Pesca a komu masz się wyżalić jak nie nam:-) Najważniejsze, że jutro masz wizytę, doktor coś ci na pewno zaordynuje i wszystko wróci do normy:-) Także głowa do góry:-) Mnie też czekają badania za tydzień i też się boję co mi wyjdzie:-(
reklama
po pierwsze to lekarz musi zobaczyć wyniki a po drugie czy google wziął pod uwagę to że jesteś w ciąży?Google mi uświadomiło, że mam niski poziom żelaza i niedokrwistość.
zajadaj pietruszkę, popraw truskawkami i będzie OK
na wątku kulinarnym wstawiłam zdjęcie rozpusty podniebienia
truskawkowej oczywiście którą właśnie wciągnęłam
Ostatnia edycja:
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Przeczytałam w końcu ten artykuł o ciężarnej, która prowadziła samochód. Miała prawie 2 promile we krwi!
z art.: "-Za prowadzenie pod wpływem alkoholu grożą jej dwa lata więzienia i oczywiście utrata prawa jazdy - poinformowała asp. Magdalena Kruaze z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu."
A za doprowadzenie się do takiego stanu w ciąży nie grozi już nic.... Nie mam słów
http://www.tvn24.pl/0,1746008,0,1,pijana--za-kierownica---w-ciazy,wiadomosc.html
z art.: "-Za prowadzenie pod wpływem alkoholu grożą jej dwa lata więzienia i oczywiście utrata prawa jazdy - poinformowała asp. Magdalena Kruaze z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu."
A za doprowadzenie się do takiego stanu w ciąży nie grozi już nic.... Nie mam słów
http://www.tvn24.pl/0,1746008,0,1,pijana--za-kierownica---w-ciazy,wiadomosc.html
pesca luzik,nie wiem o ile masz przekroczone normy ale ja też miałam,trzeba witaminami nadgonić i tyle,bo normy w ciąży sa inne niż zwykłe co mój Gin mi zawsze powtarza ilekroć trzęsącą się ręką podaję mu moje wyniki :-)Także głowa do góry.mi w moczu napisali że mam "niski poziom bakterii" ale jednak sa i Gin stwierdzil ze wogole nie ma sie czym martwić.(wiem łątwo mówić)
Mina hipopotamica jest super ja właśnie postanowiłam nie wciskać sie w fikuśną bielizne,bo bede wygladac własnie jak na filmie.z rezszta jeszcze chwila i bokserki beda wyglądały jak stringi bo ledwo je wciskam na cztery litery
Mina hipopotamica jest super ja właśnie postanowiłam nie wciskać sie w fikuśną bielizne,bo bede wygladac własnie jak na filmie.z rezszta jeszcze chwila i bokserki beda wyglądały jak stringi bo ledwo je wciskam na cztery litery
Ha ha Mina z ta hipopomicą to dałaś czadu.Chichocze cały czas
Pesca głowa do góry ,wygoń złe humory (najlepiej poczytaj Minę!) ,ja równiez w pierwszej ciązy miałam takie fatalne wyniki krwi ale to u cięzarówek zdarza się często!!
Pesca głowa do góry ,wygoń złe humory (najlepiej poczytaj Minę!) ,ja równiez w pierwszej ciązy miałam takie fatalne wyniki krwi ale to u cięzarówek zdarza się często!!
reklama
musa - Kajko i Kokosz to idole z dzieciństwa także mojego męża, tez odgrzebał swoje stare komiksy, a teraz kupujemy te, które zaginęły w akcji "przeprowadzki"
mina - trochę bitej śmietany zostaw na czwartek, nigdy nic nie wiadomo ....
marand - nawet niebo się rozpłakało z powodu tej wizyty ...
pesca - nie płacz- hormony w normie masz na pewno, a dr google to żaden lekarz :-), jutro o wszystko wypytasz, dostaniesz preparat z żelazem (to powszechne na tym etapie ciąży, wiele z nas już łyka - ja też ) - bo pietruszki to musiałbyś zjeść chyba wiadro co dzień :-), zapytaj też o zakwaszanie moczu - pij dużo wody z sokiem z cytryny, spytaj czy możesz łykać witaminę C, Żuravit - profilaktycznie przeciwko bakteriom :-), będzie dobrze :-)
mina - trochę bitej śmietany zostaw na czwartek, nigdy nic nie wiadomo ....
marand - nawet niebo się rozpłakało z powodu tej wizyty ...
pesca - nie płacz- hormony w normie masz na pewno, a dr google to żaden lekarz :-), jutro o wszystko wypytasz, dostaniesz preparat z żelazem (to powszechne na tym etapie ciąży, wiele z nas już łyka - ja też ) - bo pietruszki to musiałbyś zjeść chyba wiadro co dzień :-), zapytaj też o zakwaszanie moczu - pij dużo wody z sokiem z cytryny, spytaj czy możesz łykać witaminę C, Żuravit - profilaktycznie przeciwko bakteriom :-), będzie dobrze :-)