reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Krak - ja cały czas modlę się że te objawy chwilowo przeszły żeby wrócić ze zdwojoną siłą :sorry2:... bardzo się boję :-(

Bellka - ach te ciążowe hormony ;-)

reklama
witajcie!

Krak to i tak super połozna Ci sie trafiła ze umówiła Cie na usg, w irl to nie do pomyslenia.Trzymam oczywiscie kciukasy zeby wszystko było ok.
Lorelain ja bym na Twoim miejscu tez nie ryzykowała pracując w takich warunkach, dzidzi przeciez najważniejsza!!!

My nikomu na razie nie powiedzielismy o ciazy, czekam na potwierdzenie od gina czyli za tydzien i wtedy fama pojdzie:-D

jak przyjdzie tata z zakupami to chce mu pwoiedzieć o ciąży bo moi rodzice jeszcze nie wiedzą :sorry2: a wy już mówiłyście?
moj maz zadzwonil do razu do jednych i drugich, wariat:tak:
Moja mame obudzil, bo wieczor wczesniej byla na babskim wieczorze kapeluszowym (czytaj imprezie pan w wieku 55-65) i tam pod talerzami kazda z nich miala ukryta wrozbe. Moja mama znalazla: "zostaniesz babcia", na co ona: "Przeciez juz jestem!" Kolezanka jej na to, ze jeszcze ma dwoch synow, wiec moze... Jak rano uslyszala o ciazy to mowie do niej, ze moze to nie o moja ciaze chodzilo, hehe i moze ktorys braciszek sie postaral o potomka:szok:

Dziewczyny i jak któreś mają jeszcze ochotę to poproszę o dane do tabelki, oprócz dziewczyn które czekają na potwierdzenie u gina ;-)
napisalam juz, nie wiem czy to co trzeba bylo...
gdzie bedzie ta tabelka?

Hej,

Dziekuje za Wasze odpowiedzi, jestescie nieocenione. U mnie objawow nadal brak wiec zadzwonilam do poloznej i powiedzialam, ze mnie to martwi, pytala czy mam jakies plamienia albo bole brzucha, odpowiedzialam, ze nie, ale i tak mnie to martwi, ze wszystkie objawy mi nagle zniknely. Umowila mnie na usg, ale ide dopiero w poniedzialek na 11, bo wtedy byl pierwszy wolny termin. Takze jeszcze 4 dni stresow zanim sie dowiem co i jak.
Spokojnie:) jestem w trzeciej ciazy objawow nie mam teraz zadnych. W poprzednich tez wiele nie bylo...

Hej Kobietki!
Pewnie już taki wątek się pojawił, ale nie doszukałam sie, więc piszę do Was. Chodzi o pracowanie w czasie ciąży. Jak to u Was jest z pracą? Pracujecie, czy od razu idziecie na L4?
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ :-)
Mam zamiar pracowac co najmniej kilka miesiecy, jesli oczywiscie wszytsko bedzie dobrze.
W pierwszej ciazy pracowalam 7,5 miesiaca, w drugiej 7, teraz pewnie tyle nie pociagne, bo poki co jestem sama na oddziale i fizycznie nie dam rady. Chyba, ze zatrudnia mi kogos do pomocy, bo nie sadze, aby drugiego fizjoterapeute...

Antylopka - eeeee -8 to całkiem ciepło :rofl2: .... w Czechach niby było -40 :szok:
nawet mnie nei strasz!! my mieszkamy na mega gorce - widok piekny na caly Paryz, ale zejsc z tego cholerstwa...

Antylopka lista jest u mnie na blogu, zastanawiałam się czy gdzieś jeszcze jej nie wkleić, ale nie wiem gdzie :dry:

Bellka teraz się troszkę pozmieniało, mianowicie nie każdy może tworzyć nowe tematy w osobnych katalogach, zatem musimy wybrać moderatora a najlepiej dwóch (ponieważ na prawdę dużo pracy i zabawy jednocześnie z porządkowaniem) wysłać wiadomość do odpowiedniej osoby i dziewczyny z uprawnieniami które wybierzemy będa mogły otworzyć nowy temat a w nim Twoją listę umieścić. To tak w skrócie.

Generalnie po zalogowaniu można utworzyć nowy temat i osoba która go zapoczątkowała może edytować w każdej chwili ale moim skromnym zdaniem zdecydowanie przyda nam się szefostwo na październikowych mamach co to ogarnie cały galimatias jaki powstanie już niebawem. Wierzcie mi będzie mnóstwo tematów z doświadczenia wiem ze o połowę za dużo.

Ostatnia edycja:
hmmm może zapominajka by chciała? ... jest już moderatorem to ma doświadczenie :tak:

wrzuciłam zdjęcie kropka w temacie wizyt u lekarza :sorry2:

Moj waleczny syn obudzil sie po 20 minutach, wiec go wzielam w kocyk i zasnelam z nim na kanapie. Obudzilismy sie po godzinie, on zadowolony, ja zmarznieta:baffled: Gorace kakao poszlo w ruch!! I mala kawka na rozbudzenie:-D
. Wierzcie mi będzie mnóstwo tematów z doświadczenia wiem ze o połowę za dużo.
co najmniej o polowe za duzo:)

Syneczk napewno masz rację. W końcu dosyć długo jesteś na forum i masz już jakieś doświadczenie :tak: A później nie będzie problemy z edytowaniem takiej listy? Bo podglądnęłam sobie inne miesiące i mają właśnie one stworzone osobne tematy.

reklama
dziewczyny a myślałyście już o imionach ? macie jakieś swoje typy? ;-)
zartujesz?? Kochana, ledwo co sie dogadalismy co do synka, a tutaj juz od nowa dyskusje trzeba zaczynac. U nas imie musi byc w miare international, wiec wszelkie Katarzyny i Malgorzaty odpadaja... Do tego jestesmy zgodni, a reszta....???

Bellka - na sierpniowkach 2007 i grudniowkach 2010 mamy jako watek, jeden post od moderatorki z taka tabelka, bez odpowiedzi. Latwo dostepny jest.

ide mlodemu przygotowac jakas przekaske na podwieczorek i spadam bo wyniki krwi i odebrac Wikunie z przedszkola.

do zobaczenia po 17, mam nadzieje (na pewno!!) z dobrym wynikiem bety:tak:

Do góry