reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam dziewczyny z wieczora.
Przepraszam że jak zwykle zniknęłam, ale tak jak wcześniej pisałam, zupełnie nie mam weny na siedzenie na kompie.
Dziękuję wam za dobre słowa, jesteście kochane.
Byłam w poniedziałek na USG 4D (mama zafundowała, bo przecież inaczej to nie poszłabym w życiu :/ )
Cudowna sprawa.
Maluszek szaleje po brzuszku jak nie wiem :)
Zupełnie co innego jak zwykłe USG.
Ważenia - niezapomniane.
Każdemu polecam :)

skanowanie0002.jpg

Jak tylko na Youtube wrzucę filmik, to podam linka jak szaleje nasze maleństwo w brzuszku :-)
A to moja córa jak oglądała bajki na święta, żeby nikt jej nie przeszkadzał, postanowiła założyć słuchawki :)

Obraz 010.jpg

A mnie coś na wieczór rozpiera energia, chyba mam jakiś przypływ dobrego humoru mimo tych wszystkich problemów, jakie w kółko się na głowę zwalają :)
Ostatnio ciągle miałam dołki, to chociaż kilka godzin uśmiechu to zupełnie inaczej od razu człowiek żyje, niż tak jak ma w kółko dołka :/

reklama
Paulawawa, ale mnie nakręcasz na to USG 4D, chodzi mi to po głowie już od tygodnia, ale chcemy poczekać do czasu po 20tyg. Czytałam, że wtedy najfajniej widać :-) Wszystkie wyniki mam dobre więc nie chcę nadużywać badań, lekarze ostrzegają przed częstym USG, ale najchętniej to bym chodziła co tydzień, tak mnie ciekawi ten mały człowiek :-)

a ja dziś spędziłam popołudnie z kumpelami ze studiów, nie widziałyśmy się już prawie 10 miesięcy (aż wstyd się przyznać) no i tyle newsów było do omówienia, okazało się że jeszcze dwie koleżanki są w ciąży, co prawda jedna mieszka 200km od nas więc ją jeszcze rzadziej widujemy a w czerwcu ma rodzić, a druga w połowie listopada więc fajnie bo prawie na tym samym etapie jesteśmy i mieszkamy w tym samym mieście, także z naszej ekipy zostały jeszcze dwie niezapłodnione, hehe

krak - jesteś winna mojego grzechu, wprawdzie nie pożarłam mielonych (bo nie miałam), ale tak mnie naszło na ziemniaczki, że na kolację zjadłam pokrojone w talarki i podsmażone z jajeczkiem sadzonym, no poezja :-)
paula - ale cudne fotki, a córa ma taka skupioną minę :-)
ptyśka - może jutro zrobisz kolejne podejście, bo "brzuchognioty" ( superhasło :-)) to nic przyjemnego ...:-)

Dziewczyny, a u mnie już po nerwach (na dziś), kochany małż wie jak sobie ze mną radzić :-) (pakt o nieagresji) ale za to czuję, że nachodzi mnie GŁÓDDDD, wprawdzie się pilnuję i po 19.00 nie jem i już, ale co sobie pomarzę.... to moje :-)
A chodzą za mną placki ziemniaczane już od kilku dni (opcjonalnie z gulaszem, choć niekoniecznie). Generalnie mogłabym jeść samo mięcho i zagryzać mięchem i od czasu do czasu ogórkiem kiszonym ewentualnie pomidorkiem, ale z oczywistą i zdecydowana przewagą mięcha :-D Dziewczyny piszą, że mięska nie mogą, ja natomiast jak jakiś wilkołak normalnie...

Witam o poranku.

Zimno ,po wczorajszej ulewie mega kałuże,nie chce się wychodzić z domu , lodówka świeci pustkami.

Motto na dziś :
♥•´¯)           
  
   `•.,(¯`•♥•´¯)     
      `•.,(¯`•♥•´¯)
        ♥(¯`.´¯)♥
         (¯°۰۪۪۫۫●۪۫۰°¯)
        ♥(_.´`._)♥

...Łap życie,kochaj,
szalej i nie pytaj co dalej...

...Bo to jest nasz czas ,
bierzmy życie pełnymi garściami,

i choć czasem zakręci się łza,
niech marzenia żyją z nami...

•♥•´¯)             
   `•.,(¯`•♥•´¯)     
      `•.,(¯`•♥•´¯)
        ♥(¯`.´¯)♥
         (¯°۰۪۪۫۫●۪۫۰°¯)
        ♥(_.´`._)♥.
Pozdrawiam

Witam słonecznie :-):-):-)
Wstałam dzisiaj świtem zapłakanym (czyli 7.00), choć jak widzę - Sandy jak zawsze wstała wcześniej :-). A dzień taki cudny, słonko świeci, ptaszki śpiewają, błękitne niebo - na raj po prostu, aż dostałam jakiegoś powera, już mam prawie gotowe placki ziemniaczane, kompocik śliwkowo- jabłkowy, robi się gulasz (mięcho :-)), a potem może pójdę na spacer z psiną...
Zebrałam się w końcu i zaczęłam wystawiać na Allegro rzeczy Majki (miałam takie fajne sprzed roku i trzymałam, bo a nóż...), ale Michasiowi się nie przydadzą, bo jak się okazało Majka miała (i ma) typowo kobiecą garderobę:-) A cieszę się, bo nie mogłam się zebrać, żeby robić zdjęcia, zmniejszać, opisywać, ale ... pierwsze koty za płoty :-)
Mam taki dobry humor, że pomyślałam, że może jutro :)-)) stanę na wadze - tak na wszelki wypadek, gdyby się okazało, że humor nie jest ze stali :-)
mamba - czy to Ciebie widziałam wczoraj na bielszczankach ?
Macie jakieś fajne plany na weekend? Ja marzę o długim spanku (bez przerw) , pięknej pogodzie i jakimś spacerku w miłym miejscu, a więc niezbyt wybujałe marzenia na dziś :-)
Miłego dzionka, mam nadzieję, że porozsiewam optymizm:-)

hej

ja dzis wyjatkowo w domu. Kuba mial w nocy goraczke wiec go nie pusciclam do przedszkola. Chociaz teraz nie wyglada na chorego. Jezdzi w salonie na rowerze :baffled::baffled:. Tylko poza tym kaszle i ma katarek

Sonka ja za to moge jesc wszystko, az sie boje ile bedzie na plusie :sorry2:

Paula super fotki, kurde tez mysle nad tym usg 4D, ile wogole ono kosztuje???

kurde powinnam cos porobic ale jakos nie moge sie podniesc

witam i ja:tak: u mnie slonko za oknem ale upalu nie ma..raczej mrozne chlodne powietrze ale i tak juz inaczej dzien sie zaczyna jak slonko swieci:-D
amelkowna wczoraj dostala ode mnie zestaw: kolczyki korona i berlo:-D chodzi po domu jak paw i kaze sobie zdjecia robic hahaha
mms_img147775139.jpg

reklama
Do góry