reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam w pochmurna sobote:)

Brrr jaka pogoda leje wieje i ciemno jak wieczorem:(((

Super dziewczyny że same dobre wiadomosci przynosicie oby tak do października było!! :)

Malinova dalej mnie boli ,wczoraj myslalm że chodzic nie będe ,M mnie masował pól wieczoru.To taki rwący ,przeszywający ból w jednym miejscu.

reklama
Witam w pochmurna sobote:)

Brrr jaka pogoda leje wieje i ciemno jak wieczorem:(((

Super dziewczyny że same dobre wiadomosci przynosicie oby tak do października było!! :)

Malinova dalej mnie boli ,wczoraj myslalm że chodzic nie będe ,M mnie masował pól wieczoru.To taki rwący ,przeszywający ból w jednym miejscu.

tak nikamo dokładnie taki ból, przeczytałam że to normalne i że minie jak urodzimy :baffled: . Też masowałam sobie to miejsce i pomogło, ale nie dałam rady spać na plecach a jak kładłam się na boku ciągnęło mnie w pachwinach, mój potwór nieźle się tam rozpycha. Planuję zapisać się na zajęcia dla ciężarnych może trochę się rozruszam:tak:

Witam sie weekendowo :)

U nas tez pogoda nie rozpieszcza, slonca brak i na deszcz sie zbiera.

Mnie kregoslup w pierwszej ciąży wogóle nie bolał nawet przy końcówce i mimo stojacej, czasem fizycznej pracy.Moze to dzięki temu ze w ruchu byłam i mozna to zaliczyc jako gimnastykę, teraz sie nabiegam za synkiem i mam nadzieje ze tez mnie nie dopadnie.

witam sie i ja mezasty polazl z mloda po nowy telefon a ja siedze i sprzatam bo w chacie syf jak nie wiem co:szok:
pogoda u nas tez sie popsula na maksa znow zimno i ponuro buuuuuuuuu a tak ladnie juz bylo:dry:
dziewczynki utworze nowy watek o sprawy becikowego i dokumetow bo tu sie wszystko zgubi a pewnie bedzie przez dlugi czas zalatwianie itd :tak: wiec prosze sie nie zdziwic posty zostana przeniesione o becikowym na odpowiedni watek:tak::-)

Witam południowo.
Zaszalałam -poszliśmy rodzinnie do fryzjera-ścięłam włosy-mam teraz krótką fryzurkę do wysokości uszu ,tył podcieniowany,jeszcze tylko kolorek i będzie ok.

u mnie też pada, zimno i nic się nie chce, naprodukowałam mielonych i do tego buraczki ... pycha będzie :-), lenimy się rodzinnie, jak popatrzę za okno, to nie chce się wierzyć, że jutro niedziela palmowa...

reklama
z pogodą to mnie chyba nie przebijecie,bo na termometrze mam 0stopni, a za oknem śnieżyca :no:

sandy- pochwal się nową fryzurą ;-)

Do góry