Witam dziewczynki :-)
Na początek dziękuję bardzo za wszystkie słowa otuchy jesteście kochane
mama miała laparoskopie i jest wszystko dobrze niestety wczoraj sie z nia nie widzielismy bo jak przyjechalismy to pielegniarka powiedziala ze mam juz lezy pod kroplowkami i jest przygotowywana do zabiegu więc szybko to wszystko miala ropień czyli jak dobrze zrozumialam stan zapalny dlatego wzieli ja od razu.Ale wyobrazcie sobie nasza sluzbe zdrowia mama miala termin na zabieg dopiero na 20 sierpien i gdyby nie chirurg u ktorego byla prywatnie to nie wiem co by sie stalo on ja zbadal i kazal natychmiast jechac do szpitala
Ale już po i ulzylo mi bo takie stresy teraz to nie dla mnie
Co do tej mojej rwy to dostalam skierowanie do poradni leczenia bólu ale jak tam dzwoniłam to pani powiedziala ze w ciazy nie woolno robic akupunktury
ja juz nie wiem albo w mojej przychodni pracuja lekarki niedouczone albo nie mam pojecia kogo sluchac
no ale umowila mnie na konsultacje z lekarzem moze jakies inne zabiegi bede miec .
Troszkę was nadrobilam z rana po potem jade do mamy wiec znow bede miala ro robic po powrocie
Azorek super ze z mezem cos ruszylo zycze dalszych sukcesow :-)
Erde gratuluje ruchow prawda ze to super uczucie
:-)
Patrycja super dziadek
:-)
W ogóle macie świetne te zjezdalnie i domki dla dzieciaczkow to istny raj
Co do dzieci to planujemy 2 max 3 ale wiecie jak to życie zweryfikuje
Ja na afty uzywalam takiego specyfiku(juz nie pamietam nazwy) ale ciezko bylo bo w buzi ciagle wilgotno nawet jak posmarowalam to to i tak sie szlo paść chyba ze namoczyc gazik i trzymac :-)
Aguga wszystkiego najpiekniejszego życze i udanej imprezki ;-)
Jesli kogoś pominęłam to przepraszam i zwalam na ciążę
;-)
Pędzę jeść śniadanko i potem z siostrami do mamci , życzę udanego dnia babuszki :-):-):-)