reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

to ja dzisiaj się rozchorowałam:-(od 8 rano do 15 chyba grypa żołądkowa, albo zatrucie sama nie wiem:-(myślałam, że zejdę z tego świata. mam nadzieję, że nie grypsko, bo jakby mały załapała to bym się załamała.

spokojnych świąt dziewczyny dla was i waszych rodzin, oby nasze "dorastające";-)pociechy były zdrowe, a dla nas trochę wytchnienia..życzy wam panziorka z fifolem i wojciechem :-)

reklama
Ahhh szkoda gadać na tą pogodę w UK też zimno, choć już bez śniegu na szczęście. Ja już sama nie wiem, czy przez tą przedłużającą się zimę jestem ciaglę przemęczona i słaba jakaś, czy coś mnie dopadło i czas wybrać się do lekarza na kontrolę :/

reklama
Dziewczyny ja tez nie wiem co z tą pogodą, żeby jeszcze chociaż trochę słońca zamiast tego wiatru było to można by było pospacerować, śniegiem się porzucać a tak...my siedzimy całe święta w domu. Do tego prognozy na najbliższe 16 dni przepowiadają, że nie wiele się poprawi-mam nadzieję, że tym razem też się nie sprawdzą.:crazy:

Do góry