reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Bellka - fajnie mieć swój kolorek, ja przez malowanie mam taki, że teraz fryzjer musi się nieźle napracować, żeby stworzyć mi coś, co przypominać będzie mój pierwotny kolor :-(

Dziewczyny, dźwięk z detektora jest podobny do tego, jaki słychać na usg serduszka ?

reklama
Majeczka to właśnie ten detektor co aguga link wkleiła :tak:
sonka dźwięk nie jest taki sam, nie ta jakość, ale bardzo podobny. Normalnie słychać bijące serduszko. Mąż to porównał do jadącego pociągu :-D
aguga a ty już dostałaś przesyłkę?

Hej :-) Ja niedawno wróciłam do domku i paaadam. A jeszcze czekam na męża i jedziemy do moich rodziców na chwilkę dać prezent na rocznicę ślubu :-) Coś mnie głowa rozbolała i jakoś tak lekko mnie mdli po obiedzie.

Co do detektora to ja chyba też kupię taki. W pierwszej ciąży nie miałam ale teraz na pewno będę choć troszkę spokojniejsza.

Sandy ja sie nie spotkałam tutaj z takim olejkiem i nawet na szkole rodzenie w irl szpitalu o niczym takiem nie mówili ale gin mi mówił ze poleca zwykłą oliwe z oliwek ze daje super efekty.No ale nie wypróbowałam w pierwszej ciąży i niby tutaj chronią krocze i raczej nie nacinają to u mnie musieli to zrobic bo główka wciąż sie cofala i nie chciala sie przecisnąc.

Ja dziś padnieta, byłam na zakupach a teraz najchetniej bym poszla spać a nie dam rady bo synek sam się nie obsłuzy.Do tego łapie mnie przeziebienie i synek tez pokasłuje.Masakra!

Witajcie :) Od jakiegoś czasu zaglądam na forum... a dokładnie od momentu kiedy chciałam sprawdzić czy to co widzę na teście ciążowym faktycznie jest wynikiem pozytywnym :-D i dzięki waszym zdjęciom przekonałam się, że to co widzę to jest to :-D. Dziś się zarejestrowałam i chiałam się przyłaczyć do październikowych mam.

bellka - to fajnie, gdybym miała takie cudo, to chyba bym ciągle była na nasłuchu :-), niestety zaszalałam z koszem i fotelikiem i wyczerpałam limit na ten miesiąc :-(

eliana witaj, wstaw suwaczek, w razie kłopotów w regulaminie jest odnośnik do ściągi

Majeczka to właśnie ten detektor co aguga link wkleiła :tak:
sonka dźwięk nie jest taki sam, nie ta jakość, ale bardzo podobny. Normalnie słychać bijące serduszko. Mąż to porównał do jadącego pociągu :-D
aguga a ty już dostałaś przesyłkę?

Ja jeszcze czekam na przesyłkę i nie mogę się doczekać .
Eliana witaj

reklama
Do góry