reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Marand, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, duuużo miłości i dalszych wspaniałych lat razem :-):-):-)

A ja cały czas się obijam a powinnam jakoś na jutro się przygotować. No ale wstawiam właśnie ziemniaczki, sosik mamy z wczoraj i po obiedzie już biorę się za czytanie.

A co do ruchów to ja mam dni, że Mała szaleje równo i bardzo często a są dni, że jest spokojniejsza i nie tak aktywna jak innego dnia. Ale chyba im dzieciaczki będą większe tym i my bardziej będziemy odczuwały każde ich ruchy.

reklama
ja się skusiłam na basenik mimo zimnej wody ależ fajnie :-)....zjadłyśmy obiadek pod parasolem i dalej polkujemy moja Wiki dalej moczy tyłek nie wiem jak ją z tego basenu wyciągnąć:-D:-D:-D...musiałm jej założyć podkoszulek do basemu bo krem cos słabo działa i bo plecki ma już opalone i boje się żeby słonce jej nie poparzyło:-(....

a i jeszcze wiecie co mój pies robi ..... odp gwałci kota
kurde wyjdą kotopsy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

majeczka ja tez mam takie palpitacje na następnej wizycie muszę o to zapytać
marand no wiec masz już nauczkę że w czasie ciązy syfek w domu to niestety czasem się zdarza
belka oj współczuje u mnie w cieniu jest 32 stopnie nie chce wiedzieć ile jest w słońcu
mimii to witaj w gronie leniuchów:-);-)
aguga to podeślij do mnie te pierożki

Ostatnia edycja:
Nikola pierożki posyłam kabelkiem :-D. Możliwe ,że palpitacje są bo dzidzia uciska na jakiś nerw???
Uśmiałam się z Twojego psa buahahahaha,a kot się daje???Ciekawe co z tego wyjdzie :-D:-D:-D:-D

Piaskownicę chyba robił mój tato i szwagier. Dokładnie nie pamietam bo było to jakies 10 lat temu. W każdym razie stoi na ziemi mojego ojca. I do moich rodziców jezdzimy w gosci wiec normalne jest, ze jak siostra z dziećmi jest, to dzieci bawią się razem. W zeszłym roku mówili ze chca likwidować piaskownicę bo ich dzieci się nie bawią, co nie jest prawdą. Dopiero teraz się dowiedziałam, że chodzi o ten nieszczęsny piasek.
Dziś się od mojej szanownej siostry dowiedziałam, że jestem ignorantką, zasłaniam się ciażą i nastawiam rodziców przeciwko niej.

Nikolaa niezły czad, moze ta kotka lubi koty :-D
Kaka - widze ze kolejna 'domowa' awantura wybucha, nie przejmuj sie.. ale dziwi mnie że ludzie i to najbliżsi takie rzeczy mówią.. trzymaj sie i nie daj sie. zeby o piasek robic awanture (bo niby od tego sie zaczelo), skoro dzieciom to wlasnie największą frajdę sprawia? :baffled:
ja walcze z kolezanka od klimy - przeciez leje sie ze mnie, w pokoju mamy z 30st, ale nie.. klima nie, bo jej chłodno! to niech sobie sweter założy, ja juz nie moge :wściekła/y:

Cześć i czołem :)

Jak zwykle na początku jest trudno. Nie wiem co i jak ale dojdę do tego :)
Udzielam się na kilu forach ale forum o dzieciach to mój debiut :)

Witajcie październikowe Mamy :)

Ps. Ufffff..pierwsze koty za płoty ;)

A co do ruchów to ja mam dni, że Mała szaleje równo i bardzo często a są dni, że jest spokojniejsza i nie tak aktywna jak innego dnia. Ale chyba im dzieciaczki będą większe tym i my bardziej będziemy odczuwały każde ich ruchy.

ja mam podobnie, są dni kiedy synuś szaleje na całego, cały dzień go czuję i to tak konkretnie, aż się zaczynam zastanawiać czy on w ogóle kiedyś śpi, a innym razem stuknie, kopnie tak od niechcenia z dwa razy chyba bardziej żeby mamusię uspokoić że ma się dobrze:-D

Nikolaa - niezłą masz kotkę:-D psa z reszta też:szok::-D

Majeranek - witaj:-D napisz coś o sobie, na kiedy masz termin? czy to twoja pierwsza dzidzia? itp.

no a ja już po obiadku, cukinia zjedzona, ale chyba muszę się przerzucić na coś innego bo tak dziś stwierdziłam że to chyba kaloryczne i ciężkostrawne żeby na okrągło jeść
najadłam się jak bąk a w lodówce chłodzi się jeszcze koktajl truskawkowy

reklama
witam się i ja, dopiero po weekendzie...cały weekend coś się działo, zakupy, goście, i jakoś nie było czasu przy kompie posiedzieć...no i ten upał...dzisiaj też pół dnia przeleżałam, nawet na balkon się nie chce wychodzić, bo w domu chłodniej...oj czuję że to nie będzie lekkie lato

majeczka gratuluję ruchów :)

marand, dzięki za wzmiankę o cukinii, właśnie się zastanawiałam co na jutro na obiadek zrobić i już wiem :)

mąż po pracy ze 2kg truskawek przywiózł więc uciekam coś przekąsić

Do góry