reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam znów wieczorowo
Dopiero zeszłam z ogrodu :-) byczyłam się cały dzień ,zrobiłam pyszny karczek,ziemniaczki z koperkiem i szczypiorkiem i mizeria :-) tak pojadłam ,że już nic do wieczora nie zrobiłam :-D:-D:-D

malami masz rację też tak uważam ,że większość gadżetów to naciąganie rodziców na kasę ,jedyne co uważam za super rzecz to nianie :tak:

bellka kciuki za wizytę ;-)

sonkaa co to za ochraniacz?

reklama
witam wieczorowo,
Jutrzenka
, Bellka - kciuki zaciśnięte za jutrzejsze wizyty;-)

dziś nie miałam dużo czytania, bo jak widać wszystkie korzystałyśmy z ładnej pogody, my z mężem również
o 13 wybraliśmy się na spacer do centrum, tam zahaczyliśmy na obiad do naleśnikarni, później pospacerowaliśmy po parku, zaszliśmy na lody i przed 17 byliśmy w domku, ledwo już się doczłapałam taka zmęczona byłam, w domu obejrzeliśmy film i teraz przeglądam co tam u Was słychać

co do zakupów i ubranek to też mam mętlik co kupić aby było odpowiednio do pory roku, żeby nie wydać za dużo kasy na rzeczy z których nie skorzystam za bardzo, a co do gadżetów to niani na pewno nie kupię, laktator raczej będę miała od siostry, nad podgrzewaczem i sterylizatorem to się zastanawiam, ale pewnie też uznam za zbędny

nikamo, dostałam od teściowej chyba z pięć pajacy zapinanych przez całą długość pleców na takie grube zatrzaski:szok: Nawet tego nie wyprałam, tylko od razu schowałam gdzieś głęboko...

Dziś idziemy na kontrolę do laryngologa i zrobiłam Szymkowi wolne od przedszkola. Przejdziemy się później na targ i na kawę do moich rodziców. Pogoda zapowiada się cudna :-) Miłego dnia :-)

mina, mam nadzieję, że Twoje czekanie dziś już się skończy!

Jutrzenka smacznego! i trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&& - wszystko będzie dobrze, bo jak ma być!?!:tak: Życzę zdrówka! Kombinezonik już kupiłam w lumpeksiu, taki 0-3, zobaczymy czy się przyda, ale drogi nie był więc nie żałuję ;-)
Czy jak obcinałam pazurki mojemu kotu to już mam praktykę??:laugh2:

coś na dobry początek dnia

Super mama Ania Mucha wozi dziecko w bagażniku ;-)

mucha.jpg

Hej :-) Ale u nas piękna pogoda :-) Oluś w przedszkolu, ale obiecałam wcześniej go odebrać to pobawimy się jeszcze razem i może na jakiegoś loda pójdziemy :-)

Widzę, że temat różnych przydatnych i nie przydatnych sprzętów na topie, ale tyle już napisałyście, że ja mogę się tylko powtórzyć. Stelaż u nas bardzo się przydał, za to baldachim kompletna klapa, prawie od razu go zdjęliśmy. Karuzelę mieliśmy i Oli ją uwielbiał, dlatego koniecznie muszę ją odszukać. Bujaweczkę też mieliśmy i przydała się zamiast leżaczka, na szczęście też ją zostawiliśmy :-)

Polcia, ja dla Olusia czasami używam tego płynu i bardzo fajny jest :-) Za to dla siebie czasami kupuję ich balsam :-) Zapach jest super, ale przy dłuższym stosowaniu jak każdy trochę się nudzi. Ale ogólnie fajny :-)

reklama
Do góry