reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Pesca a komu masz się wyżalić jak nie nam:-) Najważniejsze, że jutro masz wizytę, doktor coś ci na pewno zaordynuje i wszystko wróci do normy:-) Także głowa do góry:-) Mnie też czekają badania za tydzień i też się boję co mi wyjdzie:-(

reklama
Google mi uświadomiło, że mam niski poziom żelaza i niedokrwistość.
po pierwsze to lekarz musi zobaczyć wyniki a po drugie czy google wziął pod uwagę to że jesteś w ciąży?
zajadaj pietruszkę, popraw truskawkami i będzie OK

na wątku kulinarnym wstawiłam zdjęcie rozpusty podniebienia
truskawkowej oczywiście którą właśnie wciągnęłam

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny.
Przydałaby się jakaś komedia dla poprawy nastroju. Hmm może wyciągnę ''mamę'' do kina w tym tygodniu? :tak:

Przeczytałam w końcu ten artykuł o ciężarnej, która prowadziła samochód. Miała prawie 2 promile we krwi!
z art.: "-Za prowadzenie pod wpływem alkoholu grożą jej dwa lata więzienia i oczywiście utrata prawa jazdy - poinformowała asp. Magdalena Kruaze z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu."
A za doprowadzenie się do takiego stanu w ciąży nie grozi już nic.... Nie mam słów:no:

http://www.tvn24.pl/0,1746008,0,1,pijana--za-kierownica---w-ciazy,wiadomosc.html

Pesca, ciąża ma to do siebie, raz płaczemy raz się śmiejemy. Wyniki lekarz jutro zobaczy i na pewno coś na to poradzi. Dzisiaj się wypłakałaś to jutro same uśmiechy :-) a kino to świetny pomysł :-)

pesca luzik,nie wiem o ile masz przekroczone normy ale ja też miałam,trzeba witaminami nadgonić i tyle,bo normy w ciąży sa inne niż zwykłe co mój Gin mi zawsze powtarza ilekroć trzęsącą się ręką podaję mu moje wyniki :-)Także głowa do góry.mi w moczu napisali że mam "niski poziom bakterii" ale jednak sa i Gin stwierdzil ze wogole nie ma sie czym martwić.(wiem łątwo mówić)
Mina hipopotamica jest super:) ja właśnie postanowiłam nie wciskać sie w fikuśną bielizne,bo bede wygladac własnie jak na filmie.z rezszta jeszcze chwila i bokserki beda wyglądały jak stringi bo ledwo je wciskam na cztery litery

Ha ha Mina z ta hipopomicą to dałaś czadu.Chichocze cały czas :) :) :)

Pesca głowa do góry ,wygoń złe humory (najlepiej poczytaj Minę!) ,ja równiez w pierwszej ciązy miałam takie fatalne wyniki krwi ale to u cięzarówek zdarza się często!!

reklama
musa - Kajko i Kokosz to idole z dzieciństwa także mojego męża, tez odgrzebał swoje stare komiksy, a teraz kupujemy te, które zaginęły w akcji "przeprowadzki"

mina - trochę bitej śmietany zostaw na czwartek, nigdy nic nie wiadomo ....:-D:-D:-D

marand - nawet niebo się rozpłakało z powodu tej wizyty ...

pesca - nie płacz- hormony w normie masz na pewno, a dr google to żaden lekarz :-), jutro o wszystko wypytasz, dostaniesz preparat z żelazem (to powszechne na tym etapie ciąży, wiele z nas już łyka - ja też ) - bo pietruszki to musiałbyś zjeść chyba wiadro co dzień :-), zapytaj też o zakwaszanie moczu - pij dużo wody z sokiem z cytryny, spytaj czy możesz łykać witaminę C, Żuravit - profilaktycznie przeciwko bakteriom :-), będzie dobrze :-)

Do góry