reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Mimii ja młodej nie biorę dzisiaj,ale na połówkowe jak najbardziej,chociaż ja nie wiem,czy ona tam wysiedzi,bo to małe adhd jest,ale juz jej obiecałam ,wiec nie ma zmiłuj :sorry2:.

Dobra idę wziasć drugi prysznic i sie zbieram...

Trzymam kciuki za wizytujące!!! Miłego dzionka.

reklama
netika chciałabym tak rodzić jak ty :-D:-D:-D tak sobie myślę ze jak już główka przejdzie to chyba jakoś to bedzie z reszta :-D kolezanka napedzila mi stracha ale chwilowego juz doszlam do siebie :-D:-D:-D

kreski jeszcze nie mam tzn jakis zalazek tam widac ale na razie jest bardzo jasna :tak:

a jak z pepkami? macie juz wypukle ja to chyba nie bede miala bo jest wklesly jak diabli a tak bym chciala uwielbiam ciazowe sterczace pepki :tak:

ja sie dzis superowo poparzylam na nadgarstku niech zyje zgrabnosc :-D

ptyśka, mój pępek się robi płaski, chociaż jak na razie jeszcze jest we wgłębieniu. Jak już główka wyjdzie, to reszty nawet nie poczujesz ;-)
fasolek, trzymam kciuki za to, żeby wszystko się uspokoiło! Idź to jeszcze gdzieś skontroluj!

Wróciłam z zakupów, będzie młoda kapusta z kminkiem i kiełbaską, mniam :-) Kupiłam też truskawki i już piję drugą szklankę koktajlu, niebo w gębie:-D I wszystko dla mnie:-D

Ja nie mam wypukłego pępka ale dziurkę. Widać ją całą. Trochę to krępujące. :-D

Hmm ja dziś na obiad mam wątróbkę. Teściowa robi. Dawno nie jadłam, sama nie wiem czy lubię czy nie. Ale z tymi truskawkami to robicie smaka... Zaraz wychodzę na zakupy i jako pierwsze muszę kupić truskawki.

ściełam sie z kolezanka od klimatyzacji (opisywałam swoje wywody rano), aż sie z nerwów poryczałam i stwierdziłam, że nie ma co.. nie bede ryzykować sie non stop denerwować - ide w poniedziałek po L4 do lekarza, odpoczne tydzień i może zregeneruje nerwy
a dlaczego tylko na tydzień na L4? bierz zwolnienie i siedź do końca ciąży. w domku i schłodzić się łatwiej, położyć do góry nogami kiedy puchną.. i tak 100% płatne..
chyba, że masz jakieś ważne powody żeby pracować do porodu i się wkurzać "koleżanką" od klimatyzacji

Jeeej, mój pępek jest obrzydliwy, strasznie go nie lubię jak tak wyłazi w ciąży.... Przy Szymku miałam z niego takiego noska, a teraz już wydaje mi się dużo płaściejszy...

No, Młoda już zaczyna dawać czadu po tej maślance z truskawkami :-D

Jeeej, mój pępek jest obrzydliwy, strasznie go nie lubię jak tak wyłazi w ciąży.... Przy Szymku miałam z niego takiego noska, a teraz już wydaje mi się dużo płaściejszy...

No co ty opowiadasz ciażowy pępuszek jest mega sexy :-D:tak: dodatkowy sutek dla meża hahaha

reklama
a ja zamiast pępka mam krater chyba.. otoczony tłuszczem. ale to dobrze bo mnie osobiście nie podobają się wystające pępki

Do góry