reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

to ja dzisiaj się rozchorowałam:-(od 8 rano do 15 chyba grypa żołądkowa, albo zatrucie sama nie wiem:-(myślałam, że zejdę z tego świata. mam nadzieję, że nie grypsko, bo jakby mały załapała to bym się załamała.

spokojnych świąt dziewczyny dla was i waszych rodzin, oby nasze "dorastające";-)pociechy były zdrowe, a dla nas trochę wytchnienia..życzy wam panziorka z fifolem i wojciechem :-)

reklama
Ahhh szkoda gadać na tą pogodę w UK też zimno, choć już bez śniegu na szczęście. Ja już sama nie wiem, czy przez tą przedłużającą się zimę jestem ciaglę przemęczona i słaba jakaś, czy coś mnie dopadło i czas wybrać się do lekarza na kontrolę :/

reklama
Dziewczyny ja tez nie wiem co z tą pogodą, żeby jeszcze chociaż trochę słońca zamiast tego wiatru było to można by było pospacerować, śniegiem się porzucać a tak...my siedzimy całe święta w domu. Do tego prognozy na najbliższe 16 dni przepowiadają, że nie wiele się poprawi-mam nadzieję, że tym razem też się nie sprawdzą.:crazy:

Do góry