reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Sysia ,nie pisze się posta po poście ,tylko edytuje posty.!
Dziwisz się ,że masz bana ,mnie to nie dziwi ,to co pisałaś nie trzyma się całości -administracja też czyta posty ,i ma prawo reagować

reklama
Ale jakie dokumenty? Nazwy i tak dalej, bo sam nie wiem co mam tam wysłąć. A wogóle Patrycja 22 co tam u cb? Twój synek ma super strój an tym zdjęciu. Ja swojego w ten karnawał przebrałam za spidermen'a.

Edit: Nie napisali albo ja nie zauważyłam. ;( Ja naprawde nei chciałam źle. Mam już to do siebie że od dziecka troche ubarwiałam dacie mi ostatnią szanse zaczne od nowa. Spróbuje od nowa moge wam obeicać że jeżeli będzie coś nei tak jedno wasze słowo i ide sobei z tąd. Sandy40 i jak tam ząb? Byłaś już u tego larengologa. Ja kiedyś miałam na odwrót że ucho bolało meni od zęba. Ból nei do zniesienia ale to było 4 lata temu. Zresztą ja z uszami zawsze miałam problemy.

Ostatnia edycja:
Na domiar złego do przed wczoraj pracowałam ale lekazr mi zaronił więc musiałam swojąklase wychowawczą oddać komuś innemu serce mi siękrajało. Wracając do temau dostałam smsa z szkoły że moja uczennica miała wypadek i jets w krzytycznym stanie. ;(

wiesz z tego co napisalas to wynika ze jeszcze pare dni temu pracowalas a teraz juz piszesz ze od stycznia na zwolnieniu jestes

w sprawie bana to sie z administracją kontaktuj

Sysia powinnaś dostać info od administracji za co zostałaś zbanowana i co powinnaś zrobić. Dokumenty typu akty urodzenia dzieci, potwierdzenia bycia na studiach itp.

A mi osobiście wystarczy fotka tej waszej dużej rodzinki:-)

Spoko, z tymi aktami to bym musiała długo wypisywać mu. Jak jutro będę maiała chwilke to wstawie wam zdjęcie które robiłam w neidziel tylko musze je zgrać z aparatu na kompa. :) Będzie aktualne.

Ciacho upieczone (dwa nawet - skutki pieczenia "na oko" przy ciążowej sprawności umysłu, w pracy się jutro ucieszą:-)), pranie się suszy, a ja Wam życzę dobrej nocki i do jutra!

erde - to jak Ci wyszły dwa to jedno nam tu na forum możesz zostawić, też będziemy się cieszyć:-)

Teraz tak patrzyłam na 1 październik wszystkie mamy oprocz pescy spodziewaja sie dziewczynek ale wysyp bab :-D:-D:-D

Hej jestem nowa.:-)
Termin porodu mam na 20 Października. Mam 21 lat, studiuję medycynę. ;-)W zeszłym roku poroniłam. Witam was. Mogę się dołączyć? ;-)

reklama
Dziewczyny, niechze mi ktoras napisze i wytlumaczy jak krowie ;p jak ja mam znalezc ta zamknieta grupe nasza?? Bo tu jakos sie nieciekawie robi...
Chcialam sie tez zapytac co myslicie o tym, zeby galerie brzuszkow, wizyty u lekarza i watek zakupowy (gdzie tez umieszczamy zdjecia) zamknac (tzn "uprywatnic" ;)

I jeszcze pytanie ode mnie: czy Was tez bola plecy? Mnie od dzisiaj rana trzyma: bol w polowie plecow, niby wiem, ze w pracy siedze po 10godz, ale naiwnie mialam nadzieje, ze plecowe problemy sie zaczna jak juz bede wielgachna.

Ps jutro w pracy mam "luzy", takze poczytam dokladnie i poodpisuje Wam na wszystkie aktualne tematy :) buziaki

Do góry