reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
hej

leze w lozku i nie chce mi sie wstac
ale musze sie zwlec naszykowac kubie ubranie do przedszkola. Na szczescie R ma tydzien wolnego to go zawiezie

Sandrik hehe tak myslisz?? moze to pomylka, Sysia nie specjlanie przejmuje sie tym jak pisze posty i ze strasznie przekreca slowa no i moze tez zjada litery.
Ale kto wie zreszta

MArysia witaj

nie no dobra zwlekę sie

milego dnia

Krak, ja też mam problem z plecami, szczególnie popołudniu czy wieczorem je czuje, najgorzej przy wstawaniu. chyba jednak siedzenie 8 godzin przed kompem w pracy nie służy plecom w ciąży
no i postanowiłam poszukać jakichś ćwiczeń dla ciężarnych w końcu, chyba czas zacząć coś robić :)

Hej:)

Jutrzenko ja tez dopiero się zwlekłam bo juz Michas po mnie zaczłął skakać i przynosioc mi jedzenie :) :)

Jestem za żeby Sysia uwiarygodniła rzeczy o których pisze bo to wszystko wyglada jak bajkopisarstwo.

Krak mnie też plecy i pośladek bolą od paru dni.:(

Marysia witaj i napisz cos wiecej o Sobie.

Anja co do ćwiczeń to podaje fajna stronkę:) http://www.sfd.pl/[art]_Ćwiczenia_w_ciąży_i_w_okresie_połogu-t451674.html

Ostatnia edycja:
Ciacho upieczone (dwa nawet - skutki pieczenia "na oko" przy ciążowej sprawności umysłu, w pracy się jutro ucieszą:-)), pranie się suszy, a ja Wam życzę dobrej nocki i do jutra!

A co to za pysznosci zrobiłas??

erde - to jak Ci wyszły dwa to jedno nam tu na forum możesz zostawić, też będziemy się cieszyć:-)

mądrego to miło posłuchać:-D Jestem za:tak:

Hej jestem nowa.:-)
Termin porodu mam na 20 Października. Mam 21 lat, studiuję medycynę. ;-)W zeszłym roku poroniłam. Witam was. Mogę się dołączyć? ;-)

Witaj;-)

Chcialam sie tez zapytac co myslicie o tym, zeby galerie brzuszkow, wizyty u lekarza i watek zakupowy (gdzie tez umieszczamy zdjecia) zamknac (tzn "uprywatnic" ;)

I jeszcze pytanie ode mnie: czy Was tez bola plecy? Mnie od dzisiaj rana trzyma: bol w polowie plecow, niby wiem, ze w pracy siedze po 10godz, ale naiwnie mialam nadzieje, ze plecowe problemy sie zaczna jak juz bede wielgachna.

Ps jutro w pracy mam "luzy", takze poczytam dokladnie i poodpisuje Wam na wszystkie aktualne tematy :) buziaki

U nas dentysta przełozóny na kolejny tydzien bo w przedszkolu dzien ojca i matki robią...Pewnie będę beczeć ze wzruszenia hehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wczesnym rankiem
k,MzI5NTgyMTQsMTE5NzE1,f,garfield.bmp

tak mniej więcej wyglądam....
więc kawka.. koniecznie

dzisiaj muszę uprać kanapę w salonie bo ma 2 lata a wgląda na 10.W tym celu kupiłam Vanischa ciekawe czy podziała.

Miłego dzionka kochane.

A co to za pysznosci zrobiłas??
Ekspresowy placek z truskawkami, chodził za mną całe popołudnie. Owoców i kruszonki wyszło tyle, że jeszcze dorobiłam całą blaszkę zapieczonych truskawek pod kruszonką:-):-):-) :)

Mina ja meble czyszczę tym
TUBA PIANKA DO CZYSZCZ. DYWANÓW I TAPICERKI 600ML cena 13.30 PLN
bo ma przyjemny cytrynowy zapach i czyści bardzo dokładnie
Sandy, a to dostępne w normalnych sklepach też jest? Czy tylko w sieci?

w oczekiwaniu na miesko z grila wpadlam do Was

Mamba o rany jaka tesciowa. Trzeba jej bylo powiedziec ze to jest nowoczesne urzadzenie domu a ona jest starej daty :-D. A u niej wszystko takie och i ach jest???

..
No ja wpadłąm na pomysł że powiem teściowej, żeby zapłaciła nam restaurację dla gości na chrzciny bo skoro wstyd na mieszkanie kogokolwiek zapraszać. A i powiem Wam u bodło mnie to wczoraj i jak weszłam na mieszkanie to się rozglądałam co mam takiego brzydkiego i wiecie co: Mi się podoba, moim rodzicom również, a ona stara baba nie zna się na rzeczy. Jej np nie podoba się zę mam meble w kuchni na dole szafki ciemne, a u góry waniliowe. No to niestety nic na to nie poradze że słoma z butów wystaje.:no:
miałam pytać kto to jest?! Ale myślałam, że może osoba która udzielała się na początku i miała przerwę. Regularnym szpiegiem śmierdzi :oo:
Już się dowiedziałam o co chodzi i ja również byłabym wdzięczna gdyby te nasze watki ze zdjęciami jakoś uprywatnić.

Witam wczesnym rankiem
k,MzI5NTgyMTQsMTE5NzE1,f,garfield.bmp

tak mniej więcej wyglądam....
więc kawka.. koniecznie

dzisiaj muszę uprać kanapę w salonie bo ma 2 lata a wgląda na 10.W tym celu kupiłam Vanischa ciekawe czy podziała.

Miłego dzionka kochane.

Hahahaha rozbawiłaś mnie z rana:-D

reklama
Do góry