reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Mina ja taką pręgę na brzuchu mam od zawsze. Jestem tylko ciekawa czy się powiększy czy zostanie taka jaka była.
Celka mnie też często pobolewa brzuch, teraz już mniej,głównie jak za długo na nogach jestem albo się przemęczę, ale w pierwszym trymestrze bolał mnie praktycznie cały czas, ale gin mówił że to normalne.

U nas też pięknie słoneczko świeci. Jak zrobię obiad, to mam zamiar wyjść trochę buźkę na słońce wystawić :tak:

reklama
Sandy bardzo dobry pomysł :tak:

the_white_one mi lekarz zawsze bada szyjkę ale nie mówi szczegółów tylko że wszystko w porządku. A co do płci powiedział że skłania się ku dziewczynce ale też póki co nie nastawiam się :-)

A ja właśnie zrobiłam wafle z mlekiem w proszku ymmm pychotka. :-D

Sandy no to całkiem niedaleko:tak:To pewnie byłaś w Golejowie kiedyś,ja szalałam tam z ekipą za młodu w wakacje,fajnie wspominam;-)
Patrycja młodziutka mamusia z Ciebie:-pa z tym październikiem to ustrzeliliście nieźle.Mój kupel z pracy ma tak dzieciaki z paździedrnika dwóch chłopaków 4,5 i 1,5 roku i śmiałam się kiedyś z nim,że chyba okres"tarła"mają zawsze po Nowym Roku,pełni nadziei na lepszą przyszłość i w szampańskim humorze.:-D
U nas dziś +16 więc idę małą na podwórko wygonić a ja się biorę za porządki.

Witajcie.
Hanie mam jako pamiątkę ze swoich 26 urodzin (13.01), a Bąbel jest pamiątką po dniu babci....Wiec okres tarła i u nas po Nowym Roku hehehe
U nas lekka gorączka wiec siedzimy w domu. CHociaz zaliczyliśmy hulajnoge;-) Pogoda piękna.

Mnie lekko tez brzuch pobolewa;/

Byłam w Golejowie,muszę się pochwalić ,właśnie wygrałam wejściówki do Europark-u w Żorach:-),teraz tylko ich wyczekiwać [przyjdą poleconym]

Witajcie!! śliczne dzięki dziewczyny za wczorajsze trzymanie kciuków, wiedziałam, że moge na Was liczyć :tak: juz wczoraj chciałam Wam napisać co i jak, ale do dziś zeszło mi nadrabianie Waszego czytania hiihhihi
Mój mąż wczoraj wziął sobie wolne, żeby jechać ze mna na USG, okazało się ze sprzęt jest popsuty i nici z jakichkolwiek pomiarów, które juz miały być, ale udało sie dorwać inne (kardiologiczne!) USG tylko żeby mój mąż poraz pierwszy zobaczył Dzidzie, no i sie udało - tak wierzgała nóżkami, machała do nas rączkami i sie przewracała, że aż było miło popatrzeć:tak: widok ten (i mojego wzruszonego męża) wynagrodził mi złość za zepsuty sprzęt - udało mi się na poniedziałek zapisać, bo czas najwyższy żeby zrobić te wszelkie pomiary, ale wiecie co wyszło? tak jak już kiedyś tu pisałam - dzidzia jest mniejsza niż powinna i chyba będę musiała Was opuścić i przenieść się na listopad (nie chcę!!), ma dopiero 4,35cm, co wskazuje na ok 11 tc.. wszystko dopiero w poniedziałek bedziemy z panią dr ustalać.

dziękuję Wam i czytam Was dalej!! :-D

hejka ja sie witam na biegu:-) spakowani kawka wypita i za godzine taxi i na lotnisko:-D mam troche stresa ze z brzuchem i lokatorem lece :zawstydzona/y:mam nadzieje ze bedzie dobrze :tak:
trzymam kciuki za wszystkie wizytujace:-) papapapapapaptki i bede zagladac jak komus neta podkradne w pl:-D

reklama
Do góry