reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam się z herbatką :-D.
Eliana witaj,rozgość się :tak:.
Marteczka gratuluję zkupu pralki .
Nikolaa zdrówka.

Wczorajsze zakupki udane,włoski zafarbowane,jeszcze tylko fryzjer został,ale to może jutro...
Kupiłam farbę SYOSS NATURE o obniżonej zawartości amoniaku,a wyszło spoko,ja niestety też już mam siwe i muszę co miesiąc farbować :crazy:.
Poza tym Amela była wczoraj taka wkurzająca,że miałam juz dość.Cała noc mnie brzuchol bolał,zresztą teraz też,chyba z nerwów i ze stresu.
Dzisiaj wizyta!!!Tylko po L-4 ale mam nadzieję na usg i badanie,idę do nowej lekarki i nie wiem w sumie jak bedzie.
Trochę dziewczyn dzisiaj wizytuje,więc POWODZENIA!!!

reklama
witaj Eliana ;-)

Sandy - miałam ten sam problem, ale na szczescie po 2 tygodniach wstawania w nocy, moge teraz chociaz do 6 pospać ;-)
podbijam temat z moim nieszczesnym antybiotykiem - Rolicyn- w necie oczywiscie informacja, ze tylko w szczegolnych przypadkach mozna w ciąży go zażywać - sama nie wiem co robic, nie wykupiłam go jeszcze, bo sie boje :-( kompletnie nie znam tego antybiotyku, moze macie jakies info albo doswiadczenia z nim związane?

biedna Sandy:-( mi dzisiaj śniło się, że moja ciocia częstuje mnie drożdżówkami miała ich cały talerz, takie pyszne, niestety nie zdążyłam zjeść bo obudziłam się na siku i odkryłam, że jestem głodna jak diabli nawet przeszło mi przez myśl, żeby coś zjeść ale na szczęście zasnęłam. Pamiętam jak znajoma gdy była w ciąży budziła się w nocy i smażyła jajecznicę :eek: chyba niebawem i mnie to czeka.

Hej :-) A ja już zrobiłam Olusiowi wolne od przedszkola i siedzi ze mną w domku :-)

Ja w pierwszej ciąży też potrafiłam w nocy jeść, ogólnie miałam ogromny apetyt, zobaczymy jak teraz będzie. Póki co raz mnie mdli a raz zjadłabym wszystko hehe. Chociaż od paru rzeczy odrzuciło mnie totalnie.

Sandy, kurcze nie ciekawie tak z tym snem. Nie chodzisz potem w ciągu dnia padnięta, albo nie odsypiasz jakoś??

Eliana, witamy i zapraszamy :-)

Witam się bardzo słonecznie :-)

Eliana witaj

Tak rozmawiacie o farbowaniu i fryzjerze że chyba też się jutro skuszę. Wczoraj zrobiłam mojemu miłemu awanturę że wiecznie nie ma dla mnie czasu a że nie mam prawajazdy to nawet nie mam jak na zakupy pojechać a go to oczywiście g... obchodzi. :wściekła/y: Po długim przemyśleniu powiedział że jutro weźmie sobie wolne :-) ależ ja mam dar przekonywania hehehe... i już cały dzieć mam rozplanowany. Zakupy, fryzjer, spowiedź... itd

A teraz czeka mnie zmiana pościeli, pranie, kurze, odkurzanie, :no: wiecznie to samo....

kciuki zaciśniete :tak:

emotion_sickness na którą masz wizytę?? Ja mam być między 14-17,ale jadę już po 13,bo kawałek mam,biorę siostrę,coby mi było razniej czekać i mniej się stresować.
Oby było wszystko dobrze!!!

Sandy ja znam tylko olejek na po porodzie jak sa szwy zalozone:tak: atakiego do mazasu to nieznam;-)
ja dzis padam na ryjek myslalam tez zeby na bb zareknac w nocy...amelkowna od 2 w nocy jeczala...nie nieplakala tylko takie zawodzenie maz zmienil jej pamka a ona znow i tak do 5!!!!!!!!!!! o 5 wstala przeszla sie do stolowego wyjela zabawki:szok:nosz qrw... jak wstalam warknelam na nia mowie jej ze jest srodek nocy i ma isc w tej chwili do lozka a ta w ryk:confused2:to ja zaniodslam zmienilam znow pampa zrobilam mleko i tlumacze (przysiegam tak mnie nerwy poniosly ze myslalam ze jej trzepne bo zaczela sceny robic aja od 2 w nocy do niej lazilam co 20 min bo zawodzila!!).....zasnela dopiero po 6 rano no szlag by to.....ja kimnelma raptem godzinke:zawstydzona/y:padam na pysk i jeszcze oczy mam napuchniete bo jak sie tak na nia wydarlam to poszlam sie wyryczec u siebie bo to taka moja bezsilnosvc plus hormony ze sie darlam na nia:zawstydzona/y::-(mam straszne wyrzuty sumienia i dotego brzuch z nerwow boli troche ale wzielam nospe i powinno puscic...no dola mam za te nocke dizsiaj:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry