Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Mina, 100lat dla Kajetana!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczynyrozmawiałam z moim G,mówi,że dzwonił do rodziców trochę ich objechał i im parę rzeczy wytłumaczył a czy coś dotarło?zobaczymy...inaczej moja noga tam nie postanie i ich wnuczka/wnuczki też!Więc niech się zastanowią bo stawiają swojego syna w głupiej sytuacji.A on stwierdził,że w sobotę się już przeprowadzamy,widocznie nie ma ochoty wracać już do tego domu.Kurde jeśli nam się układa to po co ktoś to próbuje psuć?Bo im się wydaje,że ja mu krzywdę zrobię i będzie nieszczęśliwy...Tylko szkoda,że zapomnieli się jego spytać czy jest mu ze mną dobrze.To jest chyba nadopiekuńczość albo syndrom za długiego siedzenia"przy mamusi"i ciężko taką pępowinę odciąć.
Mimii wygląda na to,że dzieci mamy w tym samym wieku i z tych samych miesięcyMoja Zuza jest 14-luty,a maleństwo plasuje się 8-10 październik
w aptece w pl wiem ale nie w uk heheheh tu maja tylko borowke amerykanska czyli te wielkie jagody co jak dla mnie nawet smaku nie maja jagodzianegoazorek - poza wszystkimi sposobami, o których pisałaś już Ty i dziewczyny, moja pediatra polecała napar z suszonych jagód (można kupić w aptece)
witamy rozgosc sie proszeWitam wszystkie dziewczyny!
witajWitam wszystkie dziewczyny!
Jesteście tu już zaprzyjaźnione ale mam nadzieje,że mogę jeszcze dołączyć :-).
Będę mamusią po raz pierwszyTermin na 01.10 2012 :-)
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki!![]()