M
malenstwo20
Gość
majeczka idz na L4, ja mam umowę zlecenie wiec jeszcze chce troszkę posiedzieć. daje rade, nie jest ciężko.
nie ma co byś się denerwowała w pracy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
majeczka idz na L4, ja mam umowę zlecenie wiec jeszcze chce troszkę posiedzieć. daje rade, nie jest ciężko.
majeczka - o takie wersje co do płci , to mogłaś zapytać nas, to samo byśmy powiedziały :-), jeszcze się kobieto wahasz nad L-4? lepiej nie denerwuj Miny :-)
sonkaa, Mina i Maleństwo - pójde, na tydzień.. odpoczne rzeczywiście![]()
sonkaa, Mina i Maleństwo - pójde, na tydzień.. odpoczne rzeczywiściei koniec mojego marudzenia. właśnie uprzątam biurko, papiery, próbuje z mailami skończyć, zeby miec czyste konto.. żebyście nie pomyslaly ze w jakims horrorze pracuje - poprostu mam bardzo słabe nerwy teraz, stąd moja złość
ja używam Google chrom i mam wtyczkę Do Not Track Plus2.2.0.510
podziwiam cię .. jesteś niesamowita.. 22 lata, 6 dzieci, studia.. wychodzi na to że potem będzie już tylko z górki czego serdecznie ci życzę.!
a tak z babskiej ciekawości? ta 10 letnia adoptowana córka Amelka to siostra? Chociaż nie pisałabyś o niej córka. Bo szczerze powiem że tak młodej osobie z własnymi dziećmi raczej niechętnie dają dzieci do adopcji. Mam taką sytuację w rodzinie..kuzynka 24letnia 3lata walczyła w sądzie o młodszą siostrę.. a jakie wymagania.. masakra!
Sandy.. jaki ciche dni? u mnie to tylko godziny do momentu położenia do łóżka bo zawsze i tak się przytulę![]()
co?????? tydzień????buźki mi się kończą.....
![]()
też mam słabe nerwy i jestem wrażliwa. za dużo biorę do siebie. staram się to zmienić, ale ciężko.
wiem że chcesz pewnie zarobić i odłożyć na przyszłość ale zdrowie ważniejsze i maleństwo.