reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Nikolaa zdrówka!
U nas drapanie w gardle ciąg dalszy.

Połowa mieszkanka pięknie wypucowana, lśni i pachnie (zobaczymy jak długo;-)). Druga połowa czeka. A my dziś pomidorową mamy. I własnie postanowiłam sobie chwilę usiąść i odpocząć.

Mięsni niećwiczylam i niestety cięta byłam. Teraz w ciaży miejsca po cięciu mnie swędzi o ile to wogóle możliwe ale swędzi...Jak sobie przypomnę to ćwiczę.

Oglądałam wczoraj Licealne ciąże na MTV. Podziwiam laski w pełnej fryzurze i makijażu na porodówce heheheh. Nawet się nie rozmarze im makijaż. Co prawda nasza Muszka się chwali w necie, ze na poeodówkę w szpilkach szła:sorry2: Ja stawiam na wygodę!

reklama
musa - też mam odrosty na blondzie, ale pocieszam się, że przynajmniej DOKŁADNIE widać, ile włosy urosły :-), Jutro je zamorduje :-)

Piszecie o farbowaniu a ja własnie przed chwilką farbe zmyłam. :) Farbuje od początku ciązy farba z amoniakiem ,jestem chora jak mam odrosty.

Nikolaa zdrówka dla córci!!

Ja mam totalnego lenia od paru dni ,nic mi sie nie chce chyba ta pogoda tak na mnie wpływa!!

Musa wydaje mi sie ze zbytnio wplywu bezposrednio nie ma na maluszka ale w I trym jestesmy bardzo wrazliwe na zapachy i nasze pogaduchy z porcelana tez czesto do zapachow i dwa ze w ciazy zaleca sie unikanie wlasnie wdychania srodkow chemicznych bo nie wsyztskie sa testowane jak powinny i nie ma wystarczajaco duzo badan potwierdzajacych wplyw (badz brak wplywu) na rozwoj brzuszka:tak:

Witajcie!
Widzę, że temat farbowania włosów. Ja na szczęście nigdy nie farbowałam, więc nie mam teraz problemu w odrostami. Podoba mi się mój kolorek.

Nikola
zdrówka dla córeczki!

A ja jutro mam wizytę. Już się stresowałam czy z Maleństwem wszystko w porządku, ale przyszedł mi dziś detektor i Maluszek szaleje w brzuszku :-)

Dzięki dziewczynki, milo że nie jestem odosobniona z swoim odrostowym problemem, zaraz po pracy do rosmanaaaaaaaaa, zobaczę tylko czy zakupie z amoniakiem czy bez, wiem że garniery których dotąd używałam maja amoniak w składzie, ale widziałam castingi z loreala bez, zobaczę czy jakiś mi podpasuje i chyba przyciemnię bo na moim blondzie zaraz odrost widać:szok: tyle zmian w moim życiu że jedna więcej:-D nikogo nie zaskoczy

Bellka zadowolona jesteś z zakupu detektora?Działa dobrze i czy długo szukałaś serduszka? Ja czekam na swój bo już w drodze jest

reklama
aguga za pierwszym razem znaleźć nie mogłam, bo po pierwsze nie wiedziałam za bardzo gdzie dokładnie szukać a po drugie Dzidziuś był chyba obrócony tak ze nie było słychać. Tzn słyszałam tylko tak bardzo cichutko, ale nie byłam pewna czy to to, ale po chwili spróbowałam jeszcze raz i już było słychać bardzo wyraźne bicie serduszka i jak Maluch szaleje w brzuszku, bo były takie zakłócenia co chwilkę i musiałam zmieniać co chwilkę miejsce w którym trzymałam detektor, tzn po każdym takim zakłóceniu. Ale jak narazie jestem zadowolona z zakupu :tak:

Do góry