reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Witam moje Drogie :-) Nie było mnie wczoraj cały dzień bo nie miałam neta. Ale jak wykorzystałam ten czas hehe. Wysprzątałam szafki, półki, szuflady w garderobie. Przebrałam moje ubrania na te, które ponoszę teraz, a pozostałe poukładałam na wyższych półkach. Zwolniłam dwie szuflady, ale i tak doszłam do wniosku, że Malutkiej już tam chyba nie wciśniemy i nie wiem jak i gdzie, ale jakąś komodę trzeba będzie kupić. DO kuchni mamy dwa wejścia od pokoju i myślałam, czy by w jedne drzwi nie wstawić ścianki gipsowej, zamalować a na niej postawić komódkę. W ostateczności będziemy musieli w pokoju coś poprzenosić.

Zmykam teraz Wam ponadrabiać, bo przeczytałam tylko ostatnią stronę.

Aguga, widziałam na fb, że dzisiaj Twój dzień :-) Wszystkiego najwspanialszego, dużo miłości i radości w życiu oraz pociechy z synków :-)

szkoda że tu nie ma opcji LUBIĘ TO bo bez wahania bym Ci kliknęła:-D:-D:-D
oj nieraz mi Karola brakuje tej opcji I like it :-)

już bredzą o porodach na tvn..żenada..

widziałam, rzeczywiscie pożal sie Boże eco-mama..
a ja koncze truskawki z jogurtem i cukrem na drugie sniadanko i chyba czas wstac z kanapy i cos porobic... dzis lenia mam na maxa!

Aguga najlepsze życzenia dla Ciebie i udanego świętowania!

ostatnio na takim spotkaniu dla mam prezentowali pieluchy wielorazowe i też podkreślali jak to tanio wychodzi. nie powiem całkiem ładne teraz te pieluszki, nie to co te za czasów naszego dzieciństwa. Ale ja raczej się nie zdecyduję, a już na pewno nie od początku. to też moje pierwsze dziecko i myślę że na początku będę miała dosyć wrażeń i obowiązków że już pranie pieluch sobie odpuszczę...może potem, jak się z tym wszystkim trochę ogarnę to kupię coś na próbę...a co do kosztów to też zależy - można naprawdę trafić na fajne promocje tych jednorazowych że wcale tak drogo nie wychodzi, zresztą jak już kilka z was pisało na wątku zakupowym poza pampersami jest wiele innych pieluch które też są OK, a znacznie tańsze

Karola tylko uważaj z tymi truskawkami :) ja we wtorek kupiłam pierwszy raz, tak się rzuciłam że do wieczora się ruszać nie mogłam :)

Aguga najlepsze życzenia dla Ciebie i udanego świętowania!

ostatnio na takim spotkaniu dla mam prezentowali pieluchy wielorazowe i też podkreślali jak to tanio wychodzi. nie powiem całkiem ładne teraz te pieluszki, nie to co te za czasów naszego dzieciństwa. Ale ja raczej się nie zdecyduję, a już na pewno nie od początku. to też moje pierwsze dziecko i myślę że na początku będę miała dosyć wrażeń i obowiązków że już pranie pieluch sobie odpuszczę...może potem, jak się z tym wszystkim trochę ogarnę to kupię coś na próbę...a co do kosztów to też zależy - można naprawdę trafić na fajne promocje tych jednorazowych że wcale tak drogo nie wychodzi, zresztą jak już kilka z was pisało na wątku zakupowym poza pampersami jest wiele innych pieluch które też są OK, a znacznie tańsze

Karola tylko uważaj z tymi truskawkami :) ja we wtorek kupiłam pierwszy raz, tak się rzuciłam że do wieczora się ruszać nie mogłam :)

u nas dziś w BYdgoszczy jest spotkanie PIELUSZKOWANIE. idę z ciekawości. ale jakie będę używać to nie wiem.

Aguga wszystkiego najlepszego

Aguga... dla ciebie..
492.jpg

A ja odrazu wiem że nie będzie mi się chcialo prać wielorazówek i u nas będą pampersy tak szczerze to pewnie z lenistwa :-p a jak mamusia będzie dobrze dbać o maluszka to i odparzenia nie straszne :tak:

Witam Was dziewczynki :-)

Później ponadrabiam Waszą produkcję :), za chwile wpadnie koleżanka po tonikę na wesele , ale chciałam się przywitać i powiedzieć, że jestem PO glukozie, powiem szczerze, że Panie zrobiły mi taka większa szklankę i do łyknięcia to było z połówka cytryny, potem trochę niedobrze, ale dałam radę, najlepsze , że dziś o 13.00 będą wyniki, więc i nerwówka krótka , zmykam, bo jest już kumpela , pa

reklama
A ja odrazu wiem że nie będzie mi się chcialo prać wielorazówek i u nas będą pampersy tak szczerze to pewnie z lenistwa :-p a jak mamusia będzie dobrze dbać o maluszka to i odparzenia nie straszne :tak:
dbanie nie pomagalo jesli ma miec odparzenia to bedzie miec. czasem mial na tyle mocne np w po nocy (pomino zmiany pioeluchy o godzine lub dwie) ze miala wrecz bomble na tylku. kolezanki corcia z kolei miala uczulenie od pampersow firmy pampers a skolei biedronkowe dady lepiej jej slozyly:tak:zgadzam sie ze trzeba odpowiednio dbac o mala doopinke ale sa zeczy niezalezne od nas neistety. mam juz doswiadczenie w tej kwestii i tym razem obstawiam u siebie wileorazowki

Do góry