reklama
vinga89
mamusia syneczków
ja też mam inhalator "smoczkowy" ale Nataniel wkurza się jak chcę go inhalować. Wasze dzieci dają sobie maseczkę na twarz założyć? jak mały nie chce inhalacji to po prostu mu psiukam tą "parą" pod nos, tylko że wtedy i na oczy leci a to podobno nie dobrze...
Jeszcze nie założyłam mu całkiem tej maseczki tylko przykładam do noska. To i tak sukces. Bo już się nie boi tego buczenia i pary.
Dlaczego niedobrze jak leci w oczy?
Ja chciałam go przekonać także w ten sposób że przyłożyłam sobie te maskę. Odradzam. Bardzo źle się później czułam. A to byl tylko lek rozszerzający oskrzela.
Dlaczego niedobrze jak leci w oczy?
Ja chciałam go przekonać także w ten sposób że przyłożyłam sobie te maskę. Odradzam. Bardzo źle się później czułam. A to byl tylko lek rozszerzający oskrzela.
Mama-1222
Wdrożona(y)
Ale pogoda u nas od rana śniezyca, a teraz słońce wyszło i wszystko się topi.
Moja nie protestuje przy inhalacji. Biorę ją na kolana i przykłądam maseczkę do buzi i tak sobie siedzi. CZasami otwiera buzię i językiem tą parę próbuje zjeść.
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY:-)
Moja nie protestuje przy inhalacji. Biorę ją na kolana i przykłądam maseczkę do buzi i tak sobie siedzi. CZasami otwiera buzię i językiem tą parę próbuje zjeść.
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY:-)
panziorka1980
Fanka BB :)
a u nas mamy jazdy z powodu zęboli:-(masakra..i tak jak kocham zimę to niech już sobie odejdzie, bo depresja mnie dopada:-(
U nas dziś dzień marudzenia, właściwie większość czasu mały na moich rękach, uff...
Pogoda śniegowa, najgorzej, że dzień już naprawdę długi a i tak nie da się wyjść na dłuższy spacer i to zaleganie w domu dobija.
Panziorka cierpliwości i znieczulenia na wychodzące zębole. U nas w buzi na razie tylko pleśniawki
Pogoda śniegowa, najgorzej, że dzień już naprawdę długi a i tak nie da się wyjść na dłuższy spacer i to zaleganie w domu dobija.
Panziorka cierpliwości i znieczulenia na wychodzące zębole. U nas w buzi na razie tylko pleśniawki
Załączniki
reklama
vinga89
mamusia syneczków
również życzę Wam i waszym rodzinkom Wesołych Świąt!!!