reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

majeczka idz na L4, ja mam umowę zlecenie wiec jeszcze chce troszkę posiedzieć. daje rade, nie jest ciężko.
nie ma co byś się denerwowała w pracy.

reklama
majeczka idz na L4, ja mam umowę zlecenie wiec jeszcze chce troszkę posiedzieć. daje rade, nie jest ciężko.
nie ma co byś się denerwowała w pracy.

majeczka - o takie wersje co do płci , to mogłaś zapytać nas, to samo byśmy powiedziały :-), jeszcze się kobieto wahasz nad L-4? lepiej nie denerwuj Miny :-)

sonkaa, Mina i Maleństwo - pójde, na tydzień.. odpoczne rzeczywiście :-D i koniec mojego marudzenia. właśnie uprzątam biurko, papiery, próbuje z mailami skończyć, zeby miec czyste konto.. żebyście nie pomyslaly ze w jakims horrorze pracuje - poprostu mam bardzo słabe nerwy teraz, stąd moja złość

sonkaa, Mina i Maleństwo - pójde, na tydzień.. odpoczne rzeczywiście :-D i koniec mojego marudzenia. właśnie uprzątam biurko, papiery, próbuje z mailami skończyć, zeby miec czyste konto.. żebyście nie pomyslaly ze w jakims horrorze pracuje - poprostu mam bardzo słabe nerwy teraz, stąd moja złość

też mam słabe nerwy i jestem wrażliwa. za dużo biorę do siebie. staram się to zmienić, ale ciężko.

wiem że chcesz pewnie zarobić i odłożyć na przyszłość ale zdrowie ważniejsze i maleństwo.

Ale wypocin hohohoh :-)

Ja siedzę w domciu na L4 od poniedziałku i nie narzekam :-D

Co do mieszkania czy włąsnego domu to posiadamy mieszkanie mała kawalerkę ale mieszkamy u rodziców dom duży ,ogród więc co się bede do bloków pchała a z czasem pomału moze sprzedamy mieszkanie kupimy dzialke i zaczniemy sie budowac ale kredyt na kwote 250 tys mnie przeraza a tyle raczej trzeba miec na postawienie domku :no: zobaczymy jak to będzie.

ja mam dziś dzień filmowy oglądnijcie i powiedzcie czy widziałyście kiedyś większych idiotów :wściekła/y:

Zamknęli dziecko w pralce i nie mogli go wyjąć - NOiPASI.pl

maleństwo ciebie rozumiem bo to umowa zlecenia i świadczeń nie ma ale w umowie o pracę 100% płatnej?
dobra.. nie wtrącam się ... bo za dużo napiszę i mod. mnie zbanuje ):-D

ja używam Google chrom i mam wtyczkę Do Not Track Plus2.2.0.510

podziwiam cię .. jesteś niesamowita.. 22 lata, 6 dzieci, studia.. wychodzi na to że potem będzie już tylko z górki czego serdecznie ci życzę.!
a tak z babskiej ciekawości? ta 10 letnia adoptowana córka Amelka to siostra? Chociaż nie pisałabyś o niej córka. Bo szczerze powiem że tak młodej osobie z własnymi dziećmi raczej niechętnie dają dzieci do adopcji. Mam taką sytuację w rodzinie..kuzynka 24letnia 3lata walczyła w sądzie o młodszą siostrę.. a jakie wymagania.. masakra!

Sandy.. jaki ciche dni? u mnie to tylko godziny do momentu położenia do łóżka bo zawsze i tak się przytulę :)

Nie to nei siostra to mojej przyjaciółki o 6 lat starszej odemnei córka przykra sytuacja koleżanka miała raka, a w testamęcie napisała że chce żebym dzieckiem zajeła się ja. No i jakoś tak wyszło.
Ktoś wyżej pisł o dzieciach już nei pamiętam kto z studjami eni ejst prosto ale to już końcówka zameirzam iśćź an jeszce jedne kierunek ale się jeszce zastanowie. Cieżko ejst ale mam mame i etściową babcia meiszkqa koło mnei tylko ulice przejde wiec jest git.

Nie wiem ajk tego nei zauważył. Są one dynamiczne i roztrzebane, bo jestem artystą i moej pierwsze wykształcenei które teraz studjuje to nauczyciel sztuki.
Nie wiem ajk to ejst mozliwe znaczy podejżenie że to bliźniaki były, bo mam za sobą chyba z 3 wizyty. No i na wtorekj maiłam kolejną wizyte z dokładnymi badaniami ale dowiedziqałąm sie szybciej. :)

co?????? tydzień???? :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::no::no::eek::eek: buźki mi się kończą..... :-p

też mam słabe nerwy i jestem wrażliwa. za dużo biorę do siebie. staram się to zmienić, ale ciężko.

wiem że chcesz pewnie zarobić i odłożyć na przyszłość ale zdrowie ważniejsze i maleństwo.

Mina - to był mój początkowy plan i nawet nad tym tygodniem dumam od kilku dni, takze stopniowo i powoli kiedys pojde na dłuższe - juz do końca L4 :tak: wiecie jaki jest powód? kiedys moja szefowa mówiła, jak zobaczyla ze kolejna laska z innego działu idzie na L4 na początku ciąży, ze tak wczesnie jak ktos odchodzi to znaczy ze nie wiąże przyszlosci z pracą w danej firmie i raczej nie wróci juz... przeraza mnie mysl ze zostajemy z dzieckiem i kredytem.. druga sprawa -mamy premie UZNANIOWE, które nie beda mi sie nalezaly jak bede na L4.. a mój M. robi studia, wiec 2,5tys na semestr dodatkowo trzeba z rękawa jeszcze wytrzepać... także modle sie o zdrowie dla siebie i Dzidzi, a jak bede raz na jakis czas odpoczywać kilka dni to i nerwy mi sie wzmocnią.
Maleństwo -tak, chodzi wlasnie o to branie na siebie wielu rzeczy, a w moim przypadku jeszcze to, co któraś z Was juz pisala przed chwilą, ze nie potrafila zwolnić obrotów..

reklama
majeczka dasz radę rozumiem że nie chcesz iść szybko na zwolnienie bo szefowa będzie patrzeć źle i że nie chcesz pracować a ty chcesz pewnie wrócić.
porozmawiaj z nią, przedstaw sytuację to też kobieta może ma dzieci i zrozumie. albo mniej obowiązków bierz.

Do góry