reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
tallkaa ja bym chętnie pomogła tylko jak Ci to wytłumaczyć...

Na pewno nie jest to nic trudnego ale jeśli się tym nie interesujesz to może być ciężko.

;-)

No ja mam to skrzywienie że niestety jestem informatykiem.

Oczywiście nie jest lekko bo męska część populacji jednak nie uznaje kobiet w tym zawodzie.

A szkoda bo po kilku mężczyznach musiałam już poprawiać.

taka sie piekna pogoda tutaj na polnocy UK zrobila, jak lato normalnie :)
krak jak ty mieszkasz na polnocy UK to ja gdzie w takim razie ??? heheheheh;-):-)

dzien dobry:):)
jesli chodzi o wymazy z pochwy naleza nam sie jak psu buda...i taka polozna co by mi sie zasmiala na samo pytanie o badanie zrugalabym na miejscu..wrrr i kazala sie jej isc douczyc...
nie mieszkam w polsce i u nas to taka troche epoka kamienia lupanego w tej kwestii:dry:

yasumi kochana edytuj posty jak chcesz coś dopisać:tak: nie wolno pisać postu pod postem- azorek będzie krzyczeć:-D
W ogóle coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem CZARNEGO wózka dla bąbla.. przynajmniej cały czas bedzie wyglądał na czysty :-D
azorek krzyczy jak musi;-)posty sobie lacze nie kosztuje mnie to zbyt duzo pracy wiec o to sie nie upominam;-):-) a czarny wozek ja mam i nie powiem zeby czysty byl bo kazdy pylek na nim widzac chrupki piasek itd itd;-)
opis wizyty na odpowiednim watku lece szukac suwaczka bo data porodu sie zmienila:-)

A mi sie snilo dzis ze urodzilam.. Dzidziusia :p
Ale nie bylo jasno okreslone czy chlopak czy dziewczynka ;P Choc w przeczuciu mialam ze dziewczynka to byla.

Dziewczyny powiedzcie czy macie jakies problemy z bolem plecow?
Wg opisu siostra mowi ze to tkz 'rwa kulszowa' - siostra miala tak w ciazy tez i lekarz gin jej powiedzial ze to to. 
Ja wczesniej czasem raz na dlugi czas jakos mnie tak zabolalo, ale teraz masakra [!]
Duzo czesciej i duzo bardziej intensywnie boli,
wczoraj w nocy musialam meza budzic - lezalam na plecach z prostymi nogami -
i musialam go prosic zeby mi nogi zgial i pomogl obrocic sie na bok ;(  
Bol nie do wytrzymania.

Dziewczyny powiedzcie czy macie jakies problemy z bolem plecow?
Wg opisu siostra mowi ze to tkz 'rwa kulszowa' - siostra miala tak w ciazy tez i lekarz gin jej powiedzial ze to to.
Ja wczesniej czasem raz na dlugi czas jakos mnie tak zabolalo, ale teraz masakra [!]
Duzo czesciej i duzo bardziej intensywnie boli,
wczoraj w nocy musialam meza budzic - lezalam na plecach z prostymi nogami -
i musialam go prosic zeby mi nogi zgial i pomogl obrocic sie na bok ;(
Bol nie do wytrzymania.

mnie plecy bolaly na poczatku samym.

Teraz mam takie rwania w pachwinach i w dole brzucha jak wstaje albo sie prostuje
ale to tez nie zawsze

zanim zaszlam w ciaze mnie pobolewaly plecy nieraz, ale jakos zawsze dawalam sobie z tym rade, [w odcinku ledzwiowym - na wysokosci 'boczkow']teraz do tego doszedl ten bol nagly przeszywajacy, jak wstane to czasem praktycznie na ziemie laduje bo doslownie cala noga do dolu sparalizowana - ten bol zaczyna sie jakby na posladku - tk jak kosc ogonowa jest.

reklama
witam dziewczyny ja z rana wzięłam się za sprzątanie bo już kuchnia błagała o sprzątanie powyciągałam już ozdoby wielkanocne i troszkę przystroiłam domek ale tylko troszkę potem wpadła koleżanka na kawę i tak zleciał prawie cały dzień niestety po sprzątaniu kręgosłup mi wysiadł boli jak cholera ....

co do snów to mnie dziś się śniło że gonił mnie po lesie jakiś gość i chciał mnie zgwałcić a ja z wielkim brzuchem ledwo co mogłam iść ale w końcu wylądowałam w domu u koleżanki na gofrach:-D i co cały dzień za mną chodzą gofry

czy was też męczą bóle kręgosłupa ?? ja zdycham od kilku dni dosłownie... czasami nawet siedzenie odpada bo mam wrażenie jak by mnie mocno przewiało
niestety po pierwszej ciąży wyskoczyła u mnie dyskopatia wiec ogólnie cierpię na chroniczne bóle kręgosłupa a w tej chwili są naprawdę bardzo duże wystarczy że troszkę się poschylam i pa zdycham ...najbardziej obawiam się wpadnięcia dysku raz mi się to przytafiło nie wyobrażam sobie coś takiego przeżyć w ciąży.... a w poprzedniej ciązy też niestety od około 15 tygodnia kregosłup mocno dawał w kośc podobno czasem to normalne w ciązy....

Dziewczynki ja już po wizycie :-) ciesze sie strasznie bo dzidziol zdrowy i serduszko wali jak oszalałe:-) byczek ma 45.8mm i skakał jak szalony :-) zajebiście:-D za tydzień w czwartek mamy prenatalne ale jestem dobrej myśli:-) oby wszystkie wizyty były takie:-) pozdrawiam serdecznie:-)
gratulacje

witam :-)

i ja dołączam do Was :happy:
mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę bo to moja pierwsza ciąża :-)
witaj

kkarolcia zdrówka
tak pedzicie że ciężko nadąrzyć buziaczki dal was wszystkich

Do góry