reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

o nie nie.. targowisko jest jutro u nas więc jeśli pogoda dopisze ( bo teraz leje) to po haleczkę poturlam się .. :-D
w ciąży z Kajem kupiłam taką z falbankami i wyglądałam jak hipopotamica z Madagaskaru :-)
i te ruchy.. trzeba popracować..
LA BOMBA - YouTube

oj, aż się popłakałam ze śmiechu jak to sobie wyobraziłam, to musiała być słodkie, już po samym tańcu pewnie mąż szczytował:-D

reklama
Hehehe Mina :-D:-D:-D:-D:-D najlepsze jest to, że w między czasie słuchamy z synkiem piosenek dla dzieci na YT i z boku wyskoczył nam taniec, który i Ty wkleiłaś i Oli teraz szaleje :-D

ale Wy wredne jesteście:-p najpierw narobiły smaka a teraz piszą o kopniakach i ruchach dzieciaczków a ja nadal nic nie czuję....ostatnio mi się wydawało co prawda że coś czuję jak przyłożę rękę do brzucha ale nie nakręcam się bo to mogły być równie dobrze ruchy jelitowe....choć chyba trochę za nisko to było jak na jelita:tak:

mi to codziennie ktoś to jakiegoś smaka na coś robi i tak właśnie powstało dzisiejsze ciasto

a co do ruchów to też czekałam z niecierpliwością, ale się doczekałam w 19w2d, także czekaj cierpliwie a maluszek na pewno ci to wynagrodzi niebawem i wtedy będziesz miała pewność że to nie jelita

Mam super teściową ale nie umiem powiedzieć do niej mamo. Mimo, że już rozmawiałyśmy na ten temat to jednak mi trudno. Wiem, że przykro jej jak zwracam się do niej per Pani ale no trudno... Może z czasem.

Dziś mam jakiś płaczliwy dzień. Jeśli ktoś widział w Katowicach rozbeczaną cieżarną to pewnie byłam ja. Wszystko mnie doprowadzało do płaczu. A tego jeszcze nie miałam. Jeden sms od męża i to bardzo miły i już reszta drogi z chusteczką przy oczach. No a pojechałam po wyniki badań i okazało się, że prawie wszystko poza normą. Dziwię się, że jeszcze żyję. I znowu tragedia i płacz. Teraz mi trochę przeszło ale wystarczy chwila i już czuję, że mam doła.
Jutro idę do lekarza i może mi wytlumaczy czego mi brak.
Na razie kupiłam natkę pietruszki i zamierzam codziennie ją jeść, może żelazo podskoczy w góre. Google mi uświadomiło, że mam niski poziom żelaza i niedokrwistość. Reszta nieokreślone do końca. I moje częste sikanie to pewnie wina jakiejś infekcji bo mam w moczu bakterie i ph 8. :no:

Wprowadzam smętny nastrój ale tak to już dzisiaj ze mną jest. Wybaczcie. :-(

reklama
Pesca, nie daj się hormonom! Jutro będzie lepiej :-) Głowa do góry. A niski poziom żelaza to chyba częsta dolegliwość w ciąży. Ja idę oddać krew za 2 tyg. Ciekawa jestem, co wyjdzie...

Do góry