reklama
mimii
Fanka BB :)
Witam moje Drogie :-) Nie było mnie wczoraj cały dzień bo nie miałam neta. Ale jak wykorzystałam ten czas hehe. Wysprzątałam szafki, półki, szuflady w garderobie. Przebrałam moje ubrania na te, które ponoszę teraz, a pozostałe poukładałam na wyższych półkach. Zwolniłam dwie szuflady, ale i tak doszłam do wniosku, że Malutkiej już tam chyba nie wciśniemy i nie wiem jak i gdzie, ale jakąś komodę trzeba będzie kupić. DO kuchni mamy dwa wejścia od pokoju i myślałam, czy by w jedne drzwi nie wstawić ścianki gipsowej, zamalować a na niej postawić komódkę. W ostateczności będziemy musieli w pokoju coś poprzenosić.
Zmykam teraz Wam ponadrabiać, bo przeczytałam tylko ostatnią stronę.
Aguga, widziałam na fb, że dzisiaj Twój dzień :-) Wszystkiego najwspanialszego, dużo miłości i radości w życiu oraz pociechy z synków :-)
Zmykam teraz Wam ponadrabiać, bo przeczytałam tylko ostatnią stronę.
Aguga, widziałam na fb, że dzisiaj Twój dzień :-) Wszystkiego najwspanialszego, dużo miłości i radości w życiu oraz pociechy z synków :-)
Majeczka26
Fanka BB :)
oj nieraz mi Karola brakuje tej opcji I like it :-)szkoda że tu nie ma opcji LUBIĘ TO bo bez wahania bym Ci kliknęła
już bredzą o porodach na tvn..żenada..
widziałam, rzeczywiscie pożal sie Boże eco-mama..
a ja koncze truskawki z jogurtem i cukrem na drugie sniadanko i chyba czas wstac z kanapy i cos porobic... dzis lenia mam na maxa!
Aguga najlepsze życzenia dla Ciebie i udanego świętowania!
ostatnio na takim spotkaniu dla mam prezentowali pieluchy wielorazowe i też podkreślali jak to tanio wychodzi. nie powiem całkiem ładne teraz te pieluszki, nie to co te za czasów naszego dzieciństwa. Ale ja raczej się nie zdecyduję, a już na pewno nie od początku. to też moje pierwsze dziecko i myślę że na początku będę miała dosyć wrażeń i obowiązków że już pranie pieluch sobie odpuszczę...może potem, jak się z tym wszystkim trochę ogarnę to kupię coś na próbę...a co do kosztów to też zależy - można naprawdę trafić na fajne promocje tych jednorazowych że wcale tak drogo nie wychodzi, zresztą jak już kilka z was pisało na wątku zakupowym poza pampersami jest wiele innych pieluch które też są OK, a znacznie tańsze
Karola tylko uważaj z tymi truskawkami ja we wtorek kupiłam pierwszy raz, tak się rzuciłam że do wieczora się ruszać nie mogłam
ostatnio na takim spotkaniu dla mam prezentowali pieluchy wielorazowe i też podkreślali jak to tanio wychodzi. nie powiem całkiem ładne teraz te pieluszki, nie to co te za czasów naszego dzieciństwa. Ale ja raczej się nie zdecyduję, a już na pewno nie od początku. to też moje pierwsze dziecko i myślę że na początku będę miała dosyć wrażeń i obowiązków że już pranie pieluch sobie odpuszczę...może potem, jak się z tym wszystkim trochę ogarnę to kupię coś na próbę...a co do kosztów to też zależy - można naprawdę trafić na fajne promocje tych jednorazowych że wcale tak drogo nie wychodzi, zresztą jak już kilka z was pisało na wątku zakupowym poza pampersami jest wiele innych pieluch które też są OK, a znacznie tańsze
Karola tylko uważaj z tymi truskawkami ja we wtorek kupiłam pierwszy raz, tak się rzuciłam że do wieczora się ruszać nie mogłam
M
malenstwo20
Gość
Aguga najlepsze życzenia dla Ciebie i udanego świętowania!
u nas dziś w BYdgoszczy jest spotkanie PIELUSZKOWANIE. idę z ciekawości. ale jakie będę używać to nie wiem.
Aguga wszystkiego najlepszego
Witam Was dziewczynki :-)
Później ponadrabiam Waszą produkcję , za chwile wpadnie koleżanka po tonikę na wesele , ale chciałam się przywitać i powiedzieć, że jestem PO glukozie, powiem szczerze, że Panie zrobiły mi taka większa szklankę i do łyknięcia to było z połówka cytryny, potem trochę niedobrze, ale dałam radę, najlepsze , że dziś o 13.00 będą wyniki, więc i nerwówka krótka , zmykam, bo jest już kumpela , pa
Później ponadrabiam Waszą produkcję , za chwile wpadnie koleżanka po tonikę na wesele , ale chciałam się przywitać i powiedzieć, że jestem PO glukozie, powiem szczerze, że Panie zrobiły mi taka większa szklankę i do łyknięcia to było z połówka cytryny, potem trochę niedobrze, ale dałam radę, najlepsze , że dziś o 13.00 będą wyniki, więc i nerwówka krótka , zmykam, bo jest już kumpela , pa
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
dbanie nie pomagalo jesli ma miec odparzenia to bedzie miec. czasem mial na tyle mocne np w po nocy (pomino zmiany pioeluchy o godzine lub dwie) ze miala wrecz bomble na tylku. kolezanki corcia z kolei miala uczulenie od pampersow firmy pampers a skolei biedronkowe dady lepiej jej slozylyzgadzam sie ze trzeba odpowiednio dbac o mala doopinke ale sa zeczy niezalezne od nas neistety. mam juz doswiadczenie w tej kwestii i tym razem obstawiam u siebie wileorazowkiA ja odrazu wiem że nie będzie mi się chcialo prać wielorazówek i u nas będą pampersy tak szczerze to pewnie z lenistwa a jak mamusia będzie dobrze dbać o maluszka to i odparzenia nie straszne