reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam dziewczyny z wieczora.
Przepraszam że jak zwykle zniknęłam, ale tak jak wcześniej pisałam, zupełnie nie mam weny na siedzenie na kompie.
Dziękuję wam za dobre słowa, jesteście kochane.
Byłam w poniedziałek na USG 4D (mama zafundowała, bo przecież inaczej to nie poszłabym w życiu :/ )
Cudowna sprawa.
Maluszek szaleje po brzuszku jak nie wiem :)
Zupełnie co innego jak zwykłe USG.
Ważenia - niezapomniane.
Każdemu polecam :)

skanowanie0002.jpg

Jak tylko na Youtube wrzucę filmik, to podam linka jak szaleje nasze maleństwo w brzuszku :-)
A to moja córa jak oglądała bajki na święta, żeby nikt jej nie przeszkadzał, postanowiła założyć słuchawki :)

Obraz 010.jpg

A mnie coś na wieczór rozpiera energia, chyba mam jakiś przypływ dobrego humoru mimo tych wszystkich problemów, jakie w kółko się na głowę zwalają :)
Ostatnio ciągle miałam dołki, to chociaż kilka godzin uśmiechu to zupełnie inaczej od razu człowiek żyje, niż tak jak ma w kółko dołka :/

reklama
Paulawawa, ale mnie nakręcasz na to USG 4D, chodzi mi to po głowie już od tygodnia, ale chcemy poczekać do czasu po 20tyg. Czytałam, że wtedy najfajniej widać :-) Wszystkie wyniki mam dobre więc nie chcę nadużywać badań, lekarze ostrzegają przed częstym USG, ale najchętniej to bym chodziła co tydzień, tak mnie ciekawi ten mały człowiek :-)

a ja dziś spędziłam popołudnie z kumpelami ze studiów, nie widziałyśmy się już prawie 10 miesięcy (aż wstyd się przyznać) no i tyle newsów było do omówienia, okazało się że jeszcze dwie koleżanki są w ciąży, co prawda jedna mieszka 200km od nas więc ją jeszcze rzadziej widujemy a w czerwcu ma rodzić, a druga w połowie listopada więc fajnie bo prawie na tym samym etapie jesteśmy i mieszkamy w tym samym mieście, także z naszej ekipy zostały jeszcze dwie niezapłodnione, hehe

krak - jesteś winna mojego grzechu, wprawdzie nie pożarłam mielonych (bo nie miałam), ale tak mnie naszło na ziemniaczki, że na kolację zjadłam pokrojone w talarki i podsmażone z jajeczkiem sadzonym, no poezja :-)
paula - ale cudne fotki, a córa ma taka skupioną minę :-)
ptyśka - może jutro zrobisz kolejne podejście, bo "brzuchognioty" ( superhasło :-)) to nic przyjemnego ...:-)

Dziewczyny, a u mnie już po nerwach (na dziś), kochany małż wie jak sobie ze mną radzić :-) (pakt o nieagresji) ale za to czuję, że nachodzi mnie GŁÓDDDD, wprawdzie się pilnuję i po 19.00 nie jem i już, ale co sobie pomarzę.... to moje :-)
A chodzą za mną placki ziemniaczane już od kilku dni (opcjonalnie z gulaszem, choć niekoniecznie). Generalnie mogłabym jeść samo mięcho i zagryzać mięchem i od czasu do czasu ogórkiem kiszonym ewentualnie pomidorkiem, ale z oczywistą i zdecydowana przewagą mięcha :-D Dziewczyny piszą, że mięska nie mogą, ja natomiast jak jakiś wilkołak normalnie...

Witam o poranku.

Zimno ,po wczorajszej ulewie mega kałuże,nie chce się wychodzić z domu , lodówka świeci pustkami.

Motto na dziś :
♥•´¯)           
  
   `•.,(¯`•♥•´¯)     
      `•.,(¯`•♥•´¯)
        ♥(¯`.´¯)♥
         (¯°۰۪۪۫۫●۪۫۰°¯)
        ♥(_.´`._)♥

...Łap życie,kochaj,
szalej i nie pytaj co dalej...

...Bo to jest nasz czas ,
bierzmy życie pełnymi garściami,

i choć czasem zakręci się łza,
niech marzenia żyją z nami...

•♥•´¯)             
   `•.,(¯`•♥•´¯)     
      `•.,(¯`•♥•´¯)
        ♥(¯`.´¯)♥
         (¯°۰۪۪۫۫●۪۫۰°¯)
        ♥(_.´`._)♥.
Pozdrawiam

Witam słonecznie :-):-):-)
Wstałam dzisiaj świtem zapłakanym (czyli 7.00), choć jak widzę - Sandy jak zawsze wstała wcześniej :-). A dzień taki cudny, słonko świeci, ptaszki śpiewają, błękitne niebo - na raj po prostu, aż dostałam jakiegoś powera, już mam prawie gotowe placki ziemniaczane, kompocik śliwkowo- jabłkowy, robi się gulasz (mięcho :-)), a potem może pójdę na spacer z psiną...
Zebrałam się w końcu i zaczęłam wystawiać na Allegro rzeczy Majki (miałam takie fajne sprzed roku i trzymałam, bo a nóż...), ale Michasiowi się nie przydadzą, bo jak się okazało Majka miała (i ma) typowo kobiecą garderobę:-) A cieszę się, bo nie mogłam się zebrać, żeby robić zdjęcia, zmniejszać, opisywać, ale ... pierwsze koty za płoty :-)
Mam taki dobry humor, że pomyślałam, że może jutro :)-)) stanę na wadze - tak na wszelki wypadek, gdyby się okazało, że humor nie jest ze stali :-)
mamba - czy to Ciebie widziałam wczoraj na bielszczankach ?
Macie jakieś fajne plany na weekend? Ja marzę o długim spanku (bez przerw) , pięknej pogodzie i jakimś spacerku w miłym miejscu, a więc niezbyt wybujałe marzenia na dziś :-)
Miłego dzionka, mam nadzieję, że porozsiewam optymizm:-)

hej

ja dzis wyjatkowo w domu. Kuba mial w nocy goraczke wiec go nie pusciclam do przedszkola. Chociaz teraz nie wyglada na chorego. Jezdzi w salonie na rowerze :baffled::baffled:. Tylko poza tym kaszle i ma katarek

Sonka ja za to moge jesc wszystko, az sie boje ile bedzie na plusie :sorry2:

Paula super fotki, kurde tez mysle nad tym usg 4D, ile wogole ono kosztuje???

kurde powinnam cos porobic ale jakos nie moge sie podniesc

witam i ja:tak: u mnie slonko za oknem ale upalu nie ma..raczej mrozne chlodne powietrze ale i tak juz inaczej dzien sie zaczyna jak slonko swieci:-D
amelkowna wczoraj dostala ode mnie zestaw: kolczyki korona i berlo:-D chodzi po domu jak paw i kaze sobie zdjecia robic hahaha
mms_img147775139.jpg

reklama
Do góry