reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Marand, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, duuużo miłości i dalszych wspaniałych lat razem :-):-):-)

A ja cały czas się obijam a powinnam jakoś na jutro się przygotować. No ale wstawiam właśnie ziemniaczki, sosik mamy z wczoraj i po obiedzie już biorę się za czytanie.

A co do ruchów to ja mam dni, że Mała szaleje równo i bardzo często a są dni, że jest spokojniejsza i nie tak aktywna jak innego dnia. Ale chyba im dzieciaczki będą większe tym i my bardziej będziemy odczuwały każde ich ruchy.

reklama
ja się skusiłam na basenik mimo zimnej wody ależ fajnie :-)....zjadłyśmy obiadek pod parasolem i dalej polkujemy moja Wiki dalej moczy tyłek nie wiem jak ją z tego basenu wyciągnąć:-D:-D:-D...musiałm jej założyć podkoszulek do basemu bo krem cos słabo działa i bo plecki ma już opalone i boje się żeby słonce jej nie poparzyło:-(....

a i jeszcze wiecie co mój pies robi ..... odp gwałci kota
kurde wyjdą kotopsy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

majeczka ja tez mam takie palpitacje na następnej wizycie muszę o to zapytać
marand no wiec masz już nauczkę że w czasie ciązy syfek w domu to niestety czasem się zdarza
belka oj współczuje u mnie w cieniu jest 32 stopnie nie chce wiedzieć ile jest w słońcu
mimii to witaj w gronie leniuchów:-);-)
aguga to podeślij do mnie te pierożki

Ostatnia edycja:
Nikola pierożki posyłam kabelkiem :-D. Możliwe ,że palpitacje są bo dzidzia uciska na jakiś nerw???
Uśmiałam się z Twojego psa buahahahaha,a kot się daje???Ciekawe co z tego wyjdzie :-D:-D:-D:-D

Piaskownicę chyba robił mój tato i szwagier. Dokładnie nie pamietam bo było to jakies 10 lat temu. W każdym razie stoi na ziemi mojego ojca. I do moich rodziców jezdzimy w gosci wiec normalne jest, ze jak siostra z dziećmi jest, to dzieci bawią się razem. W zeszłym roku mówili ze chca likwidować piaskownicę bo ich dzieci się nie bawią, co nie jest prawdą. Dopiero teraz się dowiedziałam, że chodzi o ten nieszczęsny piasek.
Dziś się od mojej szanownej siostry dowiedziałam, że jestem ignorantką, zasłaniam się ciażą i nastawiam rodziców przeciwko niej.

Nikolaa niezły czad, moze ta kotka lubi koty :-D
Kaka - widze ze kolejna 'domowa' awantura wybucha, nie przejmuj sie.. ale dziwi mnie że ludzie i to najbliżsi takie rzeczy mówią.. trzymaj sie i nie daj sie. zeby o piasek robic awanture (bo niby od tego sie zaczelo), skoro dzieciom to wlasnie największą frajdę sprawia? :baffled:
ja walcze z kolezanka od klimy - przeciez leje sie ze mnie, w pokoju mamy z 30st, ale nie.. klima nie, bo jej chłodno! to niech sobie sweter założy, ja juz nie moge :wściekła/y:

Cześć i czołem :)

Jak zwykle na początku jest trudno. Nie wiem co i jak ale dojdę do tego :)
Udzielam się na kilu forach ale forum o dzieciach to mój debiut :)

Witajcie październikowe Mamy :)

Ps. Ufffff..pierwsze koty za płoty ;)

A co do ruchów to ja mam dni, że Mała szaleje równo i bardzo często a są dni, że jest spokojniejsza i nie tak aktywna jak innego dnia. Ale chyba im dzieciaczki będą większe tym i my bardziej będziemy odczuwały każde ich ruchy.

ja mam podobnie, są dni kiedy synuś szaleje na całego, cały dzień go czuję i to tak konkretnie, aż się zaczynam zastanawiać czy on w ogóle kiedyś śpi, a innym razem stuknie, kopnie tak od niechcenia z dwa razy chyba bardziej żeby mamusię uspokoić że ma się dobrze:-D

Nikolaa - niezłą masz kotkę:-D psa z reszta też:szok::-D

Majeranek - witaj:-D napisz coś o sobie, na kiedy masz termin? czy to twoja pierwsza dzidzia? itp.

no a ja już po obiadku, cukinia zjedzona, ale chyba muszę się przerzucić na coś innego bo tak dziś stwierdziłam że to chyba kaloryczne i ciężkostrawne żeby na okrągło jeść
najadłam się jak bąk a w lodówce chłodzi się jeszcze koktajl truskawkowy

reklama
witam się i ja, dopiero po weekendzie...cały weekend coś się działo, zakupy, goście, i jakoś nie było czasu przy kompie posiedzieć...no i ten upał...dzisiaj też pół dnia przeleżałam, nawet na balkon się nie chce wychodzić, bo w domu chłodniej...oj czuję że to nie będzie lekkie lato

majeczka gratuluję ruchów :)

marand, dzięki za wzmiankę o cukinii, właśnie się zastanawiałam co na jutro na obiadek zrobić i już wiem :)

mąż po pracy ze 2kg truskawek przywiózł więc uciekam coś przekąsić

Do góry