Czyżby nasza Sysia, to był koleś z bujną wyobraźnią???? Ja sie nie zgadzam na takie rzeczyAle jakie dokumenty? Nazwy i tak dalej, bo sam nie wiem co mam tam wysłąć.
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyżby nasza Sysia, to był koleś z bujną wyobraźnią???? Ja sie nie zgadzam na takie rzeczyAle jakie dokumenty? Nazwy i tak dalej, bo sam nie wiem co mam tam wysłąć.
Ciacho upieczone (dwa nawet - skutki pieczenia "na oko" przy ciążowej sprawności umysłu, w pracy się jutro ucieszą:-)), pranie się suszy, a ja Wam życzę dobrej nocki i do jutra!
erde - to jak Ci wyszły dwa to jedno nam tu na forum możesz zostawić, też będziemy się cieszyć:-)
Hej jestem nowa.:-)
Termin porodu mam na 20 Października. Mam 21 lat, studiuję medycynę. ;-)W zeszłym roku poroniłam. Witam was. Mogę się dołączyć? ;-)
Chcialam sie tez zapytac co myslicie o tym, zeby galerie brzuszkow, wizyty u lekarza i watek zakupowy (gdzie tez umieszczamy zdjecia) zamknac (tzn "uprywatnic"
I jeszcze pytanie ode mnie: czy Was tez bola plecy? Mnie od dzisiaj rana trzyma: bol w polowie plecow, niby wiem, ze w pracy siedze po 10godz, ale naiwnie mialam nadzieje, ze plecowe problemy sie zaczna jak juz bede wielgachna.
Ps jutro w pracy mam "luzy", takze poczytam dokladnie i poodpisuje Wam na wszystkie aktualne tematybuziaki
Ekspresowy placek z truskawkami, chodził za mną całe popołudnie. Owoców i kruszonki wyszło tyle, że jeszcze dorobiłam całą blaszkę zapieczonych truskawek pod kruszonką:-):-)A co to za pysznosci zrobiłas??
Sandy, a to dostępne w normalnych sklepach też jest? Czy tylko w sieci?Mina ja meble czyszczę tym
TUBA PIANKA DO CZYSZCZ. DYWANÓW I TAPICERKI 600ML cena 13.30 PLN
bo ma przyjemny cytrynowy zapach i czyści bardzo dokładnie
No ja wpadłąm na pomysł że powiem teściowej, żeby zapłaciła nam restaurację dla gości na chrzciny bo skoro wstyd na mieszkanie kogokolwiek zapraszać. A i powiem Wam u bodło mnie to wczoraj i jak weszłam na mieszkanie to się rozglądałam co mam takiego brzydkiego i wiecie co: Mi się podoba, moim rodzicom również, a ona stara baba nie zna się na rzeczy. Jej np nie podoba się zę mam meble w kuchni na dole szafki ciemne, a u góry waniliowe. No to niestety nic na to nie poradze że słoma z butów wystaje.w oczekiwaniu na miesko z grila wpadlam do Was
Mamba o rany jaka tesciowa. Trzeba jej bylo powiedziec ze to jest nowoczesne urzadzenie domu a ona jest starej daty. A u niej wszystko takie och i ach jest???
..
Już się dowiedziałam o co chodzi i ja również byłabym wdzięczna gdyby te nasze watki ze zdjęciami jakoś uprywatnić.miałam pytać kto to jest?! Ale myślałam, że może osoba która udzielała się na początku i miała przerwę. Regularnym szpiegiem śmierdzi![]()
Witam wczesnym rankiem
![]()
tak mniej więcej wyglądam....
więc kawka.. koniecznie
dzisiaj muszę uprać kanapę w salonie bo ma 2 lata a wgląda na 10.W tym celu kupiłam Vanischa ciekawe czy podziała.
Miłego dzionka kochane.