reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Kasiorzyca, u mnie to jakaś masakra ze spaniem, zawsze byłam rannym ptaszkiem, pobudka o 6, spanko o 21 i przespana cała noc, a teraz to jakiś koszmar... nie dość, że usnąć nie mogę, sen mam przerywany to jeszcze same koszmary się przyplątują... jak w zeszłym tygodni M. był w delegacji to 3 dni nie spałam bo od razu mi się śniło, że ktoś się do domu włamuje, a potem drzwi do sypialni podpala żeby mnie z grubym z domu wykurzyć, więc skakaliśmy z piętra przez barierki a potem przez płot do sąsiada po pomoc... istne tortury :-/ a ogień we śnie to niby złodziej więc dodatkowo się nakręcałam :-/

reklama
o to ja ze spaniem - niedźwiedź równy :)

wcześniej wstawałam bez problemu ok 6 do małego rano aby go nakarmić a nagle bach - nic mnie nie ściągnie ( na tej podstawie też mój mąż jako pierwszy stwierdził że chyba coś jest na rzeczy ;) )

No mi się śnilo że byłam z Sebkiem na basenie.
I jak go wyciagalam to wyciągnęłam jakieś urządzenie do ozonowania wody.
I za późno wrzuciłam to coś spowrotem.
I mi dali karę 200 tysięcy za skażenie wody w ratach po 5,20 miesięcznie
Do tego jak wyszłam z tego basenu to mnie jakis zboczek gonił.

Tak mnie zmeczyl ten sen jakbym naprawdę biegła.

amelkowna miala ospe we wrzesniu i tez nie wiem jak ja do domu przyniosla:eek: ale tutaj dzieciaki z ospa normalnie na dworze chodza tylko obsmarowane po czubek glowy:no: u niej zaczelo sie od jakiesj jednej czy dwoch krostek takich wiekszych potowek w sumie nie wysypalo jej mocno jakos ale plecki brzuszek i nozki miala wysypane na buzi moze ze 4 kropki byly i szybko zniknely. mi tu lek mowil ze mloda zaraza do momentu jak ostatnia plamka sie nie wysuszy. nie wygladalo ta ospa jak u mnie mloda miala cos jak potowki wlasnie i pozniej pekaly dopiero:eek:

ja tez mam ostatnio baaardzo dziwne sny i sa tak realistyczne ze nia raz sie budze zlana potem i sie zastanawiam gdzie jestem:wściekła/y: spie srednio po 3-4h na dobe bo zanim zasne to siku jak sie sie uloze wygodnie to znow siku....zanim znow znajde pozycje to juz oczy mam otwarte i sie mecze by zasnac....maz wstaje do pracy o 5 i ja wstaje razem z nim....leze w wyrku pozniej zasnac nie da rady zaraz sie jasno robi juz doopinka ze spania:no::confused2:za dnia nie ma jak sie kimnac przy mlodej ehhh po pracy wracam niby zmeczona ale sie mecze zeby zasnac wiec nie wiem o co chodzi w sumie:confused2:

dziewczyny dajcie spokój... co za sny..
chociaż wcześniej kiedy czytałam wasze opisy to w szoku byłam a dzisiaj i mnie dopadło.. jakieś wieloryb i dzieci bez rączek.. horror..obudziłam się przerażona.
Wszystko przez dzisiejszą wizytę która już za 4 h!!

a mi snił się poród, siedziałam obok jakiejs kobiety na łóżku w rozkroku i same sobie odbierałyśmy porody (każda sobie samej), no masakra jakaś...

reklama
zdecydowanie nic fajnego... w dodatku moja mama zafiksowana na punkcie senników i od razu dopytuje 300 razy czy dom pozamykany, czy pies puszczony, a jak go otrują to i tak wejdą :szok: a nie daj Boże żeby śniła się woda, bo jak brudna to choroba, nerwy i kłopot... ale za to dziecko to pozytywny znak :-)

Do góry