reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

mina - trochę bitej śmietany zostaw na czwartek, nigdy nic nie wiadomo ....:-D:-D:-D
również o tym pomyślałam!
jak się będe tak obżerać to czeka mnie to:
wenus.jpg

Wenus z Willendorfu Bogini Matka

reklama
Mina - wenus pięknością była... ale nie odświeżaj tej wizji mężowi, bo i śmietana może nie pomóc ... :-D:-D:-D - właściwie ta Wenus należałoby wstawić na wątek kulinarny... ku przestrodze, płodne już jesteśmy i to wystarczy :-)
sztuka sztuką, ale ostrzegaj na przyszłość, bo ktoś pomyśli, że to lustro i zawału dostanie :-)

Dziewczyny na litość boską nie macie umiaru !:-D:-D:-D:-D:-D ile ja was czytałam to tylko ja wiem a nie bylo mnie tylko jeden dzień :szok:

nie ogarniam wszystkiego powiem tylko tak że ja teściów nie mam więc problem z głowy,
sonkaa azorek &&&&& za męzów oby się powiodło :tak:

snów erotycznych nie mam a szkoda :-D:-D:-D:-D

mina napaliłas nas wszystkie hahah teraz będziemy czekać do czwartku z wywalonym jezorem na relacje :-D:-D:-D:-D

pesca co do złych wyników to spoko też tak panikowałam potem poprawiłam i było ok ;-) w ciąży to normalka ponoć :tak:

Ja dziś przeżyłam horror w toalecie przepraszam że bede pisac o robieniu kupki :-D ale musze ....siedziałam prawie 1,5 h na toalecie probując coś zrobić ,brzuch bolał mnie tak że już myslalam ze pojade na pogotowie,niby sie chcialo i to bardzo a nie chcialo nic wyjść :-:)-:)-( popuściło troche jak wypilam kefir od tego momentu powiedzialam dosc,ograniczam slodycze do minimum (wczoraj zjadlam pół sloika nutelli),jem otręby,na śniadanie płatki,dużo jogurtów i robie wszystko zeby to sie nie powtórzylo bo bylo okropne :zawstydzona/y::-(

A jak się bałam o mała to już w ogóle ciekawe czy nic jej tam nie ma po tych skurczach :-(

teraz jem na kolacje ciemny chleb z bialym serem choć nie lubię ale co zrobić jak trzeba :eek:

ptyśka ja miałam dosłownie to samo co ty w niedziele - większego koszmaru w toalecie nie przeżyłam:szok: Na takie historie polecam suszone śliwki - pomogły rewelacyjnie.
A o nutelli nic nie powiem - obiecałam sobie, że kolejnego słoika nie kupię jak zobaczyłam swój cellulit w lustrze:eek:

o nie nie.. targowisko jest jutro u nas więc jeśli pogoda dopisze ( bo teraz leje) to po haleczkę poturlam się .. :-D
w ciąży z Kajem kupiłam taką z falbankami i wyglądałam jak hipopotamica z Madagaskaru :biggrin2:
i te ruchy.. trzeba popracować..
LA BOMBA - YouTube

nie zły filmik. ale ile mięśni tam ćwiczyłybyśmy.
mięśnie ud, pośladków, kręgla brzucha itd.
akurat na tłuszczyk i odchudzanie itp ;p lub dla przyjemności ;p

rozbawiłaś mnie :-D:-D

Mina jestem oburzona...jak mogłaś wkleić moje zdjecie nago:-D
Ja juz dawno na gaciach XXL bo bokserki to naprawde się stringami zrobiły heheheh Mierzyłam się w obwodzię pępka i mam prawie 100 cm.
:eek:

Jestem po Dniu Matki. Byłao bardzo symatycznie:tak:
Po imprezce kupiłam na rynku kg truskawek - niestety po 10 zł:crazy:. Ale jakie cudne...włąsnie skonczyłam jesc ostatnią.

U mnie wyniki tez gorsze i jeszcze do tego zelazo, wiec kłopoty w wc tez sie zaczynają:sorry:

A ja mam teściówke tylko i do niej mówie mamo bo cudna kobieta, choc tez mówie do niej per Kobieto, albo babcia hehehhe

Po nocy będą mi się sniły tuskawki, a erotyki też miewam:laugh2:

malinowa P- zaraz wstawię na kulinaria zdjęcie :-)

pesca - ja tez polecam śliwki, wieczorem spora garść suszonych śliwek, jak jest hardcore to zapić kefirem i życie staje się prostsze :-)

reklama
malinowa P- zaraz wstawię na kulinaria zdjęcie :-)

pesca - ja tez polecam śliwki, wieczorem spora garść suszonych śliwek, jak jest hardcore to zapić kefirem i życie staje się prostsze :-)

sonkaa daruj ja już nie mogę :szok::-)

a co do suszonych śliwek to słyszałam wlasnie duzo o nich dobrego jutro je zakupię :tak:

A dzidzia mała a co to będzie jak zgniecie już totalnie jelitka :no:
Idę jeść i spać bo wykończona jestem zrobiłam dziś 6 km pieszo do siostry i z powrotem :-D

Do góry