocyk, herbatka, serial.

Hej Dziewczyny.
Bardzo Ci współczuję i życzę dużo siły oraz, żeby jak najszybciej wyszło dla Ciebie znowu słońce.

reklama
Do góry